Папороть по-корейськи

Найбільш відмінна риса корейської кухні - це її гострота. Наявність червоного перцю пояснюється тим, що основною стравою у корейців є варений рис. Блюдо це саме по собі, досить калорійне, але практично несмачне. Та й кліматичні уязика не сприяли довгого зберігання продуктів. Всі ці аргументи і сприяли тому, що місцеві жителі з допомогою величезної кількості спецій «консервували» приготовлені страви. Тому сьогодні їжа без перцю корейцям здається взагалі неїстівної: російська - «жирної», китайські - «нудною», а європейська - взагалі «прісної». Не останню роль в корейській кухні грає соєвий соус і соєва паста з перцем, коріандр і насіння кунжуту смажене, 70% оцтова кислота і корейська сіль. Їжу з такими гострими приправами корейці їдять з самого дитинства.
Коли ми чуємо словосполучення «корейська кухня», відразу уявляємо собі різноманітні салати. Ми часто бачимо у продажу всілякі овочеві салати з квашених баклажанів, морквини і буряків, з капусти у різних варіаціях. Але тільки якими б не були інгредієнти страви, соус завжди незмінний - це перець, оцет і соєвий соус. Пропонуємо вам приготувати салат з папороті по-корейськи. Це дуже екзотичне блюдо, за смаком воно нагадує гриби.
До вашого відома, тільки в Росії налічується близько 100 видів папоротей. А у світі їх понад 10000 видів. На території Росії, в їжу можна вживати тільки страусник і орляк. Використовують тендітні молоді пагони «рахиси», довжиною 15-30 див Це не розгорнулася лапа «вай», яка загнута у 90-270 градусів - гачком, тобто пальмова гілка. Дуже тендітна, легко ламається при згинанні . Містить велику кількість білків і вуглеводів. Не можна вживати в їжу сирими, вони отруйні. Якщо пагони зварені правильно, при згинанні утворюють півколо, добре гнуться. Папороть орляк необхідно варити трохи довше, ніж страусник. Отваривать10-12 хвилин з моменту закипання, на маленькому вогні. Якщо готувати папороть по-корейськи в мідному посуді, рослина збереже насичений і яскраво-зелений колір. При таких умовах, в азіатських країнах це блюдо вважається правильно приготовлене.
Папороть по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування

Папороть по-корейськи має дуже низьку калорійність і відноситься до дієтичних страв. Він дуже смачний як в холодному, так і в гарячому вигляді. Прекрасно поєднується з рисом. Салат з папороті по-корейськи готовий. Приємного апетиту.
Рекомендуємо добрі рецепти

Огірки по-корейськи
Овочі по-корейськи завоювали популярність у всьому світі. Ми з задоволенням їмо їх в якості закуски або добавки до основної страви. І приготувати їх

Кальмари по-корейськи
Тим, хто побоюється страв з кальмарів з-за їх надмірну схожість з виробами з каучуку, радить відкрити для себе іншу сторону страв з цих молюсків.

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його

Печериці по-корейськи
Корейська кухня, пряна і гостра, відрізняється характерним оригінальним підходом до приготування різних національних страв з широким використанням

Селера по-корейськи
Селера - корисна рослина, що володіє негативною калорійністю. Вживаючи цей продукт, ми витрачаємо більше калорій на його перетравлення, ніж одержуємо

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.