![Азербайджанська довга - рецепт](/uploads/posts/2016-09/thumbs/azerbaydzhanska-dovga-recept_991.jpeg)
Азербайджанська довга - рецепт
Азербайджанська довга - чергова варіація прохолодного супу. Але це блюдо точно не можна порівняти зі звичною для нас окрошкою або холодником.
![Буглама з баранини](/uploads/posts/2016-09/thumbs/buglama-z-baranini_451.jpeg)
Буглама з баранини
Здивувати рідних абсолютно новим стравою можна, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як приготувати дивно смачне блюдо «Буглама» за
![Соус наршараб](/uploads/posts/2016-09/thumbs/sous-narsharab_141.jpeg)
Соус наршараб
Насичений соус наршараб можна приготувати власноруч. Головне запастися терпінням і чималою кількістю стиглих гранатів. Далі підкажемо, як правильно
![Бозбаш – рецепт](/uploads/posts/2016-01/bozbash-recept_781.jpeg)
Бозбаш – рецепт
Кавказька кухня завжди славилася своїми смачними м'ясними стравами. Ми розповімо вам детальніше про такому блюді як бозбаш. Традиційно базбаш
![Долма - рецепт](/uploads/posts/2016-01/dolma-recept_991.jpeg)
Долма - рецепт
Долма - блюдо, яке віддалено нагадує звичні нам голубці. Однак має істотні відмінності в підборі наповнення, приправ і звичайно в оформленні.
![Кюфта-бозбаш](/uploads/posts/2016-01/kyufta-bozbash_931.jpeg)
Кюфта-бозбаш
Кюфта-бозбаш – це ситний суп з великими фрикадельками з баранини і нутом. Всередину м'ясного кульки зазвичай закладають кислу аличу, що надає страві
![Кутаби з м'ясом азербайджанською](/uploads/posts/2016-01/kutabi-z-myasom-azerbaydzhanskoyu_511.jpeg)
Кутаби з м'ясом азербайджанською
Кутаби дуже схожі на звичні для нас чебуреки, тільки готуються вони не у фритюрі, а просто злегка обсмажують на промасленим сковороді, що робить їх
![Кутаби з зеленню і сиром - рецепт](/uploads/posts/2016-01/kutabi-z-zelennyu-sirom-recept_401.jpeg)
Кутаби з зеленню і сиром - рецепт
Чудовим представником азербайджанської кухні є кутаби. Як і будь-класична страва, рецепт має безліч різноманітних варіацій. Сьогодні наша стаття
![Бозбаш з баранини](/uploads/posts/2015-01/bozbash-z-baranini_211.jpeg)
Бозбаш з баранини
Азербайджанський густий суп бозбаш має декілька варіацій, але поєднання баранини і бобових (найчастіше це нут) залишається відмінною рисою цього
![Кутаби: рецепт](/uploads/posts/2015-01/kutabi-recept_861.jpeg)
Кутаби: рецепт
Азербайджанська кухня славиться своєю випічкою. Наприклад, один з варіантів - пиріжки у вигляді півмісяця під назвою кутаби. Саме головне тут -
![Шекер-чурек](/uploads/posts/2015-01/sheker-churek_461.jpeg)
Шекер-чурек
Шекер-чурек - ласощі, що відноситься до азербайджанської кухні. Хочете чимось здивувати гостей і домочадців. Тоді цей рецепт як раз до речі. Печиво
![«Довга» - рецепт](/uploads/posts/2015-01/dovga-recept_521.jpeg)
«Довга» - рецепт
Довга - це національне блюдо Азербайджану. Воно досить незвичайне для нас, однак якщо ви були на Сході і пробували страву, то напевно захочете
![Кята - рецепт](/uploads/posts/2015-01/kyata-recept_831.jpeg)
Кята - рецепт
Кята - міжнаціональна блюдо. У Вірменії - це Гата,а в Грузії - Када. У всіх є свої особливості приготування, але азербайджанська кята на дріжджовому
![Тахинная халва](/uploads/posts/2015-01/tahinnaya-halva_121.jpeg)
Тахинная халва
Халва - улюблені ласощі з часів радянського союзу і по сьогоднішній день. Тепер ми знаємо, що видів халви буває багато, один з них - тахинная халва,
![Азербайджанський плов](/uploads/posts/2015-01/azerbaydzhanskiy-plov_681.png)
Азербайджанський плов
Азербайджанці завжди славилися своєю національною кухнею, особливо хороший їх плов. Рецептів та видів цієї страви стільки ж, скільки і господинь в