Кутаби з м'ясом азербайджанською

Сам процес приготування кутабів зовсім не обтяжливий і не займає багато часу, а результат вражає. Традиційно це блюдо готують з бараниною, але при бажанні її можна успішно замінити свинячим або свино-яловичим фаршем.
Як приготувати кутаби з м'ясом азербайджанською- рецепт?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У миску просіваємо борошно, збиваємо з сіллю, робимо поглиблення, в яке наливаємо рослинне рафіноване масло, воду і замішуємо щільне, еластичне тісто для кутабів з м'ясом. Даємо йому тридцять хвилин для визрівання, залишивши в теплому місці, прикривши плівкою.
Жирну баранину пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою, змішуємо з дрібненько нарубаним зеленою цибулькою, присмачую за смаком сіллю, меленим чорним перцем, додаємо зіру і сумах і гарненько перемішуємо.
Вистояла тісто розділяємо приблизно на десять-дванадцять частин, кожну з яких розкачуємо до отримання пласту не товщі півтора міліметрів. Підрівнюємо контури заготовки, приклавши підходящу за розміром тарілку, накладаємо на одну половину отриманого кола трохи приготованого м'ясного

Коли всі кутаби будуть сформовані, прогріваємо товстостінну або чавунну сковороду, промазуємо дно трохи олією і викладаємо в неї заготовки. Витримуємо їх на вогні до підрум'янення з двох сторін, а потім витягуємо на блюдо і за бажанням промазуємо зверху вершковим маслом. Вогонь повинен бути трохи нижче середнього, знову ж таки для того, щоб сирий м'ясний наповнювач встиг просмажиться.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кюфта-бозбаш
Кюфта-бозбаш – це ситний суп з великими фрикадельками з баранини і нутом. Всередину м'ясного кульки зазвичай закладають кислу аличу, що надає страві

Кутаби з зеленню і сиром - рецепт
Чудовим представником азербайджанської кухні є кутаби. Як і будь-класична страва, рецепт має безліч різноманітних варіацій. Сьогодні наша стаття

Чебуреки на кефірі
Чебуреки - це, звичайно, не сама здорова їжа. Однак приготовані самостійно вони будуть не тільки смачніше покупних, але і набагато корисніше.

Кутаби: рецепт
Азербайджанська кухня славиться своєю випічкою. Наприклад, один з варіантів - пиріжки у вигляді півмісяця під назвою кутаби. Саме головне тут -

Пахлава азербайджанська
Пахлава азербайджанська - це незвичайно смачне і соковите ласощі, яке сподобатися всім, варто спробувати лише раз. Потім буде вже складно відязикати

Кутаби з зеленню
Кутаби - це тонкі коржі з начинкою у формі півмісяця. Традиційно це блюдо готують в Азербайджані. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення