Кутаби з зеленню

Рецепт кутаби з зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Для приготування тіста борошно просіваємо, розводимо водою, додаємо невелику кількість соняшникової масла, додаємо сіль і добре вимішуємо. Потім розгортаємо в тонкі коржі і обсмажуємо на розпеченій сковорідці.
Далі переходимо до підготовки начинки: петрушку, кріп, кінзу і масло подрібнюємо в блендері до однорідної маси. Потім викладаємо на половину млинчика трохи зеленої маси, накриваємо другою половиною і злегка придавлюємо рукою. Обсмажуємо коржі на сковороді без додавання масла і подаємо на стіл з соусом. Для його приготування подрібнюємо часник, вливаємо йогурт і кидаємо трохи подрібненої зелені.
Азербайджанські кутаби з зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З води, солі, борошна та ложки масла готуємо однорідне круте тісто. Потім накриваємо його плівкою і залишаємо на півгодини в холодильнику. Зелену цибулю, кріп і петрушку шаткуємо дрібними шматочками, додаємо розтоплене вершкове масло, тертий сир і мелений коріандр.
Далі розділяємо тісто на кілька частин, розкачуємо кожну тонкий кружечок, кладемо зелену начинку, накриваємо зверху другою половиною тіста і добре защипуємо корж. Обсмажуємо кутаби на сковорідці з гарячим маслом, а потім викладаємо на тарілку і подаємо з кислим молоком або кефіром.
Кутаби з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування

Для начинки сир добре розминаємо виделкою, або протираємо через сито. Щавель і зелений цибулька ретельно промиваємо у воді, струшуємо і злегка вмочаємо паперовими рушниками. Прибираємо у щавлю товсті черешки і дрібно нарізаємо його. Зелений лук теж подрібнюємо, додаємо до сиру зелень, перемішуємо і трохи підсолюємо за смаком.
Від тесту відщипуємо невеликі шматочки, скачуємо їх у кульки і розкачуємо кожен в дуже тонкий коржик. Далі на одну половинку коржі кладемо трохи начинки, накриваємо другою частиною і заліплюємо краю. Тепер беремо чавунну сковороду, нагріваємо її і викладаємо наші пиріжки. Обсмажуємо до готовності на повільному вогні, перекладаємо на тарілку, змащуємо розтопленим вершковим маслом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Вареники з адигейський сиром - рецепт
Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні

Диво - рецепт
Диву - це дагестански коржі, які можна приготувати з м'ясом, сиром, сиром, гарбузом та іншими начинками. Це блюдо можна взяти з собою на природу і

Дива з зеленню
Дагестанські коржі дива з зеленню прекрасно впишуться в меню літнього обіду. Коржі диву корисні і ситни, а готуються просто, з використанням

Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили

Кутаби: рецепт
Азербайджанська кухня славиться своєю випічкою. Наприклад, один з варіантів - пиріжки у вигляді півмісяця під назвою кутаби. Саме головне тут -