Вареники з адигейський сиром - рецепт
Пропонуємо вам зробити вареники з адигейського сиру , і ви отримаєте оригінальне, смачне блюдо, яке порадує всіх.
Інгредієнти:
Для начинки:
свіжа зелень - 1 пучок;
сир адигейський - 400 р.
Для тіста:
масло рослинне - 2 ст. ложки;
вода - 1 ст.;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка.
Приготування
В чашу хлібопічки наливаємо воду, розбавлену з сіллю і рослинне масло. Потім розбиваємо туди яйце і поступово засипаємо борошно. Включаєте прилад на 15 хвилин і чекаємо, поки замесится тісто.
Не втрачаючи часу дарма, поки займемося приготуванням начинки. Сир викладаємо в пиалку і добре розминаємо виделкою. Зелень промиваємо, обсушуємо, подрібнюємо і додаємо до сиру. Готове тісто розрізаємо на шматочки і розкачуємо з них коржі .
Далі викладаємо на кожну по ложці сирної начинки і ліпимо вареники. Після цього кидаємо їх у каструлю з окропом і варимо до тих пір, поки вони не спливуть. Акуратно виймаємо їх шумівкою і викладаємо в миску, промазуючи маслом. Готові вареники подаємо на стіл з охолодженою сметанкою.
Інгредієнти:
Для тіста:
петрушка - 1 пучок;
кріп - 1 пучок;
борошно - 500 г;
яйце - 1 шт.;
вода - 200 мл;
сіль.
Для начинки:
сир моцарелла - 200 г;
адигейський сир - 100 г;
сир твердих сортів - 100 г;
яйце - 1 шт.;
спеції.
Для подачі:
масло вершкове - 50 г;
сметана - 200 мл
Приготування
Петрушку і кріп промиваємо, висушуємо і дрібно шаткуємо ножем. Борошно просіваємо і висипаємо на стіл гіркою. Робимо зверху поглиблення, розбиваємо туди яйце, додаємо сіль, зелень і наливаємо половину води. Замішуємо тісто, розбавляючи його за необхідності водою. Потім формуємо кулю, загортаємо його в плівочку і кладемо на півгодини в холодильник.
Цим часом натираємо всі види сирів на тертці, додаємо яйце, додаємо сіль і перчик, перемішуємо начинку руками. У велику каструлю наливаємо приблизно 3 літри води, солимо за смаком і доводимо її до кипіння. Охолоджене зелене тісто розділяємо на кілька частин, розкачуємо кожну в тонкий корж товщиною і склянкою вирізати кружечки.
В серединку кладемо трохи сирної начинки і ліпимо вареники, формуючи по краю косичку. Готові вареники укладати на дошку, присипану борошном і накриваємо чистим рушником, щоб вони не сохли. Коли вода закипить, акуратно опускаємо в неї зелені вареники по 8-10 штук. Варимо на середньому вогні приблизно 8 хвилин. Вершкове масло ріжемо маленькими кубиками і складаємо в глибоку миску. Викладаємо в неї готові вареники, струшуємо ємність, щоб масло рівномірно їх покрило з усіх сторін, і подаємо зі сметаною.
Рецепт вареників з адигейський сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Для тіста:
Приготування
В чашу хлібопічки наливаємо воду, розбавлену з сіллю і рослинне масло. Потім розбиваємо туди яйце і поступово засипаємо борошно. Включаєте прилад на 15 хвилин і чекаємо, поки замесится тісто.
Не втрачаючи часу дарма, поки займемося приготуванням начинки. Сир викладаємо в пиалку і добре розминаємо виделкою. Зелень промиваємо, обсушуємо, подрібнюємо і додаємо до сиру. Готове тісто розрізаємо на шматочки і розкачуємо з них коржі .
Далі викладаємо на кожну по ложці сирної начинки і ліпимо вареники. Після цього кидаємо їх у каструлю з окропом і варимо до тих пір, поки вони не спливуть. Акуратно виймаємо їх шумівкою і викладаємо в миску, промазуючи маслом. Готові вареники подаємо на стіл з охолодженою сметанкою.
Як приготувати вареники з адигейський сиром?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для подачі:
Приготування
Петрушку і кріп промиваємо, висушуємо і дрібно шаткуємо ножем. Борошно просіваємо і висипаємо на стіл гіркою. Робимо зверху поглиблення, розбиваємо туди яйце, додаємо сіль, зелень і наливаємо половину води. Замішуємо тісто, розбавляючи його за необхідності водою. Потім формуємо кулю, загортаємо його в плівочку і кладемо на півгодини в холодильник.
Цим часом натираємо всі види сирів на тертці, додаємо яйце, додаємо сіль і перчик, перемішуємо начинку руками. У велику каструлю наливаємо приблизно 3 літри води, солимо за смаком і доводимо її до кипіння. Охолоджене зелене тісто розділяємо на кілька частин, розкачуємо кожну в тонкий корж товщиною і склянкою вирізати кружечки.
В серединку кладемо трохи сирної начинки і ліпимо вареники, формуючи по краю косичку. Готові вареники укладати на дошку, присипану борошном і накриваємо чистим рушником, щоб вони не сохли. Коли вода закипить, акуратно опускаємо в неї зелені вареники по 8-10 штук. Варимо на середньому вогні приблизно 8 хвилин. Вершкове масло ріжемо маленькими кубиками і складаємо в глибоку миску. Викладаємо в неї готові вареники, струшуємо ємність, щоб масло рівномірно їх покрило з усіх сторін, і подаємо зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти з адигейський сиром
Адигейський сир - корисний і смачний молочний продукт, який чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні ми детально розглянемо кілька
Заварне тісто для вареників
Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне
Вареники з маком
Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий
Вареники в пароварці
Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі
Вареники в мультиварці
Якщо на вашій кухні є така помічниця, як мультиварка, то на вечерю ви сміливо можете приготувати вареники з картоплею або ліниві вареники з сиром.