Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вареники з адигейський сиром - рецепт

Вареники з адигейський сиром - рецепт

21-03-2015, 19:33
1 034
Вареники з адигейський сиром - рецепт
Пропонуємо вам зробити вареники з адигейського сиру , і ви отримаєте оригінальне, смачне блюдо, яке порадує всіх.

Рецепт вареників з адигейський сиром


Інгредієнти:
Для начинки:

  • свіжа зелень - 1 пучок;

  • сир адигейський - 400 р.


  • Для тіста:

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • вода - 1 ст.;

  • яйце - 1 шт.;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    В чашу хлібопічки наливаємо воду, розбавлену з сіллю і рослинне масло. Потім розбиваємо туди яйце і поступово засипаємо борошно. Включаєте прилад на 15 хвилин і чекаємо, поки замесится тісто.
    Не втрачаючи часу дарма, поки займемося приготуванням начинки. Сир викладаємо в пиалку і добре розминаємо виделкою. Зелень промиваємо, обсушуємо, подрібнюємо і додаємо до сиру. Готове тісто розрізаємо на шматочки і розкачуємо з них коржі .
    Далі викладаємо на кожну по ложці сирної начинки і ліпимо вареники. Після цього кидаємо їх у каструлю з окропом і варимо до тих пір, поки вони не спливуть. Акуратно виймаємо їх шумівкою і викладаємо в миску, промазуючи маслом. Готові вареники подаємо на стіл з охолодженою сметанкою.

    Як приготувати вареники з адигейський сиром?


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • петрушка - 1 пучок;

  • кріп - 1 пучок;

  • борошно - 500 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • вода - 200 мл;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • сир моцарелла - 200 г;

  • адигейський сир - 100 г;

  • сир твердих сортів - 100 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • спеції.


  • Для подачі:

  • масло вершкове - 50 г;

  • сметана - 200 мл


  • Приготування
    Петрушку і кріп промиваємо, висушуємо і дрібно шаткуємо ножем. Борошно просіваємо і висипаємо на стіл гіркою. Робимо зверху поглиблення, розбиваємо туди яйце, додаємо сіль, зелень і наливаємо половину води. Замішуємо тісто, розбавляючи його за необхідності водою.
    Вареники з адигейський сиром - рецепт
    Потім формуємо кулю, загортаємо його в плівочку і кладемо на півгодини в холодильник.
    Цим часом натираємо всі види сирів на тертці, додаємо яйце, додаємо сіль і перчик, перемішуємо начинку руками. У велику каструлю наливаємо приблизно 3 літри води, солимо за смаком і доводимо її до кипіння. Охолоджене зелене тісто розділяємо на кілька частин, розкачуємо кожну в тонкий корж товщиною і склянкою вирізати кружечки.
    В серединку кладемо трохи сирної начинки і ліпимо вареники, формуючи по краю косичку. Готові вареники укладати на дошку, присипану борошном і накриваємо чистим рушником, щоб вони не сохли. Коли вода закипить, акуратно опускаємо в неї зелені вареники по 8-10 штук. Варимо на середньому вогні приблизно 8 хвилин. Вершкове масло ріжемо маленькими кубиками і складаємо в глибоку миску. Викладаємо в неї готові вареники, струшуємо ємність, щоб масло рівномірно їх покрило з усіх сторін, і подаємо зі сметаною.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепти з адигейський сиром
    Рецепти з адигейський сиром
    Адигейський сир - корисний і смачний молочний продукт, який чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні ми детально розглянемо кілька
    Заварне тісто для вареників
    Заварне тісто для вареників
    Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне
    Вареники з маком
    Вареники з маком
    Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий
    Вареники в пароварці
    Вареники в пароварці
    Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі
    Вареники в мультиварці
    Вареники в мультиварці
    Якщо на вашій кухні є така помічниця, як мультиварка, то на вечерю ви сміливо можете приготувати вареники з картоплею або ліниві вареники з сиром.