Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вареники в мультиварці

Вареники в мультиварці

19-01-2015, 12:47
851
Вареники в мультиварці
Як робити вареники знає кожна уміла господиня, проте не всі знають, як приготувати це традиційне блюдо, не витрачаючи зайвих сил і часу. І тут на допомогу приходять сучасні кухонні девайси, в даному випадку - мультиварка.

Ліниві вареники в мультиварці


Готувати ліниві вареники з сиром в мультиварці - суцільне задоволення: замісив тісто, нарізав, а все інше зробить кухонні помічниця.
Інгредієнти:

  • сир - 250 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 15 ст.:

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Сир протираємо через сито для більшої однорідності і змішуємо з цукром і яйцем. В однорідну масу додаємо просіяне борошно і добре розминаємо. Кількість борошна може варіювати в залежності від вологості сиру, тому орієнтуйтеся на тісто: перестане липнути до рук - значить борошна достатньо. Підготовлене тісто ділимо на 2 частини, з яких скачуємо ковбаску діаметром 2-3 див Сирну ковбаску ріжемо на «п'ятаки» по 05 см в ширину, в центрі кожного робимо вм'ятину пальцем (щоб краще трималося масло).
    Перед тим, як варити вареники в мультиварці, кип'ятимо воду і в режимі «паста» виставляємо час приготування 6 хвилин. Коли ліниві вареники будуть готові, мультиварка подасть сигнал.

    Вареники з картоплею в мультиварці


    Класичні вареники з картоплею можна також приготувати в мультиварці без особливих клопотів.
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 500 г;

  • яйце - 1шт.;

  • вода - 1 ст.;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • картопля - 4 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сало - 150 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, ріжемо на четвертинки і відварюємо в мультиварці на режимі «випічка», якщо такого немає,
    Вареники в мультиварці
    використовуємо «готування на пару» або «гасіння». Поки картопля готуватися, на сковороді розтоплюємо нарізане кубиками сало і обсмажуємо на ньому нашатковану цибулю. Готову картоплю пюрируем разом з половиною шкварок. У глибокій мисці змішати просіяне борошно, яйце і воду, замішуємо круте тісто і розгортаємо його в пласт товщиною 15 мм З листа тіста склянкою вирізаємо кружечки, в центр яких викладаємо начинку, защипуємо краю і викладаємо в киплячу воду мультиварки. Готуємо 6-7 хвилин в режимі «випічка» при відкритій кришці, періодично помішуючи. Подаємо готові вареники зі сметаною і залишилися шкварками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вареники з м'ясом
    Вареники з м'ясом
    Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно
    Вареники з картоплею та грибами
    Вареники з картоплею та грибами
    Вареники з картоплею і грибами - самий популярний, і, безсумнівно, дуже смачний варіант приготування цієї страви. Кожна господиня, звичайно ж, готує
    Вареники на кефірі
    Вареники на кефірі
    Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
    Вареники з сиром
    Вареники з сиром
    Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
    Вареники з маком
    Вареники з маком
    Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий
    Вареники в пароварці
    Вареники в пароварці
    Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі