Вареники в мультиварці
Як робити вареники знає кожна уміла господиня, проте не всі знають, як приготувати це традиційне блюдо, не витрачаючи зайвих сил і часу. І тут на допомогу приходять сучасні кухонні девайси, в даному випадку - мультиварка.
Готувати ліниві вареники з сиром в мультиварці - суцільне задоволення: замісив тісто, нарізав, а все інше зробить кухонні помічниця.
Інгредієнти:
сир - 250 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 15 ст.:
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка.
Приготування
Сир протираємо через сито для більшої однорідності і змішуємо з цукром і яйцем. В однорідну масу додаємо просіяне борошно і добре розминаємо. Кількість борошна може варіювати в залежності від вологості сиру, тому орієнтуйтеся на тісто: перестане липнути до рук - значить борошна достатньо. Підготовлене тісто ділимо на 2 частини, з яких скачуємо ковбаску діаметром 2-3 див Сирну ковбаску ріжемо на «п'ятаки» по 05 см в ширину, в центрі кожного робимо вм'ятину пальцем (щоб краще трималося масло).
Перед тим, як варити вареники в мультиварці, кип'ятимо воду і в режимі «паста» виставляємо час приготування 6 хвилин. Коли ліниві вареники будуть готові, мультиварка подасть сигнал.
Класичні вареники з картоплею можна також приготувати в мультиварці без особливих клопотів.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 500 г;
яйце - 1шт.;
вода - 1 ст.;
сіль.
Для начинки:
картопля - 4 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сало - 150 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо на четвертинки і відварюємо в мультиварці на режимі «випічка», якщо такого немає, використовуємо «готування на пару» або «гасіння». Поки картопля готуватися, на сковороді розтоплюємо нарізане кубиками сало і обсмажуємо на ньому нашатковану цибулю. Готову картоплю пюрируем разом з половиною шкварок. У глибокій мисці змішати просіяне борошно, яйце і воду, замішуємо круте тісто і розгортаємо його в пласт товщиною 15 мм З листа тіста склянкою вирізаємо кружечки, в центр яких викладаємо начинку, защипуємо краю і викладаємо в киплячу воду мультиварки. Готуємо 6-7 хвилин в режимі «випічка» при відкритій кришці, періодично помішуючи. Подаємо готові вареники зі сметаною і залишилися шкварками.
Ліниві вареники в мультиварці
Готувати ліниві вареники з сиром в мультиварці - суцільне задоволення: замісив тісто, нарізав, а все інше зробить кухонні помічниця.
Інгредієнти:
Приготування
Сир протираємо через сито для більшої однорідності і змішуємо з цукром і яйцем. В однорідну масу додаємо просіяне борошно і добре розминаємо. Кількість борошна може варіювати в залежності від вологості сиру, тому орієнтуйтеся на тісто: перестане липнути до рук - значить борошна достатньо. Підготовлене тісто ділимо на 2 частини, з яких скачуємо ковбаску діаметром 2-3 див Сирну ковбаску ріжемо на «п'ятаки» по 05 см в ширину, в центрі кожного робимо вм'ятину пальцем (щоб краще трималося масло).
Перед тим, як варити вареники в мультиварці, кип'ятимо воду і в режимі «паста» виставляємо час приготування 6 хвилин. Коли ліниві вареники будуть готові, мультиварка подасть сигнал.
Вареники з картоплею в мультиварці
Класичні вареники з картоплею можна також приготувати в мультиварці без особливих клопотів.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо на четвертинки і відварюємо в мультиварці на режимі «випічка», якщо такого немає, використовуємо «готування на пару» або «гасіння». Поки картопля готуватися, на сковороді розтоплюємо нарізане кубиками сало і обсмажуємо на ньому нашатковану цибулю. Готову картоплю пюрируем разом з половиною шкварок. У глибокій мисці змішати просіяне борошно, яйце і воду, замішуємо круте тісто і розгортаємо його в пласт товщиною 15 мм З листа тіста склянкою вирізаємо кружечки, в центр яких викладаємо начинку, защипуємо краю і викладаємо в киплячу воду мультиварки. Готуємо 6-7 хвилин в режимі «випічка» при відкритій кришці, періодично помішуючи. Подаємо готові вареники зі сметаною і залишилися шкварками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вареники з м'ясом
Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно
Вареники з картоплею та грибами
Вареники з картоплею і грибами - самий популярний, і, безсумнівно, дуже смачний варіант приготування цієї страви. Кожна господиня, звичайно ж, готує
Вареники на кефірі
Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
Вареники з сиром
Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
Вареники з маком
Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий
Вареники в пароварці
Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі