Вареники з сиром
Важко уявити ситний обід або вечерю без улюблених з дитинства вареників. Сьогодні ми будемо вчитися робити вареники з сиром, сиром і зеленню за рецептами, які отримали загальне визнання хороших господарок.
Якщо хочете згадати смак дитинства, то цей рецепт лінивих вареників вам підходить як ніякий інший.
Інгредієнти:
сир - 250 г;
сир твердого сорту за вибором - 100 г;
борошно - 8 ст. л.;
цукор - 2 ст. л.;
сіль - 1 ч. л.
Приготування
Спочатку натираємо сир, додаємо сир, сіль і цукор. В окремій мисці місимо тісто з кип'яченої води і борошна, розкачуємо його і ділимо на рівні шматочки за допомогою склянки чи ножа. Далі ліпимо вареники, наповнюючи тісто начинкою. Ось і готові вареники з сиром і сиром. Зберігаємо в морозилці на поверхні, посипаною борошном.
Наступний рецепт вареників підійде любителям, як домашнього адигейського сиру , так і сиру сулугуні.
Інгредієнти:
борошно - 750 г;
куряче яйце - 1 шт.;
вода - 250 мл;
кінза - 1 пучок;
сир адигейський/сулугуні - 150 р.
Приготування
Готуємо тісто з води, борошна і збитого яйця. Ретельно перемішуємо, не залишаючи грудочок. В іншу миску кладемо тертий сир, подрібнену кінзу. Не забуваємо солити за смаком. Далі спосіб приготування і зберігання як в рецепті ледачих вареників.
Тепер ми готові до знайомства з рецептом вареників з сиром, сиром і зеленню.
Інгредієнти:
вода-250 мл;
сушений кріп - невеликий пучок;
сіль - 1 ч. л.;
борошно - 500 г;
сир - 100 г;
сир - 100 г;
бринза - 100 р.
Приготування
Зараз ми підсумуємо питання як же все-таки правильно готувати вареники з сиром. Для початку місимо тісто з води, борошна, яйця, солі і подрібненого кропу. Потім займаємося начинкою: натираємо сир, додаємо бринзу, кріп і сир, ретельно перемішуємо. Розкачуємо тісто вже відомим нам способом і ліпимо вареники. Подавати готову страву краще в сметані або часниковому соусі.
Ліниві вареники з сиром
Якщо хочете згадати смак дитинства, то цей рецепт лінивих вареників вам підходить як ніякий інший.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку натираємо сир, додаємо сир, сіль і цукор. В окремій мисці місимо тісто з кип'яченої води і борошна, розкачуємо його і ділимо на рівні шматочки за допомогою склянки чи ножа. Далі ліпимо вареники, наповнюючи тісто начинкою. Ось і готові вареники з сиром і сиром. Зберігаємо в морозилці на поверхні, посипаною борошном.
Наступний рецепт вареників підійде любителям, як домашнього адигейського сиру , так і сиру сулугуні.
Вареники з адигейський сиром
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо тісто з води, борошна і збитого яйця. Ретельно перемішуємо, не залишаючи грудочок. В іншу миску кладемо тертий сир, подрібнену кінзу. Не забуваємо солити за смаком. Далі спосіб приготування і зберігання як в рецепті ледачих вареників.
Тепер ми готові до знайомства з рецептом вареників з сиром, сиром і зеленню.
Вареники з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми підсумуємо питання як же все-таки правильно готувати вареники з сиром. Для початку місимо тісто з води, борошна, яйця, солі і подрібненого кропу. Потім займаємося начинкою: натираємо сир, додаємо бринзу, кріп і сир, ретельно перемішуємо. Розкачуємо тісто вже відомим нам способом і ліпимо вареники. Подавати готову страву краще в сметані або часниковому соусі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ліниві вареники з сиром
Про існування такої страви, як ледачі вареники, звичайно, знають всі. Але чи пробували ви коли-небудь готувати їх? Це процес досить цікавий -
Вареники з м'ясом
Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно
Вареники на кефірі
Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
Вареники з чорницею - рецепт
Вареники - національне блюдо української кухні, яке, без перебільшення, улюблене багатьма з нас. Вони бувають з різними начинками: сиром, картоплею,
Вареники з адигейський сиром - рецепт
Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні
Вареники в пароварці
Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі