Важко уявити ситний обід або вечерю без улюблених з дитинства вареників. Сьогодні ми будемо вчитися робити вареники з сиром, сиром і зеленню за рецептами, які отримали загальне визнання хороших господарок.
Ліниві вареники з сиром
Якщо хочете згадати смак дитинства, то цей рецепт лінивих вареників вам підходить як ніякий інший.
Інгредієнти: сир - 250 г; сир твердого сорту за вибором - 100 г; борошно - 8 ст. л.; цукор - 2 ст. л.; сіль - 1 ч. л. Приготування Спочатку натираємо сир, додаємо сир, сіль і цукор. В окремій мисці місимо тісто з кип'яченої води і борошна, розкачуємо його і ділимо на рівні шматочки за допомогою склянки чи ножа. Далі ліпимо вареники, наповнюючи тісто начинкою. Ось і готові вареники з сиром і сиром. Зберігаємо в морозилці на поверхні, посипаною борошном.
Наступний рецепт вареників підійде любителям, як домашнього адигейського сиру , так і сиру сулугуні.
Вареники з адигейський сиром
Інгредієнти: борошно - 750 г; куряче яйце - 1 шт.; вода - 250 мл; кінза - 1 пучок; сир адигейський/сулугуні - 150 р. Приготування Готуємо тісто з води, борошна і збитого яйця. Ретельно перемішуємо, не залишаючи грудочок. В іншу миску кладемо тертий сир, подрібнену кінзу. Не забуваємо солити за смаком. Далі спосіб приготування і зберігання як в рецепті ледачих вареників.
Тепер ми готові до знайомства з рецептом вареників з сиром, сиром і зеленню.
Вареники з сиром і зеленню
Інгредієнти: вода-250 мл; сушений кріп - невеликий пучок; сіль - 1 ч. л.; борошно - 500 г; сир - 100 г; сир - 100 г; бринза - 100 р. Приготування Зараз ми підсумуємо питання як же все-таки правильно готувати вареники з сиром. Для початку місимо тісто з води, борошна, яйця, солі і подрібненого кропу. Потім займаємося начинкою: натираємо сир, додаємо бринзу, кріп і сир, ретельно перемішуємо. Розкачуємо тісто вже відомим нам способом і ліпимо вареники. Подавати готову страву краще в сметані або часниковому соусі.