Вернуться назад Распечатать

Вареники з сиром

Вареники з сиром
Важко уявити ситний обід або вечерю без улюблених з дитинства вареників. Сьогодні ми будемо вчитися робити вареники з сиром, сиром і зеленню за рецептами, які отримали загальне визнання хороших господарок.

Ліниві вареники з сиром


Якщо хочете згадати смак дитинства, то цей рецепт лінивих вареників вам підходить як ніякий інший.
Інгредієнти:

  • сир - 250 г;

  • сир твердого сорту за вибором - 100 г;

  • борошно - 8 ст. л.;

  • цукор - 2 ст. л.;

  • сіль - 1 ч. л.


  • Приготування
    Спочатку натираємо сир, додаємо сир, сіль і цукор. В окремій мисці місимо тісто з кип'яченої води і борошна, розкачуємо його і ділимо на рівні шматочки за допомогою склянки чи ножа. Далі ліпимо вареники, наповнюючи тісто начинкою. Ось і готові вареники з сиром і сиром. Зберігаємо в морозилці на поверхні, посипаною борошном.
    Наступний рецепт вареників підійде любителям, як домашнього адигейського сиру , так і сиру сулугуні.

    Вареники з адигейський сиром


    Інгредієнти:

  • борошно - 750 г;

  • куряче яйце - 1 шт.;

  • вода - 250 мл;

  • кінза - 1 пучок;

  • сир адигейський/сулугуні - 150 р.


  • Приготування
    Готуємо тісто з води, борошна і збитого яйця. Ретельно перемішуємо, не залишаючи грудочок. В іншу миску кладемо тертий сир, подрібнену кінзу. Не забуваємо солити за смаком. Далі спосіб приготування і зберігання як в рецепті ледачих вареників.
    Тепер ми готові до знайомства з рецептом вареників з сиром, сиром і зеленню.

    Вареники з сиром і зеленню


    Інгредієнти:

  • вода-250 мл;

  • сушений кріп - невеликий пучок;

  • Вареники з сиром

  • сіль - 1 ч. л.;

  • борошно - 500 г;

  • сир - 100 г;

  • сир - 100 г;

  • бринза - 100 р.


  • Приготування
    Зараз ми підсумуємо питання як же все-таки правильно готувати вареники з сиром. Для початку місимо тісто з води, борошна, яйця, солі і подрібненого кропу. Потім займаємося начинкою: натираємо сир, додаємо бринзу, кріп і сир, ретельно перемішуємо. Розкачуємо тісто вже відомим нам способом і ліпимо вареники. Подавати готову страву краще в сметані або часниковому соусі.