Пропонуємо вам зробити вареники з адигейського сиру , і ви отримаєте оригінальне, смачне блюдо, яке порадує всіх.
Рецепт вареників з адигейський сиром
Інгредієнти: Для начинки:
свіжа зелень - 1 пучок; сир адигейський - 400 р. Для тіста:
масло рослинне - 2 ст. ложки; вода - 1 ст.; яйце - 1 шт.; сіль - щіпка. Приготування В чашу хлібопічки наливаємо воду, розбавлену з сіллю і рослинне масло. Потім розбиваємо туди яйце і поступово засипаємо борошно. Включаєте прилад на 15 хвилин і чекаємо, поки замесится тісто.
Не втрачаючи часу дарма, поки займемося приготуванням начинки. Сир викладаємо в пиалку і добре розминаємо виделкою. Зелень промиваємо, обсушуємо, подрібнюємо і додаємо до сиру. Готове тісто розрізаємо на шматочки і розкачуємо з них коржі .
Далі викладаємо на кожну по ложці сирної начинки і ліпимо вареники. Після цього кидаємо їх у каструлю з окропом і варимо до тих пір, поки вони не спливуть. Акуратно виймаємо їх шумівкою і викладаємо в миску, промазуючи маслом. Готові вареники подаємо на стіл з охолодженою сметанкою.
Як приготувати вареники з адигейський сиром?
Інгредієнти: Для тіста:
петрушка - 1 пучок; кріп - 1 пучок; борошно - 500 г; яйце - 1 шт.; вода - 200 мл; сіль. Для начинки:
сир моцарелла - 200 г; адигейський сир - 100 г; сир твердих сортів - 100 г; яйце - 1 шт.; спеції. Для подачі:
масло вершкове - 50 г; сметана - 200 мл Приготування Петрушку і кріп промиваємо, висушуємо і дрібно шаткуємо ножем. Борошно просіваємо і висипаємо на стіл гіркою. Робимо зверху поглиблення, розбиваємо туди яйце, додаємо сіль, зелень і наливаємо половину води. Замішуємо тісто, розбавляючи його за необхідності водою.
Потім формуємо кулю, загортаємо його в плівочку і кладемо на півгодини в холодильник.
Цим часом натираємо всі види сирів на тертці, додаємо яйце, додаємо сіль і перчик, перемішуємо начинку руками. У велику каструлю наливаємо приблизно 3 літри води, солимо за смаком і доводимо її до кипіння. Охолоджене зелене тісто розділяємо на кілька частин, розкачуємо кожну в тонкий корж товщиною і склянкою вирізати кружечки.
В серединку кладемо трохи сирної начинки і ліпимо вареники, формуючи по краю косичку. Готові вареники укладати на дошку, присипану борошном і накриваємо чистим рушником, щоб вони не сохли. Коли вода закипить, акуратно опускаємо в неї зелені вареники по 8-10 штук. Варимо на середньому вогні приблизно 8 хвилин. Вершкове масло ріжемо маленькими кубиками і складаємо в глибоку миску. Викладаємо в неї готові вареники, струшуємо ємність, щоб масло рівномірно їх покрило з усіх сторін, і подаємо зі сметаною.