Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Диво - рецепт

21-03-2015, 17:52
650
Диво - рецепт
Диву - це національне блюдо дагестанської кухні, нагадує пиріг або пиріжки з різною начинкою. Печуться вони на сухій сковороді, деку, а потім змащуються топленим маслом.

Рецепт дива з сиром


Цікаве поєднання сиру і зелені порадує вас дуже ніжним смаком.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 4 ст.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • вода - 2 ст.


  • Для начинки:

  • зелень кропу - 100 г;

  • кінза - 50 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • сир - 400 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Рецепт приготування диву досить простий. Для початку замішуємо не густе однорідне тісто, змішавши борошно, воду і сіль. Залишаємо на 30 хвилин в теплому місці, а самі тим часом готуємо начинку. Зелень гарненько миємо, дрібно нарізаємо і змішуємо з перетертим через сито сиром. Потім додаємо яйця, перець і сіль. Далі відрізаємо від тесту невеликий шматочок, скачуємо в кулю і розгортаємо в тонкий коржик. На половину рівним шаром кладемо приготовлену начинку, накриваємо другою половинкою, ретельно защипуємо краю і обсмажуємо на сухій розжареній сковороді з обох сторін. Потім перекладаємо диву на тарілку і рясно змащуємо маслом.

    Рецепт дива з сиром


    Інгредієнти:

  • картопля - 5 шт.;

  • сир адигейський 300 г;

  • борошно - 500 г;

  • кефір - 1 склянка;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • вершкове масло.


  • Приготування
    Спочатку замішуємо основу. Для цього насипати гіркою борошно, додаємо кефір, соду і сіль. Вимішуємо однорідне тісто, ділимо його на 8 рівних частин і кожну розкачуємо в тонкий коржик. Для начинки, відварюємо до готовності картоплю розминаємо його в пюре, додаємо тертий сир і перемішуємо. Кладемо начинку на корж і ретельно защепляем краю.
    Обсмажуємо диву на заздалегідь розігрітій сухій сковороді з обох сторін. Потім перекладаємо на тарілку і змащуємо вершковим маслом.

    Рецепт дива з гарбузом


    Інгредієнти:

  • борошно - 4 ст.;
  • Диво - рецепт

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • гарбуз - 500 г;

  • вода - 2 ст.


  • Приготування
    Спочатку замішуємо з вами тісто. Для цього борошно насипати гіркою, додаємо кефір, сіль, соду. Вимішуємо однорідне тісто, ділимо його на 10 рівних частин і кожну розкачуємо в дуже тонкий коржик. Для начинки чистимо гарбуз нарізаємо кубиками і відварюємо до готовності. Потім зливаємо всю воду і подрібнюємо її за допомогою блендера в однорідну масу. Кладемо на половину коржі начинку і ретельно защепляем краю. Обсмажуємо диву на заздалегідь розігрітій сухій сковороді з обох сторін. Потім перекладаємо на тарілку і змащуємо вершковим маслом. Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати чебуреки?
    Як приготувати чебуреки?
    Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для
    Дива з зеленню
    Дива з зеленню
    Дагестанські коржі дива з зеленню прекрасно впишуться в меню літнього обіду. Коржі диву корисні і ситни, а готуються просто, з використанням
    Коржі з картоплею
    Коржі з картоплею
    Балабушки - це смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Приготувати їх можна з будь-якою начинкою, все залежить від ваших уподобань. В нашій
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили
    Кутаби з зеленню
    Кутаби з зеленню
    Кутаби - це тонкі коржі з начинкою у формі півмісяця. Традиційно це блюдо готують в Азербайджані. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення