Дива з зеленню
Диву - це національна випічка дагестанської кухні, нагадує пиріг з начинкою. Це блюдо виходить дуже ситним, смачним і ніжним. Печуться вони на сухому листі або сковороді, а потім змащуються топленим маслом. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування чуду із зеленню.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 500 г;
вода;
сухі дріжджі - 20 г;
сіль - щіпка.
Для начинки:
зелень петрушки;
листя буряка;
зелена цибуля - 50 р;
яйце - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
маргарин - 100 г;
сметана - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
вершкове масло - 50 р.
Приготування
Як приготувати дива з зеленню? З борошна, солі, дріжджів і води замішуємо однорідне тісто, накриваємо його і ставимо на 2 години в тепле місце. Як тільки тісто підніметься, формуємо з нього невеликі кульки і залишаємо на 30 хвилин. Тим часом готуємо начинку: зелень петрушки гарненько промиваємо і дрібно рубаємо. Цибулю чистимо від лушпиння, подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді разом з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Листя буряка промиваємо, рубаємо і змішуємо з цибулі, обсмаженням. Потім додаємо сюди ж яйця, сіль, перець і сметану. Ретельно розминаємо все руками. Кожен кульку тіста розкачуємо в тонкий пласт. Всередину кладемо трохи начинки, розрівнюємо. Викладаємо диву на суху, нагріту сковороду і обсмажуємо з обох сторін по 5 хвилин. Потім перекладаємо пиріжки на тарілку і змащуємо розтопленим вершковим маслом або маргарином.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 4 ст.;
сіль - 1 ч. ложка;
вода - 2 ст.
Для начинки:
зелень кропу - 100 г;
яйце - 3 шт.;
кінза - 50 г;
сир - 400 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку замішуємо однорідне не густе тісто, змішавши борошно, сіль і воду. Залишаємо його в теплому місці на 30 хвилин, а самі тим часом готуємо начинку. Зелень миємо, дрібно рубаємо і змішуємо з перетертим через сито сиром. Потім додаємо курячі яйця, сіль і перець за смаком. Відрізаємо від тесту невеликий шматочок, формуємо кульку і розкачуємо його в тонкий коржик. На половину рівним шаром викладаємо приготовану начинку і накриваємо другою половинкою, ретельно защипивая краю. Обсмажуємо дива з обох сторін на сухій розпеченій сковороді, а потім рясно змащуємо маслом.
Східна кухня завжди радувала нас своїми ароматними стравами, тому отведам дива не забудьте приготувати узбецький коржик і каталму . Приємного вам апетиту!
Дива з зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Як приготувати дива з зеленню? З борошна, солі, дріжджів і води замішуємо однорідне тісто, накриваємо його і ставимо на 2 години в тепле місце. Як тільки тісто підніметься, формуємо з нього невеликі кульки і залишаємо на 30 хвилин. Тим часом готуємо начинку: зелень петрушки гарненько промиваємо і дрібно рубаємо. Цибулю чистимо від лушпиння, подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді разом з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Листя буряка промиваємо, рубаємо і змішуємо з цибулі, обсмаженням. Потім додаємо сюди ж яйця, сіль, перець і сметану. Ретельно розминаємо все руками. Кожен кульку тіста розкачуємо в тонкий пласт. Всередину кладемо трохи начинки, розрівнюємо. Викладаємо диву на суху, нагріту сковороду і обсмажуємо з обох сторін по 5 хвилин. Потім перекладаємо пиріжки на тарілку і змащуємо розтопленим вершковим маслом або маргарином.
Дива з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку замішуємо однорідне не густе тісто, змішавши борошно, сіль і воду. Залишаємо його в теплому місці на 30 хвилин, а самі тим часом готуємо начинку. Зелень миємо, дрібно рубаємо і змішуємо з перетертим через сито сиром. Потім додаємо курячі яйця, сіль і перець за смаком. Відрізаємо від тесту невеликий шматочок, формуємо кульку і розкачуємо його в тонкий коржик. На половину рівним шаром викладаємо приготовану начинку і накриваємо другою половинкою, ретельно защипивая краю. Обсмажуємо дива з обох сторін на сухій розпеченій сковороді, а потім рясно змащуємо маслом.
Східна кухня завжди радувала нас своїми ароматними стравами, тому отведам дива не забудьте приготувати узбецький коржик і каталму . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Диво - рецепт
Диву - це дагестански коржі, які можна приготувати з м'ясом, сиром, сиром, гарбузом та іншими начинками. Це блюдо можна взяти з собою на природу і
Хичини - рецепт
Якщо ви бували на Кавказі, то вас напевно пригощали чудовим блюдом - хичинами. Ці тоненькі коржі можна приготувати в домашніх умовах, якщо мати
Коржі з картоплею
Балабушки - це смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Приготувати їх можна з будь-якою начинкою, все залежить від ваших уподобань. В нашій
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили
Кутаби з зеленню
Кутаби - це тонкі коржі з начинкою у формі півмісяця. Традиційно це блюдо готують в Азербайджані. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення