Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Дива з зеленню

Дива з зеленню

21-03-2015, 17:30
933
Дива з зеленню
Диву - це національна випічка дагестанської кухні, нагадує пиріг з начинкою. Це блюдо виходить дуже ситним, смачним і ніжним. Печуться вони на сухому листі або сковороді, а потім змащуються топленим маслом. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування чуду із зеленню.

Дива з зеленню


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 500 г;

  • вода;

  • сухі дріжджі - 20 г;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:


  • зелень петрушки;

  • листя буряка;

  • зелена цибуля - 50 р;

  • яйце - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • маргарин - 100 г;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вершкове масло - 50 р.



  • Приготування
    Як приготувати дива з зеленню? З борошна, солі, дріжджів і води замішуємо однорідне тісто, накриваємо його і ставимо на 2 години в тепле місце. Як тільки тісто підніметься, формуємо з нього невеликі кульки і залишаємо на 30 хвилин. Тим часом готуємо начинку: зелень петрушки гарненько промиваємо і дрібно рубаємо. Цибулю чистимо від лушпиння, подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді разом з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Листя буряка промиваємо, рубаємо і змішуємо з цибулі, обсмаженням. Потім додаємо сюди ж яйця, сіль, перець і сметану. Ретельно розминаємо все руками. Кожен кульку тіста розкачуємо в тонкий пласт. Всередину кладемо трохи начинки, розрівнюємо. Викладаємо диву на суху, нагріту сковороду і обсмажуємо з обох сторін по 5 хвилин. Потім перекладаємо пиріжки на тарілку і змащуємо розтопленим вершковим маслом або маргарином.

    Дива з сиром і зеленню


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 4 ст.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • вода - 2 ст.


  • Для начинки:

  • зелень кропу - 100 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • кінза - 50 г;

  • сир - 400 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Дива з зеленню
    Отже, спочатку замішуємо однорідне не густе тісто, змішавши борошно, сіль і воду. Залишаємо його в теплому місці на 30 хвилин, а самі тим часом готуємо начинку. Зелень миємо, дрібно рубаємо і змішуємо з перетертим через сито сиром. Потім додаємо курячі яйця, сіль і перець за смаком. Відрізаємо від тесту невеликий шматочок, формуємо кульку і розкачуємо його в тонкий коржик. На половину рівним шаром викладаємо приготовану начинку і накриваємо другою половинкою, ретельно защипивая краю. Обсмажуємо дива з обох сторін на сухій розпеченій сковороді, а потім рясно змащуємо маслом.
    Східна кухня завжди радувала нас своїми ароматними стравами, тому отведам дива не забудьте приготувати узбецький коржик і каталму . Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Диво - рецепт
    Диво - рецепт
    Диву - це дагестански коржі, які можна приготувати з м'ясом, сиром, сиром, гарбузом та іншими начинками. Це блюдо можна взяти з собою на природу і
    Хичини - рецепт
    Хичини - рецепт
    Якщо ви бували на Кавказі, то вас напевно пригощали чудовим блюдом - хичинами. Ці тоненькі коржі можна приготувати в домашніх умовах, якщо мати
    Коржі з картоплею
    Коржі з картоплею
    Балабушки - це смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Приготувати їх можна з будь-якою начинкою, все залежить від ваших уподобань. В нашій
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили
    Кутаби з зеленню
    Кутаби з зеленню
    Кутаби - це тонкі коржі з начинкою у формі півмісяця. Традиційно це блюдо готують в Азербайджані. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення