![Тісто для хачапурі - грузинський рецепт](/uploads/posts/2016-02/tsto-dlya-hachapur-gruzinskiy-recept_191.jpeg)
Тісто для хачапурі - грузинський рецепт
Існує кілька способів приготування основи для справжніх грузинських хачапурі і кожен, напевно, можна назвати традиційним. Пропонуємо три основних
![Хачапурі з сиром на сковороді](/uploads/posts/2016-02/hachapur-z-sirom-na-skovorod_731.jpeg)
Хачапурі з сиром на сковороді
Найпростішим способом побалувати рідних грузинським стравою є приготування найпростіших сирних коржів, які успішно можна посмажити на сковороді. Далі
![Хачапурі на кефірі з сиром на сковороді](/uploads/posts/2016-02/hachapur-na-kefr-z-sirom-na-skovorod_411.jpeg)
Хачапурі на кефірі з сиром на сковороді
Чудові сирні коржики - хачапурі, можна швидко зробити самостійно. До того ж складу їх зовсім простий і доступний, а процес не займе багато часу. А в
![Хачапурі по-грузинськи](/uploads/posts/2016-02/hachapur-po-gruzinski_321.jpeg)
Хачапурі по-грузинськи
Приготування справжніх грузинських хачапурі немає нічого складного. Страва готується швидко, а головне з вельми доступних складових. Далі розповімо,
![Грузинська аджика – рецепт](/uploads/posts/2016-01/gruzinska-adzhika-recept_891.jpeg)
Грузинська аджика – рецепт
Справжня грузинська аджика - це неймовірно гострий, навіть гострий соус, який використовують в якості основи маринадів або різного роду доповнення до
![Аджика по-грузинськи - традиційний рецепт](/uploads/posts/2016-01/adzhika-po-gruzinski-tradicyniy-recept_401.jpeg)
Аджика по-грузинськи - традиційний рецепт
Традиційний рецепт грузинської аджики не розрахований на тих хто не любить гостре, оскільки основним компонентом є гіркий перець. Аджика виходить
![Суп харчо - рецепт приготування в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/sup-harcho-recept-prigotuvannya-v-domashnh-umovah_811.jpeg)
Суп харчо - рецепт приготування в домашніх умовах
Неймовірно насичене з багатим смаком страва кавказької кухні - харчо - пропонуємо приготувати сьогодні. Це чудова страва знайшло безліч
![Харчо - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/harcho-klasichniy-recept_921.jpeg)
Харчо - класичний рецепт
Харчо - це класика грузинської кухні. Сьогодні його готують у багатьох будинках нашої країни, тому і альтернативних рецептів зібралося так багато.
![Сациві з курки - простий рецепт](/uploads/posts/2016-01/saciv-z-kurki-prostiy-recept_581.jpeg)
Сациві з курки - простий рецепт
Основу традиційного грузинської страви сациві незмінно складають волоські горіхи, спеції і деякі додаткові компоненти. Пропонуємо прості способи
![Пхали по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/phali-po-gruzinski_711.jpeg)
Пхали по-грузинськи
Пхали традиційно готують з мінімального складу компонентів. Цю чудову закуску можна зробити з шпинату, буряка, квасолі та інших вельми доступних
![Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі](/uploads/posts/2016-01/recept-lobo-po-gruzinski-z-chervonoyi-kvasol_861.jpeg)
Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі
Традиційне грузинське блюдо лобіо готують з квасолі, причому використовувати можна будь-які варіанти бобових: квасоля свіжу або консервовану, зелену
![Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-chervonoyi-kvasol-klasichniy-recept_711.jpeg)
Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт
Класичне грузинське лобіо готують на основі червоної квасолі. Не будемо відступати від сформованої давньою традицією і розповімо, як приготувати це
![Лобіо з квасолі по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-kvasol-po-gruzinski_341.jpeg)
Лобіо з квасолі по-грузинськи
У класичному грузинському рецепті лобіо використовують червону квасолю, так як вона більш ефектно виглядає в готовому блюді. Однак, якщо у вас є
![Лобіо - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/lobo-klasichniy-recept_731.jpeg)
Лобіо - класичний рецепт
Класичний рецепт лобіо готують з червоної квасолі (не має принципового значення свіжої або консервованої), і страву прийнято подавати гарячим. Однак
![Сациві з курки по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/saciv-z-kurki-po-gruzinski_521.jpeg)
Сациві з курки по-грузинськи
Склад сациві мінімалістичний, але сповнений смаку, як і більшість інших страв грузинської кухні. Далі представляємо кілька рецептів цього чудового