Суп харчо - рецепт приготування в домашніх умовах

Рецепт супу харчо в домашніх умовах
Почнемо з харчо по-мегрельські, страви, що готується на основі телятини з великою кількістю кінзи, шафрану і горіхів. Готовий суп виходить надзвичайно насиченим і буде неодмінно оцінений по достоїнству усіма шанувальниками грузинської кухні.
Інгредієнти:
Приготування
Варка харчо, як і будь-якого іншого першого страви, починається з бульйону. Для такого насиченого страви, як харчо, бульйон повинен бути досить жирним, а тому візьміть телятину з жирком, наріжте великими кубиками і залийте водою (близько півтора літрів). Залиште м'ясо варитися на пару годин, при цьому знімаючи пінку час від часу. Візьміть ополоник гарячого бульйону і залийте їм шафран хвилин на 10 після чого процідіть розчин і влийте в каструлю. Горіхи перекрутіть з допомогою м'ясорубки і з'єднайте отриману пасту з пюрированными часниковими зубками, гострим перцем і порізаної кінзою. Заправте суп ароматною горіховою пастою і розливайте по тарілках відразу ж – харчо подається дуже гарячим.
Рисовий суп харчо в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Одну з цибулин розріжте навпіл і відправте в каструлю разом з великими шматками яловичини – це основа нашого бульйону, яку слід залити холодною водою (пари літрів буде достатньо) і поставити на вогонь на півтори години.
Поки бульйон на вогні, готуємо зажарку з решти лука. Коли шматочки схопляться рум'янцем, кладемо до них пюрированный часник, ткемалі і томатну пасту. Розбавляємо все ополоником бульйону.
Горіхи пропустіть через м'ясорубку разом із зеленню і бажаним кількістю гострого перцю.
У бульйон додайте рис і відваріть його близько 10 хвилин. Змішайте суп із засмажкою та горіховою пастою, після чого відразу ж прибирайте каструлю з вогню. Суп харчо, приготований в домашніх умовах за цим рецептом слід подавати лише після того, як він настоїться ще хвилин 10.
Як варити суп харчо в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Великі шматки яловичини залийте 2 літрами води і додайте на вогні на пару годин. Не забувайте очищати

Рекомендуємо добрі рецепти

Харчо - класичний рецепт
Харчо - це класика грузинської кухні. Сьогодні його готують у багатьох будинках нашої країни, тому і альтернативних рецептів зібралося так багато.

Як приготувати суп харчо в домашніх умовах?
Ідеальний суп харчо, звичайно, приготований за традиційним грузинським рецептом, про який розповімо далі. А також дізнаєтеся, як приготувати

Харчо по-грузинськи
Наваристий Суп харчо і пряний, як всі грузинські страви. Для приготування цього харчо вам потрібно запастися спеціями і травами. І не забудьте про

Суп харчо з свинини
Харчо - відомий грузинський суп, який традиційно готують з баранини або яловичини. Ми ж пропонуємо вам зробити його із свинини - вийде також смачно і

Рецепт харчо з яловичини
Ситний суп харчо - традиційне блюдо грузинської кухні. У класичному варіанті воно готується з трьох важливих інгредієнтів: яловичини, волоських

Рецепт харчо з баранини
Харчо - популярна страва грузинської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Ось про останньому варіанті його створення ми і поговоримо