Лобіо - класичний рецепт

Лобіо - класичний грузинський рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо залийте бобові холодною водою і залиште настоятися хоча б кілька годин. Стару воду злийте і покрийте квасолю свіжою водою, поклавши в неї листочки лавра. Варто зауважити, що з метою того, щоб скоротити час, ви можете використовувати червону консервовану квасолю для класичного рецепту лобіо.
Коли квасоля розм'якшиться, обсмажте шматочки цибулі до зарум'янювання і додайте томати. Слідом відправте всі спеції і квасоля. Влийте кілька склянок води і залиште лобіо на вогні до закипання рідини. Перед сервіровкою посипте блюдо зеленню і неодмінно подавайте в компанії зі свіжим лавашем.
Узявши на озброєння цей класичний рецепт ви можете зробити лобіо з куркою або любимо іншим м'ясом, попередньо обсмаживши його з овочів перед закладанням квасолі.
Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В чаші блендера волоські горіхи подрібніть і часникові зубки. Влийте бульйон (можна замінити його простий

Не обов'язково використовувати консервований продукт, але під час варіння переконайтеся, що квасоля добре розм'якшилася, інакше вона не рівномірно пюрируется.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі
Традиційне грузинське блюдо лобіо готують з квасолі, причому використовувати можна будь-які варіанти бобових: квасоля свіжу або консервовану, зелену

Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт
Класичне грузинське лобіо готують на основі червоної квасолі. Не будемо відступати від сформованої давньою традицією і розповімо, як приготувати це

Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від

Лобіо з квасолі
У цій статті запропоновано кілька докладних рецептів чудового грузинського лобіо. Розповімо, як приготувати це неймовірно смачне блюдо кількома

Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої

Лобіо з стручкової квасолі
Багато хто помилково вважають, що смачним традиційне грузинське лобіо виходить виключно з червоної квасолі. Постараємося довести зворотне,