Рецепт лобіо з білої квасолі

Рецепт лобіо з білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, перед тим, як почати приготування лобіо, білу квасоля промиваємо, замочуємо в холодній воді і залишаємо на всю ніч. Після цього відварюємо її на повільному вогні, кинувши в каструльку кілька лаврових листочків. Овочі чистимо і нарізаємо ножем: моркву – соломкою, а цибулю і перець – кубиками. Горіхи очищаємо і подрібнюємо в дрібну крихту за допомогою блендера.
Розігріваємо Сковороду, наливаємо масло, викладаємо підготовлені овочі і підрум'янюємо їх. Потім приправляємо вміст спеціями, додаємо горіхи, вливаємо трохи томатного соку і тушкуємо 30 хвилин, прикривши кришкою. У готову овочеву заправу натираємо зубчик часнику, підсолюємо за смаком, додаємо зварену білу квасолю, рубану зелень і ретельно перемішуємо. Накриваємо блюдо кришкою і настоюють 10 хвилин.
Рецепт приготування лобіо з білої квасолі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно промиваємо квасолю відварюємо до готовності, попередньо замочивши на 8 годин. У посуд мультиварки наливаємо трохи оливкового масла і включаємо програму

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?
Лобіо, напевно, найяскравіше блюдо, яке представляє грузинську кухню. І це неспроста, адже готувати його можна з різних видів квасолі. Далі

Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від

Лобіо з квасолі
У цій статті запропоновано кілька докладних рецептів чудового грузинського лобіо. Розповімо, як приготувати це неймовірно смачне блюдо кількома

Лобіо з стручкової квасолі
Багато хто помилково вважають, що смачним традиційне грузинське лобіо виходить виключно з червоної квасолі. Постараємося довести зворотне,

Лобіо в мультиварці
Грузинське блюдо лобіо можна приготувати досить швидко. Як? Використовувати вашу улюблену кухонну помічницю - мультиварку. В ній лобіо з квасолі

Як приготувати лобіо з квасолі?
Лобіо - популярна страва грузинської кухні, яку можна приготувати із стручкової, білої або червоної квасолі. Давайте розберемо парочку корисних і