Лобіо з стручкової квасолі
Із зеленої стручкової квасолі виходить смачне лобіо. Спробувавши цей шедевр грузинської кухні одного разу, ви вже ніколи не зможете відмовитися від нього. Воно виходить неймовірно корисним, соковитим, оригінальним і прекрасно підійде навіть тим, хто постує людям. А як приготувати лобіо з стручкової квасолі ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
цибулина – 05 шт.;
волоські горіхи – 50 г;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
солодкий перець – 1 шт.;
помідори – 1 шт.;
свіжа петрушка – за смаком;
спеції;
часник – 2 зубчики;
стручкова квасоля заморожена – 200 р.
Приготування
Для приготування лобіо беремо сковороду, наливаємо в неї трохи олії, кидаємо стручкову квасолю, ставимо на слабенький вогонь і закриваємо на 5 хвилин кришкою. Після цього перекладаємо її на тарілку і охолодити. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо до прозорості на тому ж маслі. Потім додаємо болгарський солодкий перець, нарізаний тонкими смужками, і перемішуємо. Помідор промиваємо, подрібнюємо і додаємо до інших овочів. Тушкуємо все до готовності, а потім викладаємо зелену остиглу квасоля і підсолюємо за смаком. Заправляємо блюдо очищеним і видавленим через прес часником, посипаємо зверху крупно подрібненими волоськими горіхами і рубаною свіжої зеленню. Ретельно перемішуємо, прогріваємо лобіо з зеленої стручкової квасолі і відразу ж подаємо до столу, щоб воно не встигло охолонути.
Інгредієнти:
стручкова квасоля – 1 кг;
цибулина – 3 шт.;
яйце куряче – 4 шт.;
помідори стиглі – 3 шт.;
бульйон курячий або мясний – 100 мл;
масло топлене – за смаком;
спеції.
Приготування
Квасоля перебираємо, чистимо і заливаємо бульйоном. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні. Цибулини очистити, шаткуємо кубиками і відправляємо в сковороду. Перемішуємо вміст, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Після цього прикриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин, періодично помішуючи. Через 5 хвилин додаємо топлене масло. Не гаючи часу, промиваємо помідори, рубаємо їх маленькими кубиками і кидаємо до квасолі. Яйця збиваємо окремо в міксері з дрібкою солі. Заливаємо отриманою сумішшю нашу страву і тушкуємо до готовності, помішуючи. Перед подачею на стіл посипаємо лобіо з стручкової квасолі рубаною свіжої зеленню.
Рецепт лобіо з зеленої стручкової квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування лобіо беремо сковороду, наливаємо в неї трохи олії, кидаємо стручкову квасолю, ставимо на слабенький вогонь і закриваємо на 5 хвилин кришкою. Після цього перекладаємо її на тарілку і охолодити. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо до прозорості на тому ж маслі. Потім додаємо болгарський солодкий перець, нарізаний тонкими смужками, і перемішуємо. Помідор промиваємо, подрібнюємо і додаємо до інших овочів. Тушкуємо все до готовності, а потім викладаємо зелену остиглу квасоля і підсолюємо за смаком. Заправляємо блюдо очищеним і видавленим через прес часником, посипаємо зверху крупно подрібненими волоськими горіхами і рубаною свіжої зеленню. Ретельно перемішуємо, прогріваємо лобіо з зеленої стручкової квасолі і відразу ж подаємо до столу, щоб воно не встигло охолонути.
Рецепт лобіо з стручкової квасолі по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля перебираємо, чистимо і заливаємо бульйоном. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні. Цибулини очистити, шаткуємо кубиками і відправляємо в сковороду. Перемішуємо вміст, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Після цього прикриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин, періодично помішуючи. Через 5 хвилин додаємо топлене масло. Не гаючи часу, промиваємо помідори, рубаємо їх маленькими кубиками і кидаємо до квасолі. Яйця збиваємо окремо в міксері з дрібкою солі. Заливаємо отриманою сумішшю нашу страву і тушкуємо до готовності, помішуючи. Перед подачею на стіл посипаємо лобіо з стручкової квасолі рубаною свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лобіо з квасолі по-грузинськи
У класичному грузинському рецепті лобіо використовують червону квасолю, так як вона більш ефектно виглядає в готовому блюді. Однак, якщо у вас є
Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?
Лобіо, напевно, найяскравіше блюдо, яке представляє грузинську кухню. І це неспроста, адже готувати його можна з різних видів квасолі. Далі
Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від
Лобіо з квасолі
У цій статті запропоновано кілька докладних рецептів чудового грузинського лобіо. Розповімо, як приготувати це неймовірно смачне блюдо кількома
Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої
Як приготувати лобіо з квасолі?
Лобіо - популярна страва грузинської кухні, яку можна приготувати із стручкової, білої або червоної квасолі. Давайте розберемо парочку корисних і