Як приготувати лобіо з червоної квасолі?

Рецепт лобіо з червоної квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування лобіо червону квасолю заливаємо водою і залишаємо приблизно на 6 годин, а потім відварюємо до готовності. Цибулину обробляємо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім додаємо квасолю і підсолюємо за смаком. В окремому сотейнику з'єднуємо всі прянощі, трави і заправляємо яблучним оцтом. Ставимо посуд на 2 хвилини на вогонь і додаємо подрібнені горіхи і часник. Цибулю з квасолею викладаємо в чавунець, додаємо томатну пасту, розбавляємо гарячою водою і ставимо на вогонь. Слідом відправляємо ароматну суміш, ретельно перемішуємо і залишаємо лобіо по-грузинськи з червоної квасолі нудитися 15 хвилин.
Лобіо з консервованої червоної квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Консервовану квасолю відкидаємо на друшляк, ретельно промиваємо і залишаємо на кілька хвилин. Гострий перець обполіскуємо, виймаємо серцевину і подрібнюємо. Свіжу зелень дрібно рубаємо ножем. Цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо з додаванням масла до золотистого відтінку. Волоські горіхи подрібнюємо і обсмажуємо окремо на сухій сковорідці. Підготовлену червону квасолю поділяємо на дві рівні частини і перекладаємо одну в блендер, додавши туди обсмажену цибулю, часник і перець чилі. Ретельно все збиваємо до однорідної маси і викладаємо в сотейник. Додаємо решту цілу квасоля і зелень кінзи. Масу перемішуємо, прогріваємо кілька хвилин, і викладаємо на блюдо, посипаючи зернами граната.
Лобіо з червоної квасолі в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Готуємо все інгредієнти: цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору в олії. Кінзу і часник рубаємо як можна дрібніше. У чашу мультиварки висипаємо суху квасолю, заливаємо її водою і вибираємо режим «Гасіння». Через 15 години додаємо до неї пасту, зелень і часник. Знову вливаємо склянку води і тушкуємо ще одну годину. Подаємо лобіо порційно, заправити спеціями.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі
Традиційне грузинське блюдо лобіо готують з квасолі, причому використовувати можна будь-які варіанти бобових: квасоля свіжу або консервовану, зелену

Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт
Класичне грузинське лобіо готують на основі червоної квасолі. Не будемо відступати від сформованої давньою традицією і розповімо, як приготувати це

Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?
Лобіо, напевно, найяскравіше блюдо, яке представляє грузинську кухню. І це неспроста, адже готувати його можна з різних видів квасолі. Далі

Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої

Лобіо з стручкової квасолі
Багато хто помилково вважають, що смачним традиційне грузинське лобіо виходить виключно з червоної квасолі. Постараємося довести зворотне,

Лобіо в мультиварці
Грузинське блюдо лобіо можна приготувати досить швидко. Як? Використовувати вашу улюблену кухонну помічницю - мультиварку. В ній лобіо з квасолі