Лобіо в мультиварці
Лобіо - популярна страва грузинської кухні, яке можна з легкістю приготувати на святковий стіл, так і просто на обід або вечерю. Лобіо, приготоване в мультиварці, виходить дуже ситним, ароматним і дивовижно смачним. Всі ваші родичі обов'язково оцінять ваш кулінарний талант і будуть вдячні за це приголомшливе блюдо. Давайте ж скоріше дізнаємося, як правильно приготувати лобіо з квасолі.
Інгредієнти:
квасоля червона - 350 г;
олія оливкова - 4 ст. ложки;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
томатна паста - 1 ст. ложка;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
зелень петрушки, кропу, кінзи - за бажанням;
цукор, сіль, спеції - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Беремо червону квасолю, заливаємо холодною водою і вимочуємо протягом 7 годин. Після цього гарненько промиваємо її, перекладаємо в невелику каструльку з кип'яченою водою, ставимо на середній вогонь і чекаємо, поки вона закипить. Варимо приблизно 1 годину і відкидає на друшляк. Далі кладемо її в чашу мультиварки і заливаємо чистою водою трохи вище рівня квасолі. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо протягом 2 годин. Тим часом моєму цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в програмі «Випічка» з додаванням рослинної олії до апетитного золотистого кольору. Потім змішуємо його з квасолею, додаємо томатну пасту, сіль, перець, лимонний сік і подрібнену зелень. Приправляємо лобіо спеціями, кладемо дрібненько нарізану часник і перемішуємо. Вливаємо трохи води і тушкуємо все в режимі «Випічка» протягом 20 хвилин. Ось і все, лобіо в мультиварці Панасонік готово! Таким же чином його можна зробити і в девайсі іншої фірми.
Інгредієнти:
гурийская квасоля - 500 г;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
сіль, цукор, перець - за смаком;
волоські горіхи - 1 ст.;
часник - 2 зубчики;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
цибуля - 1 шт.;
кінза;
гранатовий сік і зерна граната - 4 ст. ложки.
Приготування
Як приготувати лобіо в мультиварці? Квасоля добре перебираємо, промиваємо, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім знімаємо з плити і відкидаємо на друшляк. Тепер знову заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 20 хвилин до повної готовності. Додаємо рослинне масло і цукор за смаком, доводимо до кипіння і варимо до тих пір, поки він весь не розчиниться.
Ядра волоських горіхів подрібнюємо в ступці або за допомогою бдендера. Стручковий перець нарізаємо тонкими кільцями. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Зелень кінзи промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. Тепер готуємо заправку. Для цього змішуємо в окремій чаші волоські горіхи, стручковий перець, часник, кінзу, додаємо гранатовий сік і солимо за смаком. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і додаємо до гарячої квасолі.
Обережно вливаємо заправку і ретельно перемішуємо. Викладаємо готову страву на тарілку і посипаємо зернами граната.
Інгредієнти:
консервована квасоля - 350 г;
цибулина - 1 шт.;
м'ясний фарш - 500 г;
перець болгарський - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
помідор - 2 шт.;
зелень - за бажанням;
сіль, спеції, перець чилі - за смаком.
Приготування
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді протягом 3 хвилин. Потім додаємо м'ясний фарш, солимо, перчимо за смаком і готуємо ще приблизно 10 хвилин. З ошпарених помідорів обережно знімаємо шкірку, нарізаємо кубиками і кладемо у фарш. Туди ж виливаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини.
Консервовану квасолю, фарш, нарізаний соломкою солодкий перець, часник, перець чилі і зелень з'єднуємо в чашу мультиварки і тушкуємо 1 годину в режимі «Підігрів». Приємного апетиту!
Лобіо в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Беремо червону квасолю, заливаємо холодною водою і вимочуємо протягом 7 годин. Після цього гарненько промиваємо її, перекладаємо в невелику каструльку з кип'яченою водою, ставимо на середній вогонь і чекаємо, поки вона закипить. Варимо приблизно 1 годину і відкидає на друшляк. Далі кладемо її в чашу мультиварки і заливаємо чистою водою трохи вище рівня квасолі. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо протягом 2 годин. Тим часом моєму цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в програмі «Випічка» з додаванням рослинної олії до апетитного золотистого кольору. Потім змішуємо його з квасолею, додаємо томатну пасту, сіль, перець, лимонний сік і подрібнену зелень. Приправляємо лобіо спеціями, кладемо дрібненько нарізану часник і перемішуємо. Вливаємо трохи води і тушкуємо все в режимі «Випічка» протягом 20 хвилин. Ось і все, лобіо в мультиварці Панасонік готово! Таким же чином його можна зробити і в девайсі іншої фірми.
Грузинське блюдо лобіо з горіхами і гранатом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати лобіо в мультиварці? Квасоля добре перебираємо, промиваємо, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім знімаємо з плити і відкидаємо на друшляк. Тепер знову заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 20 хвилин до повної готовності. Додаємо рослинне масло і цукор за смаком, доводимо до кипіння і варимо до тих пір, поки він весь не розчиниться.
Ядра волоських горіхів подрібнюємо в ступці або за допомогою бдендера. Стручковий перець нарізаємо тонкими кільцями. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Зелень кінзи промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. Тепер готуємо заправку. Для цього змішуємо в окремій чаші волоські горіхи, стручковий перець, часник, кінзу, додаємо гранатовий сік і солимо за смаком. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і додаємо до гарячої квасолі.
Обережно вливаємо заправку і ретельно перемішуємо. Викладаємо готову страву на тарілку і посипаємо зернами граната.
Гостре лобіо з квасолі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді протягом 3 хвилин. Потім додаємо м'ясний фарш, солимо, перчимо за смаком і готуємо ще приблизно 10 хвилин. З ошпарених помідорів обережно знімаємо шкірку, нарізаємо кубиками і кладемо у фарш. Туди ж виливаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини.
Консервовану квасолю, фарш, нарізаний соломкою солодкий перець, часник, перець чилі і зелень з'єднуємо в чашу мультиварки і тушкуємо 1 годину в режимі «Підігрів». Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій
Чахохбілі з курки в мультиварці
Чахохбілі можна готувати різними способами, в тому числі в мультиварці. Цей кухонний помічник дозволяє не тільки зробити ароматне і смачне блюдо
Квасоля в мультиварці - рецепти
Не любите возитися з приготуванням квасолі? У нас є для вас є відмінне рішення - варити страви з квасолі в мультиварці. Виходить швидко, смачно і
Паста в мультиварці
Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві
Лобіо по-грузинськи
Якщо ви любите грузинську кухню, то варто спробувати приготувати лобіо. Це роблять страву з квасолі, причому як з стручкової, так і з білою,
Як приготувати лобіо з квасолі?
Лобіо - популярна страва грузинської кухні, яку можна приготувати із стручкової, білої або червоної квасолі. Давайте розберемо парочку корисних і