Квасоля в мультиварці - рецепти
Не любите возитися з квасолею? Варити довго, потрібно постійно стежити, щоб «не втекла», і вода не википіла. Просто ви ніколи не пробували готувати її в мультиварці. Цей чудо-горщик позбавить вас від усіх проблем і страви з квасолею стануть заслуженими фаворитами на вашому столі!
Інгредієнти:
грудка куряча - 1 шт.;
квасоля стручкова (заморожена) - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
сметана - 300 г;
олія - для смаження;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і злегка обсмажуємо на режимі «Смаження» нарізану невеликими шматочками курячу грудку. Додаємо дрібно покришену цибулю. Смажимо, помішуючи, кілька хвилин. Потім засипаємо нарізану соломкою моркву і квасолю (попередньо не розморожуємо!). Солимо, перчимо. Додаємо сметану, закриваємо кришку і переходимо на режим «Гасіння». Через 40 хвилин смачна і корисна стручкова квасоля з куркою в мультиварці готова!
Інгредієнти:
свинина на кісточці - 300 г;
квасоля - 1 ст.;
картопля - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Всі складові нашого супу закладаємо в каструлю одночасно: квасоля (потрібно попередньо замочити на кілька годин у холодній воді), рубане великими шматками м'ясо, нарізану кубиками картоплю, натерту на крупній тертці моркву, дрібно покришену цибулю і лавровий лист.
Заливаємо все водою і включаємо режим «Гасіння» мінімум на 2 години. Пробуємо на готовність. Солимо, перчимо і даємо супчику покипіти 5 хвилин на режимі «Випічка». Після наваристий і густий суп з квасолею розливаємо по тарілках і посипаємо рубаною зеленню. А як приготувати в мультиварці борщ з квасолею, ми писали про це раніше.
Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) - 500 г;
квасоля - 1 ст.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 3 зубки;
паста томатна - 1 ст. ложка;
томатний сік - 1 ст.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
чебрець - 1 щіпка;
сіль, перець чорний полотий - за смаком.
Приготування
Яловичину промиваємо, видаляємо плівки і жили, нарізаємо невеликими шматочками упоперек волокон. Обсмажуємо в чашу мультиварки на режимі «Смаження» на олії до рум'яної скоринки. Додаємо накрошенную соломкою моркву і нарізану півкільцями цибулю, томатну пасту і сік. Перемішуємо і тушкуємо на колишньому режимі хвилин 10. Після засипаємо замочену на ніч квасолю, доливаємо воду до бажаної густоти. Солимо, додаємо спеції. Закриваємо кришку і переходимо на режим «Гасіння». Готуємо близько 25 годин. Довго, звичайно, але вже без нашої участі! В кінці додаємо пропущений через прес часник і на 10 хвилин вмикаємо «Підігрів», щоб всі смаки остаточно з'єдналися.
Інгредієнти:
квасоля червона - 200 г;
горіхи волоські (очищені) - 100 г;
помідор - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубки;
перець червоний чилі - 1 шт.;
кінза - 1 пучок;
паста томатна - 2 ст. ложки;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
Квасоля заливаємо холодною водою і залишаємо на 6-8 годин. Після промиваємо, відкидаємо на друшляк і завантажуємо в чашу мультиварки. Доливаємо свіжої води, включаємо режим «Мультиповар» на 120 градусів і варимо рівно годину. За 10 хвилин до готовності квасолю потрібно посолити. Потім її зливаємо, причому зберігаємо відвар - він нам ще знадобиться.
А в чашу мультиварки обсмажуємо на оливковій олії дрібно покришену цибулю (режим «Випічка»). Коли він підрум'яниться, додаємо томатну пасту і нарізаний часточками помідор. Ще через 5 хвилин - квасоля, і дрібно нарубані часник і горіхи. Доливаємо трохи квасоляного відвару (лобіо повинен бути густим) і накрошенную зелень. Через 10 хвилин лобіо в мультиварці буде готовий. Його можна подавати як гарячим, в якості гарніру, так і холодним - у вигляді закуски.
Рецепт стручкової квасолі з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і злегка обсмажуємо на режимі «Смаження» нарізану невеликими шматочками курячу грудку. Додаємо дрібно покришену цибулю. Смажимо, помішуючи, кілька хвилин. Потім засипаємо нарізану соломкою моркву і квасолю (попередньо не розморожуємо!). Солимо, перчимо. Додаємо сметану, закриваємо кришку і переходимо на режим «Гасіння». Через 40 хвилин смачна і корисна стручкова квасоля з куркою в мультиварці готова!
Як варити суп із квасолею в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Всі складові нашого супу закладаємо в каструлю одночасно: квасоля (потрібно попередньо замочити на кілька годин у холодній воді), рубане великими шматками м'ясо, нарізану кубиками картоплю, натерту на крупній тертці моркву, дрібно покришену цибулю і лавровий лист.
Заливаємо все водою і включаємо режим «Гасіння» мінімум на 2 години. Пробуємо на готовність. Солимо, перчимо і даємо супчику покипіти 5 хвилин на режимі «Випічка». Після наваристий і густий суп з квасолею розливаємо по тарілках і посипаємо рубаною зеленню. А як приготувати в мультиварці борщ з квасолею, ми писали про це раніше.
Квасоля, тушкована з м'ясом і овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, видаляємо плівки і жили, нарізаємо невеликими шматочками упоперек волокон. Обсмажуємо в чашу мультиварки на режимі «Смаження» на олії до рум'яної скоринки. Додаємо накрошенную соломкою моркву і нарізану півкільцями цибулю, томатну пасту і сік. Перемішуємо і тушкуємо на колишньому режимі хвилин 10. Після засипаємо замочену на ніч квасолю, доливаємо воду до бажаної густоти. Солимо, додаємо спеції. Закриваємо кришку і переходимо на режим «Гасіння». Готуємо близько 25 годин. Довго, звичайно, але вже без нашої участі! В кінці додаємо пропущений через прес часник і на 10 хвилин вмикаємо «Підігрів», щоб всі смаки остаточно з'єдналися.
Лобіо з червоної квасолі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля заливаємо холодною водою і залишаємо на 6-8 годин. Після промиваємо, відкидаємо на друшляк і завантажуємо в чашу мультиварки. Доливаємо свіжої води, включаємо режим «Мультиповар» на 120 градусів і варимо рівно годину. За 10 хвилин до готовності квасолю потрібно посолити. Потім її зливаємо, причому зберігаємо відвар - він нам ще знадобиться.
А в чашу мультиварки обсмажуємо на оливковій олії дрібно покришену цибулю (режим «Випічка»). Коли він підрум'яниться, додаємо томатну пасту і нарізаний часточками помідор. Ще через 5 хвилин - квасоля, і дрібно нарубані часник і горіхи. Доливаємо трохи квасоляного відвару (лобіо повинен бути густим) і накрошенную зелень. Через 10 хвилин лобіо в мультиварці буде готовий. Його можна подавати як гарячим, в якості гарніру, так і холодним - у вигляді закуски.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лобіо в мультиварці
Грузинське блюдо лобіо можна приготувати досить швидко. Як? Використовувати вашу улюблену кухонну помічницю - мультиварку. В ній лобіо з квасолі
Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний
Квасолевий суп в мультиварці
Ви не знаєте, де використовувати квасоля? Спробуйте приготувати з неї квасолевий суп. Причому, варити його ви будете не на плиті, а в мультиварці.
Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам
Квасоля з м'ясом в мультиварці
Мультиварка - чудова помічниця для сучасних господинь. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в цьому пристрої. Пропонуємо
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми