Квасолевий суп в мультиварці

Як приготувати смачний квасолевий суп?
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням квасолю бажано замочити в холодній воді, хоча б на 2 години, а краще - на ніч. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Очищену моркву тремо на крупній тертці, а цибулю дрібно кришимо. У каструлю мультиварки викладаємо промите і нарізане шматочками м'ясо, квасоля, картопля і цибулю з морквою. Вливаємо воду, додаємо лавровий лист і будь-які спеції, беріть ті, що ви любите. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо наш суп 25 години. Потім пробуємо, додаємо за смаком сіль, виставляємо режим «Випічка» і готуємо ще 5 хвилин. Звичайно процес приготування квасоляного супу досить тривалий, але завдяки мультиварці нашої участі в ньому практично не потрібно.
Квасолевий суп в мультиварці-скороварці
Принадність мультиварки-скороварки полягає в тому, що продукти в ній готуються набагато швидше. І ту ж квасоля не потрібно попередньо замочувати, а потім ще і варити 2 години. Квасолевий суп в скороварці звариться значно швидше.
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля моєму, викладаємо в скороварку, наливаємо м'ясний бульйон, виставляємо режим «Боби» і готуємо протягом 45 хвилин. Якщо є регулятор тиску пари, то вибираємо максимальне тиск. Поки квасоля вариться, готуємо овочі: картоплю ріжемо шматочками, цибулю дрібно кришимо, моркву тремо на крупній тертці, з солодкого перцю видаляємо серцевину і ріжемо його кубиками або соломкою. З помідора знімаємо шкірку, попередньо обдавши його окропом, і нарізаємо його кубиками. Коли пролунає звуковий сигнал таймера, додаємо наші овочі, томатну пасту, солимо і перчимо за смаком. Виставляємо режим «Суп» і готуємо ще 20 хвилин. Перед подачею в кожну тарілку сиплемо трохи подрібненої зелені.
Як правильно приготувати квасолевий суп з грибами?
Інгредієнти:

Приготування
У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо порізані гриби і готуємо в режимі «Випічка» 10 хвилин, потім виймаємо, а в чашу мультиварки складаємо нарізану картоплю, порізану кільцями цибулю, подрібнену моркву і все це заливаємо бульйоном. Готуємо в режимі «Суп» 30 хвилин. Потім додаємо гриби, консервовану квасоля в томаті, в режимі «Підігрів» готуємо ще 10 хвилин. Після - пропечений через прес часник, солимо за смаком, додаємо прованські трави. І ще включаємо «Підігрів» на 5 хвилин. Перед подачею в кожну тарілку кладемо трохи сметани і подрібненої зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти

Квасоля в горщиках
Квасоля - дуже ситний і корисний продукт, який за вмістом білка може скласти конкуренцію м'яса. Її використовують у приготуванні супів і салатів. А

Азу в мультиварці
Вам подобається татарська кухня? Хочете навчитися готувати одну з національних страв цього народу? Мова йде про азу - страву з м'яса з овочами. У

Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте

Квасоля в мультиварці - рецепти
Не любите возитися з приготуванням квасолі? У нас є для вас є відмінне рішення - варити страви з квасолі в мультиварці. Виходить швидко, смачно і

Квасоля з м'ясом в мультиварці
Мультиварка - чудова помічниця для сучасних господинь. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в цьому пристрої. Пропонуємо