Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Квасолевий суп в мультиварці

Квасолевий суп в мультиварці

19-01-2015, 12:15
1 816
Квасолевий суп в мультиварці
Квасоля - продукт поживний і ситний. В ній міститься досить велика кількість білка. Крім того, в квасолі міститься така речовина, як аргінін, він сприяє зниження цукру в крові. Також квасоля корисна при лікуванні атеросклерозу і гіпертонії, її вживання в їжу навіть сприяє розчиненню каменів у жовчному міхурі та нирках. А ще квасоля благотворно впливає на шкіру і сприяє загоєнню ран. Загалом, продукт це, безперечно, корисний. Квасоля входить до складу багатьох страв. А ми вам розповімо рецепт приготування квасоляного супу в мультиварці.

Як приготувати смачний квасолевий суп?


Інгредієнти:

  • свинина - 400 г;

  • квасоля - 200 г;

  • картопля 0 4 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • лавровий лист - 3 шт.;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Перед приготуванням квасолю бажано замочити в холодній воді, хоча б на 2 години, а краще - на ніч. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Очищену моркву тремо на крупній тертці, а цибулю дрібно кришимо. У каструлю мультиварки викладаємо промите і нарізане шматочками м'ясо, квасоля, картопля і цибулю з морквою. Вливаємо воду, додаємо лавровий лист і будь-які спеції, беріть ті, що ви любите. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо наш суп 25 години. Потім пробуємо, додаємо за смаком сіль, виставляємо режим «Випічка» і готуємо ще 5 хвилин. Звичайно процес приготування квасоляного супу досить тривалий, але завдяки мультиварці нашої участі в ньому практично не потрібно.

    Квасолевий суп в мультиварці-скороварці


    Принадність мультиварки-скороварки полягає в тому, що продукти в ній готуються набагато швидше. І ту ж квасоля не потрібно попередньо замочувати, а потім ще і варити 2 години. Квасолевий суп в скороварці звариться значно швидше.
    Інгредієнти:

  • квасоля - 200 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • морква (середня) - 1 шт.;

  • перець солодкий - 1 шт.;

  • помідор (великий) - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • томатна паста - 20 г;

  • м'ясний бульйон - 2 л;

  • зелень кропу і петрушки - 30 р.


  • Приготування
    Квасоля моєму, викладаємо в скороварку, наливаємо м'ясний бульйон, виставляємо режим «Боби» і готуємо протягом 45 хвилин. Якщо є регулятор тиску пари, то вибираємо максимальне тиск. Поки квасоля вариться, готуємо овочі: картоплю ріжемо шматочками, цибулю дрібно кришимо, моркву тремо на крупній тертці, з солодкого перцю видаляємо серцевину і ріжемо його кубиками або соломкою. З помідора знімаємо шкірку, попередньо обдавши його окропом, і нарізаємо його кубиками. Коли пролунає звуковий сигнал таймера, додаємо наші овочі, томатну пасту, солимо і перчимо за смаком. Виставляємо режим «Суп» і готуємо ще 20 хвилин. Перед подачею в кожну тарілку сиплемо трохи подрібненої зелені.

    Як правильно приготувати квасолевий суп з грибами?


    Інгредієнти:

  • консервована квасоля в томаті - 300 г;

  • гриби - 200 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • цибуля-порей - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • м'ясний бульйон - 25 л.;

  • часник - 2 зубчики;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • сіль і прованські трави - за смаком;

  • сметана;
  • Квасолевий суп в мультиварці

  • зелень.


  • Приготування
    У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо порізані гриби і готуємо в режимі «Випічка» 10 хвилин, потім виймаємо, а в чашу мультиварки складаємо нарізану картоплю, порізану кільцями цибулю, подрібнену моркву і все це заливаємо бульйоном. Готуємо в режимі «Суп» 30 хвилин. Потім додаємо гриби, консервовану квасоля в томаті, в режимі «Підігрів» готуємо ще 10 хвилин. Після - пропечений через прес часник, солимо за смаком, додаємо прованські трави. І ще включаємо «Підігрів» на 5 хвилин. Перед подачею в кожну тарілку кладемо трохи сметани і подрібненої зелені.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Квасоля в горщиках
    Квасоля в горщиках
    Квасоля - дуже ситний і корисний продукт, який за вмістом білка може скласти конкуренцію м'яса. Її використовують у приготуванні супів і салатів. А
    Азу в мультиварці
    Азу в мультиварці
    Вам подобається татарська кухня? Хочете навчитися готувати одну з національних страв цього народу? Мова йде про азу - страву з м'яса з овочами. У
    Курячий суп в мультиварці
    Курячий суп в мультиварці
    Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте
    Квасоля в мультиварці - рецепти
    Квасоля в мультиварці - рецепти
    Не любите возитися з приготуванням квасолі? У нас є для вас є відмінне рішення - варити страви з квасолі в мультиварці. Виходить швидко, смачно і
    Квасоля з м'ясом в мультиварці
    Квасоля з м'ясом в мультиварці
    Мультиварка - чудова помічниця для сучасних господинь. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в цьому пристрої. Пропонуємо