Лобіо з квасолі

Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Інгредієнти:
Приготування
Дуже зручно, коли є можливість перебрати і замочити квасолю у холодній воді на ніч. Вранці зливаємо з неї воду, перекладаємо в каструлю і затоку чистою водою ставимо варитися на плиту, приблизно на 15 години.
Очищений часник і гострий перець довільно ріжемо і складаємо в ступку, додавши сюди ж горіхи і трохи підсолюємо. Беремо маточка і расталкиваем весь вміст ступки в пасту. Цибулю, очищаємо і нарізаємо на півкільця. Всю пряну зелень дрібно рубаємо ножем.
Тепер займемося возз'єднанням всіх інгредієнтів для приготування смачного лобіо з квасолі. У готову квасолю (не зливаючи залишилася в ній рідина) викладаємо цибулю і приготовану нами пасту, підсолюємо, перемішуємо з квасолею. Через 3-5 хвилин додаємо зелень, ароматні спеції, а для кислинки, наливаємо гранатовий сік. Знову все перемішавши, даємо нашому лобіо кип'ятити 10 хвилин. Особливо смачно їсти цю страву з грузинської коржем, але ви можете замінити її свіжим хлібом.
Рецепт лобіо з консервованої білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому, до готовності нарізаний на півкільця цибулі. Якщо вам колись варити квасолю, тоді беремо консервовану, відкриваємо і викладаємо весь вміст банки до цибулі. Помідор нарізаємо невеликими кубиками і теж відправляємо в сотейник. Слідом додаємо пропущений через прес часник і по щіпці кожної з наявних спецій. Підсолюємо лобіо по смаку, перемішуємо і тушкуємо на блюдо дуже слабенькому вогні 10-12 хвилин. В самому кінці вводимо ароматну, дрібно нарізану зелень і потримавши на вогні все пару хвилин, можна вважати лобіо готовим.
Лобіо з стручкової квасолі з куркою
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо курячої грудки, омываем водою, просушуємо і нарізаємо шматочками у вигляді великих кубиків. Викладаємо його на сковороду, розігріту з рослинною олією, і смажимо, поки курка не пустить сік. Потім додаємо

Такий рецепт особливо припаде до смаку тим, хто любить поєднання овочів з м'ясом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі
Традиційне грузинське блюдо лобіо готують з квасолі, причому використовувати можна будь-які варіанти бобових: квасоля свіжу або консервовану, зелену

Лобіо - класичний рецепт
Класичний рецепт лобіо готують з червоної квасолі (не має принципового значення свіжої або консервованої), і страву прийнято подавати гарячим. Однак

Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?
Лобіо, напевно, найяскравіше блюдо, яке представляє грузинську кухню. І це неспроста, адже готувати його можна з різних видів квасолі. Далі

Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від

Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої

Лобіо з стручкової квасолі
Багато хто помилково вважають, що смачним традиційне грузинське лобіо виходить виключно з червоної квасолі. Постараємося довести зворотне,