![Виноградні листя для долми на зиму](/uploads/posts/2016-01/vinogradn-listya-dlya-dolmi-na-zimu_101.jpeg)
Виноградні листя для долми на зиму
Долма - це прекрасне блюдо, дуже схожу із звичними нам голубцями. Головна особливість цієї страви - замість капусти в основі використовують молоді
![Як приготувати долму з виноградного листя?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-dolmu-z-vinogradnogo-listya_831.jpeg)
Як приготувати долму з виноградного листя?
Долма - це традиційне блюдо узбецької кухні, і зовні дуже нагадують звичні для нас голубці. Однак ті відмінності, які є між цими двома стравами
![Манти з гарбузом і м'ясом](/uploads/posts/2016-01/manti-z-garbuzom-myasom_461.jpeg)
Манти з гарбузом і м'ясом
Різноманітність наповнень для узбецьких мантів - вражає. Їх роблять з різного м'яса з додаванням великої кількості овочів. Докладно розповімо тільки
![Тісто на манти по-узбецьки - рецепт](/uploads/posts/2016-01/tsto-na-manti-po-uzbecki-recept_461.jpeg)
Тісто на манти по-узбецьки - рецепт
Справжні узбецькі манти славляться розмаїттям начинок, якими наповнюють це чудове блюдо, віддалено нагадує звичні нам пельмені. Однак запорукою
![Долма з свіжого виноградного листя – рецепт](/uploads/posts/2016-01/dolma-z-svzhogo-vinogradnogo-listya-recept_441.jpeg)
Долма з свіжого виноградного листя – рецепт
Долма - це чудова страва, яке віддалено нагадує голубці, проте має свої неповторні особливості. Так, головною перевагою страви є основа - вона
![Лагман – рецепт](/uploads/posts/2016-01/lagman-recept_811.jpeg)
Лагман – рецепт
Щоб лагман вийшов смачним, наваристим, одним словом - правильним, потрібно витримати кілька основних правил. У цій статті розкриємо декілька секретів
![Узбецькі манти](/uploads/posts/2016-01/uzbeck-manti_881.jpeg)
Узбецькі манти
Чудове і неймовірно популярне блюдо узбецької кухні, манти, широко поширена в багатьох країнах. У статті детально опишемо найбільш традиційний рецепт
![Класичний плов - рецепт](/uploads/posts/2016-01/klasichniy-plov-recept_101.jpeg)
Класичний плов - рецепт
Деякі кулінари не бажають братися за приготування справжнього плову, марно вважаючи, що цей процес стомлюючий. Проте все не так клопітно і
![Суп-лагман](/uploads/posts/2016-01/sup-lagman_291.jpeg)
Суп-лагман
Лагман - чудове ситна страва, яку подають в якості першої страви. Далі докладно опишемо, як приготувати неповторний узбецький суп-лагман двома
![Долма у виноградних листках - рецепт](/uploads/posts/2016-01/dolma-u-vinogradnih-listkah-recept_301.jpeg)
Долма у виноградних листках - рецепт
Чудове і дуже оригінальне блюдо - долма у виноградних листках. Зробити його не важко, при наявності всіх необхідних основних інгредієнтів. Пропонуємо
![Манти з м'ясом рецепт](/uploads/posts/2016-01/manti-z-myasom-recept_551.jpeg)
Манти з м'ясом рецепт
Рецептів приготування узбецьких мантів існує кілька десятків. Зазвичай вони розрізняються начинками, різноманітність яких вражає. Сьогодні пропонуємо
![Узбецький плов - рецепт](/uploads/posts/2016-01/uzbeckiy-plov-recept_131.jpeg)
Узбецький плов - рецепт
Існує кілька різновидів плову, проте найпоширенішим і улюбленим є саме узбецький варіант. Пропонуємо три рецепта цього чудового страви, які
![Манти з гарбузом і фаршем](/uploads/posts/2016-01/manti-z-garbuzom-farshem_121.jpeg)
Манти з гарбузом і фаршем
Різноманітність начинок для узбецьких мантів вражає уяву. Однак найбільш традиційними і впізнаваними є ті що наповнені солодкуватою гарбузом і
![Лагман по-домашньому](/uploads/posts/2016-01/lagman-po-domashnomu_141.jpeg)
Лагман по-домашньому
Лагман - блюдо, яке можна подати як самостійне гаряче або в якості ситного і наваристого супу. Далі розповімо, як урізноманітнити повсякденне меню
![Рецепт плову з яловичиною](/uploads/posts/2016-01/recept-plovu-z-yalovichinoyu_821.jpeg)
Рецепт плову з яловичиною
Найбільш популярним і самим смачним виходить плов, рецепт якого заснований на яловичині. Пропонуємо кілька не складних варіантів його приготування і