Манти з гарбузом і фаршем

Манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Першим ділом поставте запікатися гарбуз: збризніть її маслом, злегка присолите і додайте в розігрітій до 200 градусів духовій шафі приблизно на годину.
З'єднайте всі інгредієнти для тіста разом і залиште готовий ком відпочити приблизно на півгодини. Наріжте баранину і жир дрібними кубиками або пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з баранячим жиром. Туди ж додайте подрібнену цибулю, трохи масла, куміна і солі з перцем.
Запечену м'якоть гарбуза охолодіть і відокремте від шкірки, після чого пюрируйте її за допомогою блендера і додайте пюре до м'яса.
Розкачайте тісто і наріжте його на порції. У центр кожного окремого прямокутного пласта покладіть ложку гарбузово-м'ясної начинки і защепніть краю майбутніх мантів будь-яким зручним чином, в автентичному варіанті спершу робиться один защипи по центру, за два з боків, після чого обидва бічних шва слепляются краями по всій окружності мантів.
Манти з гарбузом і фаршем варяться на пару близько 15 хвилин.
Манти з гарбузом і фаршем – рецепт
Інгредієнти:
Приготування

Очистіть гарбузову м'якоть, а потім запечіть її або готуйте на пару. М'які шматочки гарбуза пюрируйте і змішайте з пісним фаршем з яловичини. Дрібно нарубаєте волоські горіхи і також додайте їх в начинку. Слідом відправте жменю нарізаної кінзи або петрушки. Спасеруйте шматочки цибулі і грибів до повного випаровування вологи з останніх. В останні хвилини готування додайте на сковороду пюрированный часник. Розкачайте і наріжте тісто, після чого викладіть в центр кожного шматочка порцію гарбузово-м'ясної начинки і защепніть краю. Варіть манти на пару близько 12-15 хвилин, після чого подавайте самостійно, поливши розтопленим маслом або зі сметаною і свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Манти з гарбузом і м'ясом
Різноманітність наповнень для узбецьких мантів - вражає. Їх роблять з різного м'яса з додаванням великої кількості овочів. Докладно розповімо тільки

Манти з м'ясом рецепт
Рецептів приготування узбецьких мантів існує кілька десятків. Зазвичай вони розрізняються начинками, різноманітність яких вражає. Сьогодні пропонуємо

Манти з м'ясом і картоплею
Існує безліч варіантів наповнення для мантів - узбецького національного страви. Пропонуємо два рецепти цієї страви і в якості начинки будемо

Манти з гарбуза швидко і смачно - рецепти
Багатьом відомо традиційне узбецька страва - манти, приготування яких не відрізняється простотою. Однак далі представлені рецепти, які доводять

Як приготувати манти в мультиварці?
Якщо ви любите готувати, то напевно пробували ліпити манти. Робити їх дуже просто - була б посуд для їх варіння. Якщо такої немає, то можна

Манти з гарбузом - рецепт
Соковиті манти з гарбузом - прекрасна дієтична альтернатива знаменитому східному страви з м'ясом. Готувати такі манти не складніше класичних, а