Манти з м'ясом рецепт

Рецепт мантів з м'ясом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і ріжемо дрібними кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями і додаємо в м'ясний фарш. Потім кладемо картоплю і приправляємо масу спеціями. Прісне тісто тонко розкачуємо, розрізаємо на квадратики і викладаємо в центр начинку. Ліпимо манти, викладаємо їх у мантоварку і варимо 30 хвилин до готовності. Подаємо страву з вершковим маслом і свіжою зеленню.
Рецепт мантів з гарбузом і м'ясом
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Для початку давайте приготуємо тісто: у чашці з'єднуємо яйце з сіллю, вливаємо воду і масло. Гарненько перемішуємо, всипаємо борошно і вимішуємо прісне тісто. М'ясо промиваємо, просушуємо і нарізаємо дрібними шматочками. Цибулину обробляємо і тонко шаткуємо. Гарбуз чистимо і розрізаємо кубиками. Потім з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, підсолюємо і перчимо за смаком. Тісто нарізаємо маленькими шматочками, розкачуємо кожен і в цент викладаємо начинку, скріплюючи краю. Рівень мантоварки промазуємо маслом і відправляємо туди манти. Через 45 хвилин подаємо їх зі сметаною або розтопленим вершковим маслом.
Рецепт мантів з м'ясом і капустою
Інгредієнти:

Приготування
А ось ще один рецепт мантів з м'ясом - в мультиварці. Вирізку промиваємо і ножем нарізаємо маленькими кубиками. Цибулини обробляємо, шаткуємо і з'єднуємо з м'ясом. Капусту дрібно рубаємо, підсолюємо, розминаємо руками і викладаємо в м'ясну масу. Тісто розкочуємо тонко, розрізаємо на квадратики і в серединку кожного викладаємо трохи начинки. Формуємо манти, закріплюючи щільно краю. У миску мультиварки наливаємо воду, встановлюємо парову тарілку, промазуємо її маслом і викладаємо манти. Вибираємо програму «На пару» і чекаємо 45 хвилин. Після сигналу подаємо страву гарячою з вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Манти з гарбузом і м'ясом
Різноманітність наповнень для узбецьких мантів - вражає. Їх роблять з різного м'яса з додаванням великої кількості овочів. Докладно розповімо тільки

Манти з гарбузом і фаршем
Різноманітність начинок для узбецьких мантів вражає уяву. Однак найбільш традиційними і впізнаваними є ті що наповнені солодкуватою гарбузом і

Манти з м'ясом і картоплею
Існує безліч варіантів наповнення для мантів - узбецького національного страви. Пропонуємо два рецепти цієї страви і в якості начинки будемо

Як варити манти в мантоварке?
Традиційні манти прийнято готувати виключно на пару - так вони виходять значно смачніші. І звичайно для полегшення цього процесу існує спеціальне

Манти з гарбузом - рецепт
Соковиті манти з гарбузом - прекрасна дієтична альтернатива знаменитому східному страви з м'ясом. Готувати такі манти не складніше класичних, а

Манти з картоплею
Манти - популярна страва народів Середньої Азії, яке традиційно готують з м'яса. Але сьогодні ми розповімо, як зробити їх з картоплею, вийде не менш