![Торт "Естерхазі": рецепт](/uploads/posts/2015-01/tort-esterhaz-recept_531.jpeg)
Торт "Естерхазі": рецепт
Торт «Естерхазі» знайомий всім любителям солодкого. Цей десерт був популярний в радянський час і не втратив своєї популярності і в наші дні. Втім,
![Угорський яблучний пиріг](/uploads/posts/2015-01/ugorskiy-yabluchniy-pirg_671.jpeg)
Угорський яблучний пиріг
Одна з візитних карток Угорщини - традиційний яблучний пиріг, який доводиться до вподоби всім гостям цієї країни. Але якщо ж ви не збираєтеся нікуди
![Гуляш з курки](/uploads/posts/2015-01/gulyash-z-kurki_201.jpeg)
Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,
![Торт «Добош»](/uploads/posts/2015-01/tort-dobosh_861.jpeg)
Торт «Добош»
Любите солодке? Тоді вам сподобається торт Добош, що належить угорської кухні. Він дуже смачний і ніжний, з улюбленим всіма бісквітом і карамельним
![Угорська ватрушка](/uploads/posts/2015-01/ugorska-vatrushka_901.jpeg)
Угорська ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,
![Перкельт з свинини](/uploads/posts/2015-01/perkelt-z-svinini_131.jpeg)
Перкельт з свинини
Перкельт - це м'ясна страва угорської кухні, приготовлене з великою кількістю цибулі. Його готують з яловичини, баранини, птиці. Але сьогодні ми
![Гуляш з курячого філе](/uploads/posts/2015-01/gulyash-z-kuryachogo-fle_271.jpeg)
Гуляш з курячого філе
Гуляш - це угорське національне блюдо, яке відноситься до категорії густих супів. У класичному варіанті його готують з молодої яловичини. Але можна
![Як приготувати гуляш зі свинини?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini_631.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення
![Лангош - рецепт](/uploads/posts/2015-01/langosh-recept_301.jpeg)
Лангош - рецепт
Лангош - це популярне блюдо в Угорщині, Австрії, Чехії, Словаччини, Сербії і Румунії. Рецепт приготування лангоша простий, як все геніальне - це
![Гуляш з риби](/uploads/posts/2015-01/gulyash-z-ribi_151.jpeg)
Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до
![Лечо з помідорів на зиму](/uploads/posts/2015-01/lecho-z-pomdorv-na-zimu_311.jpeg)
Лечо з помідорів на зиму
Лечо - смачне овочеве блюдо, родом з Угорщини. У класичному варіанті його основними інгредієнтами виступають помідори і болгарський перець. Але в
![Лечо з томатною пастою](/uploads/posts/2015-01/lecho-z-tomatnoyu-pastoyu_471.jpeg)
Лечо з томатною пастою
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з
![Лечо з огірків на зиму](/uploads/posts/2015-01/lecho-z-ogrkv-na-zimu_871.jpeg)
Лечо з огірків на зиму
Лечо - традиційну угорську страву, основними інгредієнтами якого є помідори та солодкий перець. Також у нього додають баклажани, кабачки, моркву й
![Лечо з кабачків](/uploads/posts/2015-01/lecho-z-kabachkv_331.jpeg)
Лечо з кабачків
Лечо - смачна страва угорської кухні, нагадує рататуй. Основними його компонентами є цибулю, солодкий перець і помідори. В даний час на території
![Лечо з баклажанів на зиму](/uploads/posts/2015-01/lecho-z-baklazhanv-na-zimu_281.jpeg)
Лечо з баклажанів на зиму
Лечо - смачне угорське блюдо, яке готують з болгарського перцю і помідорів. Але в даний час рецепт цього страву зазнав деякі зміни, і зараз у нього