Соте - рецепт
Соте чудово прикрасить і різноманітить ваше меню. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
кабачки – 500 г;
перець солодкий – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції;
зелень.
Приготування
Всі овочі промиваємо, обробляємо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім викладаємо в сковорідку цибулю і пасеруємо його 5 хвилин в олії. Після цього додаємо моркву, перець і обсмажуємо до м'якості. Далі перекладаємо овочі в глибоку миску, а на цій же сковороді тушкуємо до прозорості кабачки. Тепер повертаємо обсмажені овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 30 хвилин на слабкому вогні. Приправляємо блюдо спеціями і даємо соте настоятися 15 хвилин. Далі розкладаємо його по банках, накриваємо кришками і стерилізуємо 10 хвилин в киплячій воді. Після цього акуратно виймаємо банки, закочує їх кришками, перевертаємо, закутуємо в теплу ковдру і залишаємо до повного охолодження. При подачі, викладаємо овочеве соте в тарілку і присипаємо подрібненої свіжою зеленню .
Інгредієнти:
баклажани – 2 кг;
болгарський перець – 5 шт.;
помідори – 1 кг;
морква – 6 шт.;
гострий перець – 1 шт.;
цибулина – 2 шт.;
сіль велика – 2 ст. ложки;
цукор білий – 50 г;
масло рослинне – 100 мл
Приготування
Всі овочі добре промиваємо і обробляємо. Потім нарізаємо їх маленькими кубиками або тонкими кружечками. У чашу мультиварки наливаємо соняшникова масло, викладаємо цибулю і пасеруємо його в режимі «Випічка» до прозорості. Після цього кидаємо моркву, болгарський перець і добре перемішуємо. Зверху викладаємо баклажани, підсолюємо їх злегка і накриваємо шаром помідорів. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Гасіння» і встановлюємо таймер на 15 години. Цим часом готуємо банки, стерилізуємо їх і кидаємо в кожну трохи цукру і солі. Потім розкладаємо овочеве соте в чисту тару, закатуємо кришками, перевертаємо і закутуємо консервацію в ковдру. Після охолодження переставляємо банки в льох або зберігаємо закуску в холодильнику.
Інгредієнти:
кабачок – 2 шт.;
морква – 3 шт.;
болгарський перець – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
стиглий помідор – 1 шт.;
олія рослинна;
зелень – 1 пучок;
спеції і цукор.
Приготування
Чашу мультиварки промазуємо гарненько рослинним маслом і викладаємо помідор, порізаний кружечками. Далі кидаємо дрібку солі, цукру і розподіляємо скибочки кабачків. Після цього додаємо подрібнену моркву, перець, цибулю і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 45 хвилин, в залежності від потужності вашої моделі. При подачі посипаємо готове соте зеленню.
Інгредієнти:
грудка куряча – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
вода – 3 ст. ложки;
кабачок – 1 шт.;
гриби свіжі – 200 г;
болгарський зелений перець – 1 шт.;
помідор – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Всі овочі обробляємо і нарізаємо. Куряче м'ясо обполіскуємо, рубаємо кубиками і підрум'янюємо на розігрітому маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою моркву і, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Далі кидаємо гриби, порубані пластинами, потім кабачок і помідор, перетертий через сито. Через ще 5 хвилин, додаємо подрібнений перець і ріпчасту цибулю. Ретельно перемішуємо овочеве соте, вливаємо трохи фільтрованої води і тушкуємо 10 хвилин, накривши кришкою. Як гарнір подаємо за бажанням відварений рис або вермішель.
Рецепт соте з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі промиваємо, обробляємо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім викладаємо в сковорідку цибулю і пасеруємо його 5 хвилин в олії. Після цього додаємо моркву, перець і обсмажуємо до м'якості. Далі перекладаємо овочі в глибоку миску, а на цій же сковороді тушкуємо до прозорості кабачки. Тепер повертаємо обсмажені овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 30 хвилин на слабкому вогні. Приправляємо блюдо спеціями і даємо соте настоятися 15 хвилин. Далі розкладаємо його по банках, накриваємо кришками і стерилізуємо 10 хвилин в киплячій воді. Після цього акуратно виймаємо банки, закочує їх кришками, перевертаємо, закутуємо в теплу ковдру і залишаємо до повного охолодження. При подачі, викладаємо овочеве соте в тарілку і присипаємо подрібненої свіжою зеленню .
Рецепт соте з баклажанів на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре промиваємо і обробляємо. Потім нарізаємо їх маленькими кубиками або тонкими кружечками. У чашу мультиварки наливаємо соняшникова масло, викладаємо цибулю і пасеруємо його в режимі «Випічка» до прозорості. Після цього кидаємо моркву, болгарський перець і добре перемішуємо. Зверху викладаємо баклажани, підсолюємо їх злегка і накриваємо шаром помідорів. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Гасіння» і встановлюємо таймер на 15 години. Цим часом готуємо банки, стерилізуємо їх і кидаємо в кожну трохи цукру і солі. Потім розкладаємо овочеве соте в чисту тару, закатуємо кришками, перевертаємо і закутуємо консервацію в ковдру. Після охолодження переставляємо банки в льох або зберігаємо закуску в холодильнику.
Рецепт соте в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чашу мультиварки промазуємо гарненько рослинним маслом і викладаємо помідор, порізаний кружечками. Далі кидаємо дрібку солі, цукру і розподіляємо скибочки кабачків. Після цього додаємо подрібнену моркву, перець, цибулю і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 45 хвилин, в залежності від потужності вашої моделі. При подачі посипаємо готове соте зеленню.
Рецепт курячого соте
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо і нарізаємо. Куряче м'ясо обполіскуємо, рубаємо кубиками і підрум'янюємо на розігрітому маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою моркву і, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Далі кидаємо гриби, порубані пластинами, потім кабачок і помідор, перетертий через сито. Через ще 5 хвилин, додаємо подрібнений перець і ріпчасту цибулю. Ретельно перемішуємо овочеве соте, вливаємо трохи фільтрованої води і тушкуємо 10 хвилин, накривши кришкою. Як гарнір подаємо за бажанням відварений рис або вермішель.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соте з кабачків і баклажанів
Соте - це прекрасне овочеве блюдо, яке доречно готувати в будь-який час року. Його можна урізноманітнити будь-якими компонентами, вийде однаково
Соте з баклажанів в мультиварці
Головним достоїнством мультиварки є приготування різних страв з мінімальним вашою участю. До таких страв можна віднести і тушкування овочів.
Баклажани в аджике на зиму без стерилізації
Існує безліч варіантів консервування овочів. Кожен по своєму оригінальний і неповторний. Ця стаття присвячена баклажанів, і закривати ми їх будемо в
Соте з баклажанів на зиму
Одне з найпростіших овочевих страв - це соте. Рецептів його приготування є дуже багато і найбільш смачним воно виходить зі свіжих сезонних овочів.
Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
Соте з курки
Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином