Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Соте - рецепт

15-09-2015, 18:35
820
Соте - рецепт
Соте чудово прикрасить і різноманітить ваше меню. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів.

Рецепт соте з кабачків


Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • кабачки – 500 г;

  • перець солодкий – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Всі овочі промиваємо, обробляємо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім викладаємо в сковорідку цибулю і пасеруємо його 5 хвилин в олії. Після цього додаємо моркву, перець і обсмажуємо до м'якості. Далі перекладаємо овочі в глибоку миску, а на цій же сковороді тушкуємо до прозорості кабачки. Тепер повертаємо обсмажені овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 30 хвилин на слабкому вогні. Приправляємо блюдо спеціями і даємо соте настоятися 15 хвилин. Далі розкладаємо його по банках, накриваємо кришками і стерилізуємо 10 хвилин в киплячій воді. Після цього акуратно виймаємо банки, закочує їх кришками, перевертаємо, закутуємо в теплу ковдру і залишаємо до повного охолодження. При подачі, викладаємо овочеве соте в тарілку і присипаємо подрібненої свіжою зеленню .

    Рецепт соте з баклажанів на зиму


    Інгредієнти:

  • баклажани – 2 кг;

  • болгарський перець – 5 шт.;

  • помідори – 1 кг;

  • морква – 6 шт.;

  • гострий перець – 1 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • сіль велика – 2 ст. ложки;

  • цукор білий – 50 г;

  • масло рослинне – 100 мл


  • Приготування
    Всі овочі добре промиваємо і обробляємо. Потім нарізаємо їх маленькими кубиками або тонкими кружечками. У чашу мультиварки наливаємо соняшникова масло, викладаємо цибулю і пасеруємо його в режимі «Випічка» до прозорості. Після цього кидаємо моркву, болгарський перець і добре перемішуємо. Зверху викладаємо баклажани, підсолюємо їх злегка і накриваємо шаром помідорів. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Гасіння» і встановлюємо таймер на 15 години. Цим часом готуємо банки, стерилізуємо їх і кидаємо в кожну трохи цукру і солі. Потім розкладаємо овочеве соте в чисту тару, закатуємо кришками, перевертаємо і закутуємо консервацію в ковдру. Після охолодження переставляємо банки в льох або зберігаємо закуску в холодильнику.

    Рецепт соте в мультиварці


    Інгредієнти:

  • кабачок – 2 шт.;

  • морква – 3 шт.;

  • болгарський перець – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • стиглий помідор – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • зелень – 1 пучок;

  • спеції і цукор.


  • Приготування
    Чашу мультиварки промазуємо гарненько рослинним маслом і викладаємо помідор, порізаний кружечками. Далі кидаємо дрібку солі, цукру і розподіляємо скибочки кабачків. Після цього додаємо подрібнену моркву, перець, цибулю і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 45 хвилин, в залежності від потужності вашої моделі. При подачі посипаємо готове соте зеленню.

    Рецепт курячого соте


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • вода – 3 ст. ложки;

  • кабачок – 1 шт.;

  • гриби свіжі – 200 г;

  • болгарський зелений перець – 1 шт.;

  • помідор – 1 шт.;
  • Соте - рецепт

  • спеції.


  • Приготування
    Всі овочі обробляємо і нарізаємо. Куряче м'ясо обполіскуємо, рубаємо кубиками і підрум'янюємо на розігрітому маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою моркву і, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Далі кидаємо гриби, порубані пластинами, потім кабачок і помідор, перетертий через сито. Через ще 5 хвилин, додаємо подрібнений перець і ріпчасту цибулю. Ретельно перемішуємо овочеве соте, вливаємо трохи фільтрованої води і тушкуємо 10 хвилин, накривши кришкою. Як гарнір подаємо за бажанням відварений рис або вермішель.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соте з кабачків і баклажанів
    Соте з кабачків і баклажанів
    Соте - це прекрасне овочеве блюдо, яке доречно готувати в будь-який час року. Його можна урізноманітнити будь-якими компонентами, вийде однаково
    Соте з баклажанів в мультиварці
    Соте з баклажанів в мультиварці
    Головним достоїнством мультиварки є приготування різних страв з мінімальним вашою участю. До таких страв можна віднести і тушкування овочів.
    Баклажани в аджике на зиму без стерилізації
    Баклажани в аджике на зиму без стерилізації
    Існує безліч варіантів консервування овочів. Кожен по своєму оригінальний і неповторний. Ця стаття присвячена баклажанів, і закривати ми їх будемо в
    Соте з баклажанів на зиму
    Соте з баклажанів на зиму
    Одне з найпростіших овочевих страв - це соте. Рецептів його приготування є дуже багато і найбільш смачним воно виходить зі свіжих сезонних овочів.
    Соте з баклажанів
    Соте з баклажанів
    Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
    Соте з курки
    Соте з курки
    Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином