Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати моркву по-корейськи?

Як приготувати моркву по-корейськи?

16-03-2015, 19:16
1 194
Як приготувати моркву по-корейськи?
Один з важливих моментів при приготуванні моркви по-корейськи - наявність хорошої терки. Якщо ви любитель корейської кухні і любите гострі овочеві салати, то цей помічник буде вам тільки в радість. Морквина вийде довга, красива, нарізані тонкою соломкою. І обов'язково в спеціях використовуйте коріандр і оцет - без них морква не буде мати той особливий смак, до якого ви звикли, пробуючи салат на ринку у корейців.

Як приготувати вдома корейську моркву?



Дивлячись на корейські салати на ринку, задаєшся питанням: як робити морква по-корейськи? Сам по собі продукт дешевий, якщо не сказати копійчаний і вдома можна було б приготувати гострий салат самому. Так навіщо відкладати? Закупіть моркви, озбройтеся терпінням і теркою і вперед!

Як правильно приготувати корейську моркву?



Якщо ви готуєте морква по-корейськи будинку вперше, то експериментуйте зі спеціями обережно. Існує багато рецептів приготування - хтось додає спеції відразу до моркви, хтось в розпечене масло. Випробуйте обидва способи і підберіть найбільш прийнятний варіант для себе.

Гостра морква по-корейськи



Будь-який спосіб приготування корейської моркви містить спеції, які слід додавати, орієнтуючись виключно на власний смак. Кількість спецій може змінюватись, обов'язковим вказана кількість не є.

Інгредієнти:


  • морква - 1 кг;

  • масло рослинне - 5 ст. ложок;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • цукор - 05 ст. ложки;

  • часник - 4 зубчики;

  • оцет - 4-5 ст. ложок;

  • коріандр мелений - 15 ч. ложки;

  • перець червоний мелений - 05 ч. ложки;

  • сіль - 3-4 ст. ложки.



  • Приготування
    Моркву ретельно вимийте, почистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Намагайтеся, щоб морква вийшла у вигляді довгої соломки. Потім посоліть моркву і акуратно перемішайте. Залиште приблизно на 30 хвилин. Морква повинна пустити сік. Після цього, добре пам'ятаєте морквину, щоб стала м'якою і пластичною. Потім відкиньте її на друшляк, дайте стекти соку і перевірте на сіль. Якщо морква занадто солона, то промийте її водою і ще раз відіжміть на друшляку. Злитий сік збережіть, їм потім можна буде полити моркву при подачі на стіл. Додайте до моркви оцет, розмішайте, накрийте миску кришкою і залиште маринуватися. Добре нагрійте олію на сковороді і обсмажте крупно нарізану цибулю до коричневого кольору, періодично помішуючи його. Але дивіться, щоб цибуля не пережегся, інакше смак моркви буде зіпсованим. Готовий цибулю викладіть на окрему тарілку - більше він нам не знадобиться, а гаряче масло ми будемо використовувати пізніше.
    Додайте цукор до морквині і зберіть її гіркою. Наверх покладіть мелений червоний перець і коріандр і зверху на спеції акуратно вилийте розпечене масло. Потім додати дуже дрібно порубаний часник, перемішайте, накрийте миску кришкою і відправте на кілька годин у холодильник, щоб морква по-корейськи настоялася.

    Морква по-корейськи з приправою



    Сьогодні, щоб приготувати моркву по-корейськи будинку ви можете купити готову приправу і використовувати її відповідно до інструкції на упаковці, або додавати за своїм смаком.
    Інгредієнти:


  • морква - 1 кг;

  • приправа готова - за смаком;

  • оцет - 4 ст. ложки;

  • часник - 5 зубчиків;
  • Як приготувати моркву по-корейськи?

  • рослинне масло - 120 мл




  • Приготування

    Морква помити, очистити і натерти на тертці довгою соломкою. Готову приправу перемішати з морквою і дати постояти. Часник видавити, змішати з морквою. Масло і оцет змішати, довести до кипіння в сковороді або інший посуд і залити моркву. Посуд з готової морквою по-корейськи накрити кришкою і відправити на кілька годин в холодильник. На виході повинна вийти смачна морква по-корейськи.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринований буряк - рецепт
    Маринований буряк - рецепт
    Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Огірки по-корейськи
    Огірки по-корейськи
    Овочі по-корейськи завоювали популярність у всьому світі. Ми з задоволенням їмо їх в якості закуски або добавки до основної страви. І приготувати їх
    Корейський салат з м'ясом
    Корейський салат з м'ясом
    Страви корейської кухні для нас вже давно перестали бути екзотикою - вони увійшли в наше меню і полюбилися багатьма. Нижче ми наведемо кілька
    Салат з грибів по-корейськи
    Салат з грибів по-корейськи
    Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз
    Кабачки по-корейськи - рецепти
    Кабачки по-корейськи - рецепти
    Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.