Щербет з чорної смородини

Щербет з чорної смородини і вишні
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди промиваємо, видаляємо плодоніжки, кісточки і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Потім протираємо через сито, додаємо цукор і прибираємо готове пюре в морозильну камеру. Через 3 години розкладаємо щербет з смородини по креманкам, а з решти макухи можна зварити смачний і корисний морс.
Щербет з чорної смородини і ківі
Інгредієнти:
Приготування
Нагріваємо в каструльці воду з цукровим піском, кип'ятимо близько 5 хвилин, а потім охолоджуємо. Смородину промиваємо, обсушуємо, відкладаємо кілька ягід для прикраси, а решта очищаємо від гілочок і розминаємо. Ківі чистимо, нарізаємо шматочками і теж розминаємо. Потім в кожну пюре вводимо по половині цукрового сиропу. Далі в смородиновую масу вливаємо лікер і червоне вино, а шампанське і ром – ківі. Отримані суміші перекладаємо в металеві миски, закриваємо і заморожуємо в морозильній камері. Яєчні білки збиваємо до утворення піків і акуратно вводимо в пюре. Заморожуємо ще протягом години, а потім відокремлюємо порційній ложечкою червоні і зелені кульки щербету, розкладаємо в вазочки і прикрашаємо ягодами.
Рецепт щербету з чорної смородини
Інгредієнти:

Приготування
Кладемо В сотейник заморожену смородину, насипаємо цукор, вливаємо кип'ячену воду і ставимо на середній вогонь. Постійно помішуючи, доводимо масу до кипіння і проварюємо хвилин 15. Потім ягоду охолоджуємо до кімнатної температури, перекладаємо в блендер і гарненько збиваємо до стану пюре. Пюрированную смородину проціджуємо через сито, перекладаємо ягідне пюре в миску, додаємо йогурт, ванільний екстракт і вливаємо лікер. Все перемішуємо силіконової лопаткою, перелити масу в мороженицю, розмішуємо приблизно 30 хвилин до твердої консистенції, прибираємо на деякий час в морозилку, а потім подаємо десерт на стіл, прикрасивши свіжими ягодами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пастила з чорної смородини
Найчастіше такі ласощі, як пастила, готують з груш, яблук, айви. Але її можна робити не тільки з фруктів, але і з ягід. У даній статті ми розглянемо

Варення з смородини без варіння
Варення з смородини як чорної, так і з червоною - корисний джерело вітамінів, особливо в зиязикай час. Воно добре допомагає при простудних

Лікер з чорної смородини
Чорна смородина є досить корисною ягодою, в якій міститься велика кількість вітаміну С. В кулінарії вона застосовується досить широко: варення,

Наливка з чорної смородини
Чорна смородина - дуже корисна ягода, в якій міститься велика кількість вітаміну С. З неї можна готувати різні смачні напої: соки, киселі, компоти,

Смачний лікер зі смородини
Чорну смородину використовують у багатьох кулінарних рецептах. З неї готують варення, джеми, компоти, соки, додають у десерти і випічку. А сьогодні

Кисіль з чорної смородини
Чорна смородина - корисна ягода, в якій міститься багато вітаміну С. З неї варять варення, джеми, компоти і т. д. В нашій сьогоднішній статті мова