Варення з смородини без варіння
Варення з смородини - корисний і смачненький джерело вітамінів особливо в зиязикай час. З ним вам не страшні ніякі хвороби, і навіть діти з радістю будуть лікуватися таким солодким ліками. У смородині міститься безліч вітамінів, які допомагають зміцнити ваш імунітет і уникнути простудні захворювання. А якщо не поставити варення тепловій обробці, то користь ягід можливо зберегти у повній мірі. Зараз ми розповімо вам, як зварити варення з смородини без варіння і забути про всі хвороби на всю зиму!
Інгредієнти:
смородина - 1 кг;
пісок цукровий - 1 кг.
Приготування
Ягоди знімаємо акуратно гілочок, викидаємо зіпсовані, а цілі-цілісенькі промиваємо під струменем холодної води і відкидаємо на друшляк, щоб з них гарненько скла вся рідина. Далі подрібнюємо ягоду за допомогою блендера до однорідної пюре і викладаємо отриману масу в каструлю. Всипаємо сахарочек, перемішуємо ложкою і залишаємо на 30 хвилин, щоб розчинилися кристалики. Після закінчення часу знову ретельно все перемішуємо і розливаємо смачне вареннячко з смородини без варіння за підготовленим заздалегідь чистим баночках. Закриваємо їх кришками і зберігаємо таке ласощі в холодильнику або будь-якому іншому прохолодному містечку всю зиму.
Інгредієнти:
цукровий пісок - 15 кг;
смородина - 1 кг;
апельсин - 1 шт.
Приготування
Апельсин як слід, промиваємо і разом з шкіркою перемелюємо в блендері або перемелюємо через м'ясорубку. Ягоди перебираємо, подрібнюємо точно також і з'єднуємо з апельсиновим пюре. Додаємо цукровий пісок, гарненько перемішуємо і залишаємо в теплому місці на кілька годин. За цей час кілька разів перемішуємо масу, щоб розчинилися всі кристали. Далі розкладаємо ласощі по стерилізованим баночках, закриваємо кришками, краще всього капроновими, і прибираємо на зиму в холодильник.
Інгредієнти:
цукровий пісок - 2 кг;
смородина червона - 1 кг.
Приготування
Ягідки перебираємо, промиваємо, даємо рідини стекти і подрібнюємо смородину блендером, а отримане пюре протираємо через ситечко, щоб максимально позбутися від кісточок. Потім всипаємо цукор і розмішуємо до повного зникнення кристалів. Далі розкладаємо ягідне пюре в чисті банки, закручуємо кришками і ставимо в холодильник.
Рецепт варення з смородини без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди знімаємо акуратно гілочок, викидаємо зіпсовані, а цілі-цілісенькі промиваємо під струменем холодної води і відкидаємо на друшляк, щоб з них гарненько скла вся рідина. Далі подрібнюємо ягоду за допомогою блендера до однорідної пюре і викладаємо отриману масу в каструлю. Всипаємо сахарочек, перемішуємо ложкою і залишаємо на 30 хвилин, щоб розчинилися кристалики. Після закінчення часу знову ретельно все перемішуємо і розливаємо смачне вареннячко з смородини без варіння за підготовленим заздалегідь чистим баночках. Закриваємо їх кришками і зберігаємо таке ласощі в холодильнику або будь-якому іншому прохолодному містечку всю зиму.
Варення з чорної смородини без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Апельсин як слід, промиваємо і разом з шкіркою перемелюємо в блендері або перемелюємо через м'ясорубку. Ягоди перебираємо, подрібнюємо точно також і з'єднуємо з апельсиновим пюре. Додаємо цукровий пісок, гарненько перемішуємо і залишаємо в теплому місці на кілька годин. За цей час кілька разів перемішуємо масу, щоб розчинилися всі кристали. Далі розкладаємо ласощі по стерилізованим баночках, закриваємо кришками, краще всього капроновими, і прибираємо на зиму в холодильник.
Варення без варіння з червоної смородини
Інгредієнти:
Приготування
Ягідки перебираємо, промиваємо, даємо рідини стекти і подрібнюємо смородину блендером, а отримане пюре протираємо через ситечко, щоб максимально позбутися від кісточок. Потім всипаємо цукор і розмішуємо до повного зникнення кристалів. Далі розкладаємо ягідне пюре в чисті банки, закручуємо кришками і ставимо в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пастила з чорної смородини
Найчастіше такі ласощі, як пастила, готують з груш, яблук, айви. Але її можна робити не тільки з фруктів, але і з ягід. У даній статті ми розглянемо
Рецепт варення з червоної смородини
Червона смородина - смачна ягода, яку обожнюють і дорослі, і діти. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами створення чудового варення з
Варення з шовковиці - рецепт
Шовковиця - смачна і корисна ягода. З неї можна зробити чудове варення, яке можна буде подавати до свіжозвареної чаю, оладок, сирників і т. д.
Кисіль з чорної смородини
Чорна смородина - корисна ягода, в якій міститься багато вітаміну С. З неї варять варення, джеми, компоти і т. д. В нашій сьогоднішній статті мова
Компот з малини та смородини
Насолоджуючись літом смачними ягодами і запасаючись вітамінами, не варто забувати про те, що непогано б зробити запаси на зиму. Так приємно відкрити