Вишневий крамбл

Рецепт вишневого крамбла
Інгредієнти:
Приготування
Виймаємо кісточки з вишень і акуратно ділимо ягоди навпіл. Потім засипаємо їх цукром (1 ст. ложка), перемішуємо і відставляємо убік, поки не утвориться сік. Чим більше вишня, постоїть, тим більше соку буде. Змішуємо вівсяні пластівці, вершкове масло, цукор, що залишився і борошно і розтираємо все це до утворення крихти. У вишню додаємо корицю, кукурудзяний крохмаль і ваніль. Все це перемішуємо і викладаємо у форму для запікання. Зверху рівним шаром розподіляємо вівсяну крихту і розрівнюємо (утрамбовувати її при цьому не потрібно). Запікаємо близько півгодини при 180 градусах. Як тільки з'явилася золотава скоринка, вишневий крамбл готовий!
Вишневий крамбл з мигдалем
Інгредієнти:
Приготування
Мигдаль викладаємо в миску, вливаємо окріп і залишаємо хвилин на 10. Після цього зчищаємо з нього шкірку і ядра рубаємо ножем. Змішуємо цукор з борошном. Розтоплюємо вершкове масло, вливаємо його в суху суміш і розмішуємо. В результаті у нас повинна вийти крихта. Додаємо до неї подрібнений мигдаль і перемішуємо. Вишню розкладаємо по формах і посипаємо 1 столовою ложкою цукру. Засипаємо ягоди отриманої олійною крихтою і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 25 хвилин. Потім даємо десерту трохи охолонути і подаємо до столу в теплому вигляді.
Вишневий крамбл з шоколадом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку готуємо тісто: змішуємо борошно з цукром і розпушувачем, додаємо холодне вершкове масло і перетираємо все це в крихту. Шоколад ламаємо на шматочки, складаємо в ємність, туди ж додаємо вершкове масло і розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. З вишні у власному соку рідину зливаємо, притрушиваем ягоди борошном і половиною цукру, перемішуємо. Збиваємо яйця з цукром міксером до стану густої піни.
Шоколадну масу з'єднайте з яєчною і перемішуємо. В отриману масу викладаємо вишню, перемішуємо і викладаємо у форму, змащену маслом. Зверху засипаємо це все підготовленою раніше крихтою. Відправляємо вишневий крамбл в духовку, нагріту до 200 градусів на 20-25 хвилин.
Яблучно-вишневий крамбл
Інгредієнти:
Приготування
Яблуко ріжемо навпіл, очистити від шкірки і серцевини. Ділимо його на 4 частини і кожну з них ще на 3 частини. А їх вже в свою чергу

Коли крихта буде практично готова, всипаємо цукор, що залишився і знову розмішуємо. Частина крихти всипаємо в форму і перемішуємо з фруктовою начинкою, а решту крихту висипаємо зверху і розрівнюємо. Відправляємо яблучно-вишневий крамбл в духовку, нагріту до 180 градусів на 30 хвилин. Коли верх зарум'яниться, крамбл виймаємо. Перед подачею до столу прикрашаємо його кулькою морозива.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринована вишня - рецепт
Влітку, коли безліч фруктів і ягід, потрібно максимально вживати їх у свіжому вигляді, адже це прекрасне джерело вітамінів і мікроелементів. Але

Вишневий сік
Вишневий сік - дуже корисний напій, а якщо його приготувати в домашніх умовах, то подвійно. І сьогодні ми з вами поговоримо, як його зробити і які

Яблучний крамбл - рецепт
Крамбл - це англійський десерт. Його різновидів безліч, а тому поговоримо про яблучної варіації ласощі. Отже, щоб приготувати ніжний крамбл, потрібно

Крамбл - рецепт
Крамбл - чудовий десерт, який можна їсти знову і знову. Він прийшов до нас з Англії, де господині готують його щотижня. Хочете і ви спробувати таке

Крамбл зі сливами
Крамбл - смачний англійський десерт, який готується з додаванням різноманітних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зробити зі сливами.