Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вишневий сік

Вишневий сік

13-03-2015, 09:03
2 117
Вишневий сік
Приготувавши вишневий сік на зиму, ви отримаєте унікальну можливість пригощати домашніх смачною порцією вітамінів кожен день. Також з цієї на вигляд звичайної ягоди можна робити безліч напоїв і морсів.
В першу чергу навчимося робити вишневий сік, який є не тільки окремим напоєм, але і прекрасною основою для домашніх лікерів.

Простий рецепт вишневого соку


Інгредієнти:

  • вишня - 2 кг;

  • вода - 15 л;

  • цукор - 3 ст. л.


  • Приготування
    Ягоди промиваємо, очищаємо від насіння і хвостиків, також видаляємо пошкоджені ділянки. Потім заливаємо вишню склянкою води і варимо протягом півгодини, періодично помішуючи. Після чого просіваємо над іншою каструлею наш сік з допомогою друшляка і за бажанням додаємо ягоди або м'якоть. Перед вживанням додаємо цукор, розбавляємо водою до улюбленої вами кондиції. За такою ж схемою ви легко приготуєте улюблений вишневий сік в скороварці.
    З домашнього вишневого соку можна приготувати безліч коктейлів перед прийомом гостей. Настав час познайомити вас з одним із найбільш популярних і простих у використанні рецептів.

    Горілка з вишневим соком


    Інгредієнти:

  • горілка - 400 мл;

  • вишневий сік - 450 мл;

  • цукор - 200 р.


  • Приготування
    Після остужения ягідного соку змішуємо всі інгредієнти і додаємо кубики льоду. При бажанні горілку можна замінити текілою.
    Наступний рецепт наливки з вишневого соку добре підходить для власників великого запасу часу.

    Рецепт наливки з вишневого соку


    Інгредієнти:

  • горілка - 500 мл;

  • вишня - 1 кг;

  • цукор - за смаком.


  • Вишневий сік
    Приготування
    Ягоди промиваємо, очищаємо від гілочок. Далі викладаємо вишню на сковороду і трохи підсушуємо до тих пір, поки вони трохи не зморщаться. В заздалегідь приготовлений бутель поміщаємо охолоджені ягоди і заливаємо горілкою. Залишаємо ягоди в холодному місці на 7-10 днів. По закінченню терміну виливаємо в інший посуд, а вишню знову заливаємо горілкою і залишаємо на 14 днів.
    Любите натуральні соки, тоді рекомендуємо зробити в домашніх умовах яблучний і апельсиновий соки .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринована вишня - рецепт
    Маринована вишня - рецепт
    Влітку, коли безліч фруктів і ягід, потрібно максимально вживати їх у свіжому вигляді, адже це прекрасне джерело вітамінів і мікроелементів. Але
    Рецепт желе з соку
    Рецепт желе з соку
    Желе з соку - смачний і вишуканий десерт, який припаде до душі навіть самим вибагливим гурманам. Давайте розберемо кілька оригінальних, але в теж час
    Вишневий лікер
    Вишневий лікер
    Якщо ви любите алкогольні коктейлі, то ця стаття для вас. У ній ми розповімо про спосіб приготування вишневого лікеру та коктейлів на його основі.
    Як зробити вишневу наливку?
    Як зробити вишневу наливку?
    Наливка - алкогольний напій, який обожнюють багато пані. Її готують з використанням різноманітних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як зробити
    Вишневий крамбл
    Вишневий крамбл
    Крамбл - це смачний англійський десерт, що складається з фруктів, покритих пісочним тістом. І сьогодні ми вам підкажемо декілька варіантів створення