Яблучний крамбл - рецепт

Крамбл з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Борошно перемішуємо з цукром. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Зручно це робити виделкою. Якщо виходять занадто великі шматочки, то їх потрібно розім'яти. В результаті у вас повинна вийти крихта. Яблука (краще брати кисло-солодкі сорти) ріжемо на часточки, вирізаємо серцевину, а потім кожну часточку ще ріжемо навпіл. Порційні формочки для випікання злегка змащуємо масло, викладаємо яблука, посипаємо трохи корицею, а зверху викладаємо отриману крихту. Відправляємо формочки в духовку, розігріту до 200 градусів приблизно на 25 хвилин. У готовому крамбле яблука виходять м'якими, а крихітка - хрусткою. Такий смачний десерт і гарячим, і теплим, і холодним.
Пиріг «Крамбл»
Інгредієнти:
Для крихти:
Для начинки:
Приготування
Форму для випічки змащуємо маслом і посипаємо цукром (1 ст. ложка). Яблука чистимо від шкірки і серцевини і нарізаємо великими кубиками, викладаємо їх у форму для запікання, посипаємо цукром (1 ст. ложка), корицею, поливаємо лимонним соком і відправляємо в духовку хвилин на 7 щоб яблука стали злегка м'якими. Тим часом готуємо крихту: перетираємо борошно з цукром і вершковим маслом. Дістаємо форму з духовки, посипаємо яблука отриманої крихтою і знову повертаємо в духовку. Коли крихта підрум'янилася (хвилин через 15-20) дістаємо фруктовий крамбл і посипаємо подрібненим мигдалем. Далі розрізаємо його як пиріг і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Десерт «Крамбл» з вівсянкою
Інгредієнти:
Приготування
Яблука нарізаємо тонкими скибочками, попередньо видаливши серцевину. Вівсяні пластівці перемішуємо з розм'якшеним вершковим маслом, додаємо мед і все це перемішуємо. Повинна вийти маса з невеликими грудочками. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо яблука, при бажанні їх зверху можна присипати корицею, подрібненими горіхами, родзинками і т. д. Засипаємо яблука крихтою з вівсянки з маслом і медом. Відправляємо форму в духовку і при температурі близько 180 градусів і випікаємо 25-30 хвилин. За цей час вівсяні пластівці стануть рум'яними, а яблука м'якими.
Також крамбл можна випікати і в мікрохвильовій печі при максимальній потужності близько 10 хвилин, а якщо є ще й функція гриля, то тоді ще хвилини 2 під грилем.
Яблучний крамбл - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищені від шкірки і серцевини яблука нарізаємо шматочками. Замочуємо родзинки в окропі. Яблука обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю вершкового масла. Коли яблука стануть трохи м'якими, заливаємо їх кальвадосом,

Якщо урожай яблук цього року вище всяких похвал, і ви не знаєте що з ними робити - печіть десерти. Пропонуємо вам кілька рецептів: «Угорська яблучний пиріг» і «Мафіни з яблуками» .
Рекомендуємо добрі рецепти

Печені яблука
Печені яблука - це дивовижний корисний десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. А приготувати таке ласощі не складе особливих труднощів, і в

Фаршировані яблука в духовці
Фаршировані яблука, запечені в духовці - смачний і корисний десерт. Таке ласощі припаде до смаку і дорослим, і дітям. У нашій статті ми зібрали

Крамбл - рецепт
Крамбл - чудовий десерт, який можна їсти знову і знову. Він прийшов до нас з Англії, де господині готують його щотижня. Хочете і ви спробувати таке

Пудинг з гарбуза
Пудинг з гарбуза - це корисне і смачне ласощі, яке сподобається навіть дітям. А зробити його зовсім не складно, і в цій справі вам допоможуть наші

Вишневий крамбл
Крамбл - це смачний англійський десерт, що складається з фруктів, покритих пісочним тістом. І сьогодні ми вам підкажемо декілька варіантів створення

Крамбл зі сливами
Крамбл - смачний англійський десерт, який готується з додаванням різноманітних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зробити зі сливами.