Пудинг з гарбуза
Пудинг з гарбуза - це те ласощі, яке не тільки смачно, але і неймовірно корисно. Такий десерт припаде до душі навіть дітям. Кілька цікавих рецептів приготування пудингу з гарбуза чекають вас нижче.
Інгредієнти:
гарбуз - 400 г;
яблука - 400 г;
молоко - 200 мл;
манка - 3 ст. ложки;
вершкове масло - 4 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
кориця - 1 щіпка.
Приготування
Яблука розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо часточками. М'якоть гарбуза ріжемо невеликими кубиками. Відокремлюємо білки від жовтків. Гарбуз заливаємо молоком, доводимо до кипіння, варимо до напівготовності близько 5 хвилин. Яблука заливаємо 200 мл гарячої води і також варимо до стану напівготовності. Після чого відкидаємо їх на друшляк, обсушуємо і додаємо до гарбузі.
В отриману суміш додаємо потихеньку манку і проварюємо 5 хвилин, помішуючи. Охолоджуємо, додаємо цукор і жовтки. Посипаємо корицею і гарненько перемішуємо. Вводимо збиті білки і знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо половиною вершкового масла, викладаємо гарбузово-яблучну масу і запікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Вершкове масло розтоплюємо і поливаємо їм пудинг безпосередньо перед подачею до столу.
Інгредієнти:
сир - 700 г;
гарбуз - 500 г;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
манка - 4 ст. ложки;
цукор - 05 склянки;
молоко - 2/3 склянки;
сіль - щіпка;
кардамон, гвоздика, кориця, ваніль, цукрова пудра - за смаком.
Приготування
Манку насипати в чашку і заливаємо її холодною водою (крупа повинна бути покрита водою). Гарбуз ріжемо дрібними кубиками, заливаємо його молоком, додаємо вершкове масло і тушкуємо 5-7 хвилин. Сир протираємо через сито, додаємо гарбузово-молочну масу, яйце, цукор, спеції і манку. Акуратно перемішуємо. Форму змащуємо олією, викладаємо підготовлену масу і при температурі 200 градусів випікаємо 20 хвилин. Дістаємо сирно-гарбузовий пудинг з духовки, прямо у формі даємо йому охолонути, потім перевертаємо на плоске блюдо і зверху посипаємо корицею і цукровою пудрою.
Інгредієнти:
гарбуз - 05 кг;
яблука - 300 г;
морква - 200 г;
молоко - 1 стакан;
манна крупа - 5 ст. ложок;
яйця - 3 шт.;
жирні вершки - 3 ст. ложки;
рідкий мед - 3 ст. ложки;
рослинне масло - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 1 ст. ложка;
сіль.
Приготування
Морква і гарбуз моєму, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Укладаємо овочі в емальовану каструльку, вливаємо молоко і тушкуємо до м'якості. Після цього всипаємо потихеньку манку і, помішуючи тушкуємо 15 хвилин на невеликому вогні. Після цього даємо їй трохи охолонути. Жовтки розтираємо з медом і вводимо в молочну масу, солимо за смаком. Яблука очистити від серцевини і шкірки і натираємо на середній тертці. Додаємо їх до решти інгредієнтів, перемішуємо, а потім вводимо збиті в пишну піну білки. Знову акуратно перемішуємо.
Форму змащуємо олією, посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо тісто, поливаємо його вершками і відправляємо в духовку хвилин на 25 при температурі 180 градусів. Перед подачею до столу пудинг з гарбуза з яблуками і морквою поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
тепле молоко - 300 мл;
цукор - 50 г;
гарбуз - 130 р.
Приготування
Гарбуз трьом на дрібній тертці, потім заливаємо молоком, додаємо цукор і яйця і збиваємо все це міксером до отримання однорідної маси. Розливаємо отриману суміш по однаковим чашках або баночках і накриваємо фольгою. Беремо широку каструлю, на дно кладемо рушник і зверху ставимо чашки. Вливаємо в каструлю воду, її має бути стільки, щоб вона не доходила до краю ємностей приблизно на 1 див
Накриваємо каструлю кришкою і даємо закипіти воді, потім вогонь зменшуємо і витримуємо ще 1 хвилину, після чого повністю вогонь вимикаємо, але ємності не маємо ще хвилин 15. Після цього перевіряємо, застиг наш пудинг. До столу подаємо його в охолодженому вигляді.
Пудинг з гарбуза і яблук
Інгредієнти:
Приготування
Яблука розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо часточками. М'якоть гарбуза ріжемо невеликими кубиками. Відокремлюємо білки від жовтків. Гарбуз заливаємо молоком, доводимо до кипіння, варимо до напівготовності близько 5 хвилин. Яблука заливаємо 200 мл гарячої води і також варимо до стану напівготовності. Після чого відкидаємо їх на друшляк, обсушуємо і додаємо до гарбузі.
В отриману суміш додаємо потихеньку манку і проварюємо 5 хвилин, помішуючи. Охолоджуємо, додаємо цукор і жовтки. Посипаємо корицею і гарненько перемішуємо. Вводимо збиті білки і знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо половиною вершкового масла, викладаємо гарбузово-яблучну масу і запікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Вершкове масло розтоплюємо і поливаємо їм пудинг безпосередньо перед подачею до столу.
Пудинг з гарбуза з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Манку насипати в чашку і заливаємо її холодною водою (крупа повинна бути покрита водою). Гарбуз ріжемо дрібними кубиками, заливаємо його молоком, додаємо вершкове масло і тушкуємо 5-7 хвилин. Сир протираємо через сито, додаємо гарбузово-молочну масу, яйце, цукор, спеції і манку. Акуратно перемішуємо. Форму змащуємо олією, викладаємо підготовлену масу і при температурі 200 градусів випікаємо 20 хвилин. Дістаємо сирно-гарбузовий пудинг з духовки, прямо у формі даємо йому охолонути, потім перевертаємо на плоске блюдо і зверху посипаємо корицею і цукровою пудрою.
Рецепт пудингу з гарбуза з яблуками і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Морква і гарбуз моєму, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Укладаємо овочі в емальовану каструльку, вливаємо молоко і тушкуємо до м'якості. Після цього всипаємо потихеньку манку і, помішуючи тушкуємо 15 хвилин на невеликому вогні. Після цього даємо їй трохи охолонути. Жовтки розтираємо з медом і вводимо в молочну масу, солимо за смаком. Яблука очистити від серцевини і шкірки і натираємо на середній тертці. Додаємо їх до решти інгредієнтів, перемішуємо, а потім вводимо збиті в пишну піну білки. Знову акуратно перемішуємо.
Форму змащуємо олією, посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо тісто, поливаємо його вершками і відправляємо в духовку хвилин на 25 при температурі 180 градусів. Перед подачею до столу пудинг з гарбуза з яблуками і морквою поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Рецепт пудингу з гарбуза без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз трьом на дрібній тертці, потім заливаємо молоком, додаємо цукор і яйця і збиваємо все це міксером до отримання однорідної маси. Розливаємо отриману суміш по однаковим чашках або баночках і накриваємо фольгою. Беремо широку каструлю, на дно кладемо рушник і зверху ставимо чашки. Вливаємо в каструлю воду, її має бути стільки, щоб вона не доходила до краю ємностей приблизно на 1 див
Накриваємо каструлю кришкою і даємо закипіти воді, потім вогонь зменшуємо і витримуємо ще 1 хвилину, після чого повністю вогонь вимикаємо, але ємності не маємо ще хвилин 15. Після цього перевіряємо, застиг наш пудинг. До столу подаємо його в охолодженому вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і
Сирний пудинг в духовці
Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
Запіканка з гарбуза з сиром
Запіканка з гарбуза з сиром - це ситна та поживна страва, яку часто подають до сніданку. Таку смакота неодмінно оцінять і дорослі, і діти. Давайте
Пудинг із моркви
Пудинг із моркви - корисне і смачне ласощі, яка особливо сподобається дітям. Приготувати його досить просто. А в цьому вам допоможуть наші цікаві