Сирний пудинг в духовці
Повітряний і ніжний пудинг з чашкою кави - прекрасний початок дня. Корисний та смачний десерт порадує і дітей і дорослих. Кількість інгредієнтів можна змінювати в залежності від ваших бажань. Не бійтеся експериментувати з начинками, яких безліч! Готується ця солодкість швидко, легко і приємно, тому що хочемо познайомити вас з рецептом сирного пудингу у духовці.
Інгредієнти:
рис - 3 ст. л.;
сир - 250 г;
сметана - 2 ст. л.;
цукор - 6 ст. л.;
яйце куряче - 3 шт.;
манка - 1 ст. л.;
сіль - щіпка;
масло рослинне - 1 ч. л.;
ягоди, яблука або банани для начинки - 150 р.
Приготування
Перед тим як почати готувати пудинг в духовці, визначаємося з начинкою. Якщо це ягоди, то промиваємо та нарізаємо їх невеликими кубиками. Попередньо очистивши, те ж саме проробляємо з яблуками, бананами або іншими фруктами, до яких ви небайдужі. Сир перемішуємо до однорідної маси, додаємо в нього цукор, сметану і манку. Далі білки відділяємо від жовтків, останні вливаємо в загальну масу. Рис відварюємо і розміщуємо в миску з іншими інгредієнтами.
Потім все гарненько перемішуємо. Білки в окремій мисці з допомогою міксера перетворюємо в ніжну піну, можна додати щіпку солі для прискорення процесу. В сирно-рисову масу додаємо майбутню начинку з ягід або фруктів, вливаємо збиті білки. Форму для випікання змащуємо олією і викладаємо в неї нашу десертну основу. Залишаємо пудинг в духовці приблизно на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Прикрасити страву можна шоколадною крихтою, ягідним джемом, кружечками бананів, карамеллю або збитими вершками . Краще всього подавати це частування гарячим.
Сирно-рисовий пудинг в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як почати готувати пудинг в духовці, визначаємося з начинкою. Якщо це ягоди, то промиваємо та нарізаємо їх невеликими кубиками. Попередньо очистивши, те ж саме проробляємо з яблуками, бананами або іншими фруктами, до яких ви небайдужі. Сир перемішуємо до однорідної маси, додаємо в нього цукор, сметану і манку. Далі білки відділяємо від жовтків, останні вливаємо в загальну масу. Рис відварюємо і розміщуємо в миску з іншими інгредієнтами.
Потім все гарненько перемішуємо. Білки в окремій мисці з допомогою міксера перетворюємо в ніжну піну, можна додати щіпку солі для прискорення процесу. В сирно-рисову масу додаємо майбутню начинку з ягід або фруктів, вливаємо збиті білки. Форму для випікання змащуємо олією і викладаємо в неї нашу десертну основу. Залишаємо пудинг в духовці приблизно на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Прикрасити страву можна шоколадною крихтою, ягідним джемом, кружечками бананів, карамеллю або збитими вершками . Краще всього подавати це частування гарячим.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Сирний пудинг - рецепт
Незаперечна користь сиру породила безліч рецептів страв з цього інгредієнта, найбільш популярними з яких залишилися запіканки і пудинги: з рецептом
Манний пудинг
Манний пудинг - це солодкий десерт, який можна готувати з різними ягодами, фруктами, згущеним молоком, шоколадом - все залежить від ваших уподобань.
Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
Банановий пудинг
Любите пудинги? Тоді ця стаття написана саме для вас. У ній ми розповімо про приготування ніжного бананового десерту, яке припаде до смаку усій
Пудинг з вишнею
Пудинг - смачний і повітряний десерт, який чудово підійде для сніданку в колі сім'ї. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення