Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Морквяний пудинг

Морквяний пудинг

18-01-2015, 21:58
2 328
Морквяний пудинг
Пропонуємо приготувати вам до чаю приголомшливо смачний, ароматний і корисний морквяний пудинг, який не залишить нікого байдужим.

Рецепт морквяного пудингу


Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • кориця - щіпка;

  • лимонна цедра;

  • морква - 5 шт.;

  • цукор - 05 склянки;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • сіль - щіпка;

  • рослинне масло - для змазування.


  • Приготування
    Сиру моркву чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо сік і злегка обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору. Потім збиваємо міксером, додаємо жовток, цукор, лимонну цедру і корицю. В останню чергу додати до морквяної маси білки, вспушенние окремо в міцну піну. Викладаємо приготовану суміш у формочки, змащені маслом, присипані меленими сухарями і запікаємо в духовці. При подачі на стіл поливають пудинг розтопленим вершковим маслом.

    Морквяно - сирний пудинг


    Інгредієнти:

  • крупа манна - 1 ст. ложка;

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • сир - 400 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цукровий пісок - 2 ст. ложки;

  • молоко - 05 склянки;

  • вершкове масло;

  • сметана - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Манку заливаємо водою і залишаємо намокати. Моркву тремо на дрібній тертці, змішуємо з молоком і розтопленим маслом. Викладаємо масу в чашу мультиварки і виставляємо час 20 хвилин і режим «Гасіння». Яйця перетираємо з цукром і змішати з сиром. Після цього з'єднуємо сирну масу з манкою і знову все гарненько вимішуємо і злегка збиваємо блендером до пишного стану. Тепер змішуємо мус з морквяної масою і ставимо морквяно - сирний пудин р в мультиварці на 40 хвилин, включивши режим «Випічка».

    Морквяний пудинг з яблуками


    Інгредієнти:

  • морква - 500 г;

  • яблука - 300 г;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • Морквяний пудинг

  • яйце - 1 шт.;

  • манна крупа - 2 ст. ложки;

  • сухарі мелені - 2 ст. ложки;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • сіль - щіпка;

  • сметана - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Очищену моркву натираємо на крупній тертці, вливаємо трохи води, додаємо рослинне масло і ставимо на плиту гасити. Яблука очищаємо, шаткуємо соломкою, заливаємо водою і теж протушиваем. З'єднайте овочі з фруктами і протираємо все через сито, додавши манку, цукор і яйця. Викладаємо всю масу в змащену маслом і посипану меленими сухарями форму і випікаємо морквяно - яблучний пудинг до появи рум'яної скоринки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пудинг в мікрохвильовці
    Пудинг в мікрохвильовці
    Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
    Пудинг в мультиварці
    Пудинг в мультиварці
    Пудинг - це повітряний і смачний десерт, який без перебільшення, сподобається вашим близьким і гостям. А приготувати його швидко і просто нам
    Сирний пудинг - рецепт
    Сирний пудинг - рецепт
    Незаперечна користь сиру породила безліч рецептів страв з цього інгредієнта, найбільш популярними з яких залишилися запіканки і пудинги: з рецептом
    Сирний пудинг в духовці
    Сирний пудинг в духовці
    Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
    Пудинг із моркви
    Пудинг із моркви
    Пудинг із моркви - корисне і смачне ласощі, яка особливо сподобається дітям. Приготувати його досить просто. А в цьому вам допоможуть наші цікаві