Морквяний пудинг
Пропонуємо приготувати вам до чаю приголомшливо смачний, ароматний і корисний морквяний пудинг, який не залишить нікого байдужим.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
кориця - щіпка;
лимонна цедра;
морква - 5 шт.;
цукор - 05 склянки;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
сіль - щіпка;
рослинне масло - для змазування.
Приготування
Сиру моркву чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо сік і злегка обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору. Потім збиваємо міксером, додаємо жовток, цукор, лимонну цедру і корицю. В останню чергу додати до морквяної маси білки, вспушенние окремо в міцну піну. Викладаємо приготовану суміш у формочки, змащені маслом, присипані меленими сухарями і запікаємо в духовці. При подачі на стіл поливають пудинг розтопленим вершковим маслом.
Інгредієнти:
крупа манна - 1 ст. ложка;
куряче яйце - 2 шт.;
сир - 400 г;
морква - 1 шт.;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
молоко - 05 склянки;
вершкове масло;
сметана - 3 ст. ложки.
Приготування
Манку заливаємо водою і залишаємо намокати. Моркву тремо на дрібній тертці, змішуємо з молоком і розтопленим маслом. Викладаємо масу в чашу мультиварки і виставляємо час 20 хвилин і режим «Гасіння». Яйця перетираємо з цукром і змішати з сиром. Після цього з'єднуємо сирну масу з манкою і знову все гарненько вимішуємо і злегка збиваємо блендером до пишного стану. Тепер змішуємо мус з морквяної масою і ставимо морквяно - сирний пудин р в мультиварці на 40 хвилин, включивши режим «Випічка».
Інгредієнти:
морква - 500 г;
яблука - 300 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
манна крупа - 2 ст. ложки;
сухарі мелені - 2 ст. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль - щіпка;
сметана - 2 ст. ложки.
Приготування
Очищену моркву натираємо на крупній тертці, вливаємо трохи води, додаємо рослинне масло і ставимо на плиту гасити. Яблука очищаємо, шаткуємо соломкою, заливаємо водою і теж протушиваем. З'єднайте овочі з фруктами і протираємо все через сито, додавши манку, цукор і яйця. Викладаємо всю масу в змащену маслом і посипану меленими сухарями форму і випікаємо морквяно - яблучний пудинг до появи рум'яної скоринки.
Рецепт морквяного пудингу
Інгредієнти:
Приготування
Сиру моркву чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо сік і злегка обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору. Потім збиваємо міксером, додаємо жовток, цукор, лимонну цедру і корицю. В останню чергу додати до морквяної маси білки, вспушенние окремо в міцну піну. Викладаємо приготовану суміш у формочки, змащені маслом, присипані меленими сухарями і запікаємо в духовці. При подачі на стіл поливають пудинг розтопленим вершковим маслом.
Морквяно - сирний пудинг
Інгредієнти:
Приготування
Манку заливаємо водою і залишаємо намокати. Моркву тремо на дрібній тертці, змішуємо з молоком і розтопленим маслом. Викладаємо масу в чашу мультиварки і виставляємо час 20 хвилин і режим «Гасіння». Яйця перетираємо з цукром і змішати з сиром. Після цього з'єднуємо сирну масу з манкою і знову все гарненько вимішуємо і злегка збиваємо блендером до пишного стану. Тепер змішуємо мус з морквяної масою і ставимо морквяно - сирний пудин р в мультиварці на 40 хвилин, включивши режим «Випічка».
Морквяний пудинг з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Очищену моркву натираємо на крупній тертці, вливаємо трохи води, додаємо рослинне масло і ставимо на плиту гасити. Яблука очищаємо, шаткуємо соломкою, заливаємо водою і теж протушиваем. З'єднайте овочі з фруктами і протираємо все через сито, додавши манку, цукор і яйця. Викладаємо всю масу в змащену маслом і посипану меленими сухарями форму і випікаємо морквяно - яблучний пудинг до появи рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Пудинг в мультиварці
Пудинг - це повітряний і смачний десерт, який без перебільшення, сподобається вашим близьким і гостям. А приготувати його швидко і просто нам
Сирний пудинг - рецепт
Незаперечна користь сиру породила безліч рецептів страв з цього інгредієнта, найбільш популярними з яких залишилися запіканки і пудинги: з рецептом
Сирний пудинг в духовці
Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
Пудинг із моркви
Пудинг із моркви - корисне і смачне ласощі, яка особливо сподобається дітям. Приготувати його досить просто. А в цьому вам допоможуть наші цікаві