Рецепт Морквяний пиріг без борошна
Інгредієнти:
Інструкції
Нагріваємо духовку до 160°C. Чистимо моркву, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші. Яйця поділяємо на жовтки і білки. Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни. Додаємо до збитою яєчною масою шматочки раскрошенного мигдалю, морквяну кашку, порошок для випічки і ретельно перемішуємо. Білки збиваємо в міцну піну і додаємо їх в морквяно-горіхову масу. Дно форми для випікання застеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. Масу перекладаємо в форму, підрівнюємо, ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин. Готового пирога даємо спочатку охолонути, потім витягуємо його з форми на блюдо. Тепер готуємо крем. Ретельно збиваємо розм'якшене вершкове масло, сирний сир і кленовий сироп в масу. Промазуємо кремом поверхню пирога. Прикрашаємо пиріг часточками консервованих фруктів або тертим шоколадом.
Кількість порцій: 4
Рекомендуємо добрі рецепти
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
Морквяний пиріг рецепт
Морквяний пиріг - не тільки смачне, але і корисне ласощі, яке готується в рази простіше шарлотки, однак, з незрозумілих причин, не користується