Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт Морквяний пиріг без борошна

Рецепт Морквяний пиріг без борошна

25-12-2014, 21:59
1 644
Рецепт Морквяний пиріг без борошна

Інгредієнти:

  • морква - 400 Грам

  • яйце - 4 Штуки

  • кленовий сироп - 5 Ст. ложок

  • пекарський порошок - 05 Ст. ложки

  • подрібнений мигдаль - 400 Грам

  • кориця - 1 Ст. ложка

  • сирний сир - 150 Грам

  • м'яке вершкове масло - 50 Грам

  • кленовий сироп - 15 Ст. ложки

  • Інструкції
    Нагріваємо духовку до 160°C. Чистимо моркву, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші. Яйця поділяємо на жовтки і білки. Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни. Додаємо до збитою яєчною масою шматочки раскрошенного мигдалю, морквяну кашку, порошок для випічки і ретельно перемішуємо. Білки збиваємо в міцну піну і додаємо їх в морквяно-горіхову масу. Дно форми для випікання застеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. Масу перекладаємо в форму, підрівнюємо, ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин. Готового пирога даємо спочатку охолонути, потім витягуємо його з форми на блюдо. Тепер готуємо крем. Ретельно збиваємо розм'якшене вершкове масло, сирний сир і кленовий сироп в масу. Промазуємо кремом поверхню пирога. Прикрашаємо пиріг часточками консервованих фруктів або тертим шоколадом.
    Кількість порцій: 4
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
    Морквяний пиріг рецепт
    Морквяний пиріг рецепт
    Морквяний пиріг - не тільки смачне, але і корисне ласощі, яке готується в рази простіше шарлотки, однак, з незрозумілих причин, не користується