Морквяний пиріг рецепт
Іноді так хочеться спекти до чаю щось не тільки солодке, але і корисне. Пропонуємо вашій увазі цікаві рецепти приготування смачних морквяних пирогів, які сподобаються не тільки дорослим, але й дітям.
Інгредієнти:
яйце - 4 шт.;
борошно - 1 ст.;
цукор - 05 склянки;
морква - 1 шт.;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка;
сіль, кориця - за смаком;
горіхи - 100 г;
цукрова пудра для прикраси.
Приготування
Як готувати морквяний пиріг? Перед початком готування, включаємо спочатку плиту і залишаємо її розігріватися приблизно до 180. Форму для випічки змащуємо маслом, злегка присипаємо борошном і відставляємо в сторону. Гарненько збиваємо в невеликій чаші яйця, поступово всипаємо цукор, додаємо рослинне масло і перемішуємо. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем, сіллю, содою, корицею, а потім додаємо в яєчну суміш і перемішуємо. Далі в тісто кладемо дрібно порубані горіхи і терту на дрібній тертці моркву. Усе ретельно розмішуємо і викладаємо масу в підготовлену раніше форму. Ставимо морквяний пиріг з горіхами в духовку і випікаємо протягом 50 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
морква - 1 шт.;
цукор - 05 склянки;
апельсин - 1 шт.;
сіль - щіпка;
яблуко - 1 шт.;
ізюм - 100 г;
насіння гарбузове - 50 г;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
сир - 150 г;
цукрова пудра - 150 р.
Приготування
Як приготувати морквяний пиріг? Родзинки замочуємо на 10 хвилин у гарячій воді, а потім відкидаємо на друшляк і обсушуємо. Яблуко і моркву очищаємо, а потім натираємо на крупній тертці. Апельсин моєму, терткою акуратно знімаємо з нього цедру, а з м'якоті віджимаємо сік. Борошно просіваємо в миску разом з сіллю, розпушувачем і корицею.
В окремій чаші ретельно перемішуємо рослинне масло, трохи апельсинового соку і цукор. Далі вливаємо рідку суміш в борошно і розмішуємо до отримання однорідної маси. Потім додаємо в тісто терті яблука, морква, родзинки і цедру апельсина, ретельно все перемішуємо.
Форму для випічки змащуємо олією і викладаємо в неї тісто. Ставимо пиріг в розігріту до 160 градусів духовку приблизно на 1 годину.
Тим часом ретельно збиваємо цукрову пудру з сиром, змащуємо приготованою сумішшю верх остиглого пирога і прибираємо його на 30 хвилин у холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо морквяний пиріг нарізаним мармеладом або цукатами.
Інгредієнти:
морква - 2 шт.;
сир «Маскарпоне» - 400 р;
яйце - 5 шт.;
борошно - 300 г;
цукрова пудра - 280 м;
темний родзинки - 150 г;
цукор - 05 склянки;
коричневий цукор - 05 склянки;
рослинне масло - 200 г;
волоські горіхи - 150 г;
вершкове масло - 100 г;
порошок для випічки - 15 ч. ложки;
ваніль, кориця, сіль - за смаком;
какао порошок - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка;
сода - 05 ч. ложки.
Приготування
Для приготування морквяного пирога з волоськими горіхами, родзинки заливаємо на 10 хвилин гарячою водою і залишаємо набухати. Моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці, горіхи дрібно рубаємо.
Далі просіваємо борошно, соду, пекарський порошок, какао, корицю, додаємо сіль і ваніль. Окремо збиваємо яйця з цукром і рослинним маслом. Продовжуючи збивати, додаємо борошно зі спеціями, потім кладемо родзинки, морква і волоські горіхи. Вистилаємо Форму пергаментним папером і ретельно змащуємо маслом. Виливаємо приготоване тісто і випікаємо в заздалегідь розігрітій до 160 градусів духовці. Потім корж розрізаємо на кілька тонких частин, остуджуємо і прибираємо на 30 хвилин у морозилку.
Тим часом готуємо крем: збиваємо сир та вершкове масло, додаємо ванільний екстракт і цукрову пудру.
Промазуємо кожен корж кремом, прикрашаємо горіхами, прибираємо в холодильник, а потім подаємо морквяний пиріг з «Маскарпоне» до столу.
Так само неодмінно спробуйте рецепти не менш смачного гарбузового і смородинового пирога . Приємного апетиту!
Простий рецепт морквяного пирога
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати морквяний пиріг? Перед початком готування, включаємо спочатку плиту і залишаємо її розігріватися приблизно до 180. Форму для випічки змащуємо маслом, злегка присипаємо борошном і відставляємо в сторону. Гарненько збиваємо в невеликій чаші яйця, поступово всипаємо цукор, додаємо рослинне масло і перемішуємо. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем, сіллю, содою, корицею, а потім додаємо в яєчну суміш і перемішуємо. Далі в тісто кладемо дрібно порубані горіхи і терту на дрібній тертці моркву. Усе ретельно розмішуємо і викладаємо масу в підготовлену раніше форму. Ставимо морквяний пиріг з горіхами в духовку і випікаємо протягом 50 хвилин до готовності.
Морквяно-яблучний пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати морквяний пиріг? Родзинки замочуємо на 10 хвилин у гарячій воді, а потім відкидаємо на друшляк і обсушуємо. Яблуко і моркву очищаємо, а потім натираємо на крупній тертці. Апельсин моєму, терткою акуратно знімаємо з нього цедру, а з м'якоті віджимаємо сік. Борошно просіваємо в миску разом з сіллю, розпушувачем і корицею.
В окремій чаші ретельно перемішуємо рослинне масло, трохи апельсинового соку і цукор. Далі вливаємо рідку суміш в борошно і розмішуємо до отримання однорідної маси. Потім додаємо в тісто терті яблука, морква, родзинки і цедру апельсина, ретельно все перемішуємо.
Форму для випічки змащуємо олією і викладаємо в неї тісто. Ставимо пиріг в розігріту до 160 градусів духовку приблизно на 1 годину.
Тим часом ретельно збиваємо цукрову пудру з сиром, змащуємо приготованою сумішшю верх остиглого пирога і прибираємо його на 30 хвилин у холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо морквяний пиріг нарізаним мармеладом або цукатами.
Рецепт американського морквяного пирога
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування морквяного пирога з волоськими горіхами, родзинки заливаємо на 10 хвилин гарячою водою і залишаємо набухати. Моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці, горіхи дрібно рубаємо.
Далі просіваємо борошно, соду, пекарський порошок, какао, корицю, додаємо сіль і ваніль. Окремо збиваємо яйця з цукром і рослинним маслом. Продовжуючи збивати, додаємо борошно зі спеціями, потім кладемо родзинки, морква і волоські горіхи. Вистилаємо Форму пергаментним папером і ретельно змащуємо маслом. Виливаємо приготоване тісто і випікаємо в заздалегідь розігрітій до 160 градусів духовці. Потім корж розрізаємо на кілька тонких частин, остуджуємо і прибираємо на 30 хвилин у морозилку.
Тим часом готуємо крем: збиваємо сир та вершкове масло, додаємо ванільний екстракт і цукрову пудру.
Промазуємо кожен корж кремом, прикрашаємо горіхами, прибираємо в холодильник, а потім подаємо морквяний пиріг з «Маскарпоне» до столу.
Так само неодмінно спробуйте рецепти не менш смачного гарбузового і смородинового пирога . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Морквяний торт - рецепт
Морквяний торт приготувати не так складно, як може здатися на перший погляд. Базовий рецепт бісквіта, трохи тертої моркви і крему, і цікавий
Морквяний кекс
Кекс - це дивовижно смачна випічка. А чи знаєте ви, що його можна приготувати з морквою? Вийде смачно і корисно. Пропонуємо вашій увазі кілька
Манник з варенням
Манник - смачний і простий у приготуванні пиріг. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити з варенням. Можна додати повидло в тісто, а