Морквяний торт - рецепт
Приготування морквяного торта - справа не таке складне, як здається на перший погляд. Базовий рецепт бісквіта, плюс терта морква і крем, і кулінарний шедевр красується на вашому столі буквально через годину. Як приготувати морквяний торт читайте в нашій статті.
Не можна назвати цей рецепт класично англійською, проте, крем для торта з сиру «Філадельфія» - це прекрасний варіант, що допомагає заощадити багато сил і часу.
Інгредієнти:
Для коржів:
самоподнимающаяся борошно - 250 г;
мелена кориця - 2 ч. ложки;
цукор - 400 г;
рослинна олія - 350 мл;
яйця - 4 шт.;
морква - 350 г;
горіхи - 120 р.
Для крему:
сир «Філадельфія» - 225 г;
маргарин - 110 г;
цукрова пудра - 450 г;
горіхи - 120 г;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка.
Приготування
У мисці змішуємо попередньо просіяне борошно, корицю і цукор. Додаємо до сухих інгредієнтів рослинне масло і яйця, а після все ретельно збиваємо за допомогою блендера. Тепер додаємо подрібнені горіхи і терту моркву. Отримане тісто ділимо між двома 23 см формами для випікання і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин при 180 градусах.
Для крему збиваємо крем-сир, маргарин (або масло) і цукор. Збиваємо все за допомогою міксера. Додаємо ванільний екстракт і горіхи.
Змащуємо торт кремом між коржами і обмазуємо поверх. Прикрашаємо торт шматочками горіхів.
Якщо під рукою не знайшлося сиру «Філадельфія», то приготувати морквяний торт можна з сирним кремом . Для цього сир слід перетерти і змішати з іншими інгредієнтами з рецепту, після чого збити міксером.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст.;
сіль - 1 ч. ложка;
порошок для випічки - 2 ч. ложки;
сода - 1 ч. ложка;
кориця - 2 ч. ложки;
мелений імбир - 1 /2 ч. ложки;
рослинне масло - 1 1/4 ст.;
яйця - 4 шт.;
вершкове масло (розтоплене) - 1/4 ст.;
терта морква - 2 ст.;
ананас - 1 банка;
горіхи пекан - 1 /2 ст.;
волоські горіхи - 1/2 ст.
Для крему:
вершкове масло - 1/2 ст.;
сир «Маскарпоне» - 225 г;
молоко - 1 ст. ложка;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка;
цукрова пудра - 250 р.
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з корицею, содою, порошком для випічки і меленим імбиром за допомогою віночка.
В окремій мисці змішуємо цукор, рослинне масло і яйця. Збиваємо до однорідності, після чого вливаємо розтоплене вершкове масло. Ананаси нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в масляно-яєчну суміш разом з морквою, ананасом і горіхами. З'єднуємо вміст двох мисок і збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
Виливаємо тісто в змащену маслом форму для випічки і відправляємо корж випікатися 40 хвилин при 180 градусах. Перед нанесенням крему даємо коржу охолонути.
Для крему з допомогою міксера збиваємо масло, сир «Маскарпоне», трохи молока, цукру і ванілі. Змащуємо кремом остиглий корж і прикрашаємо його залишками горіхів. Перед подачею морквяний торт з «Маскарпоне» повинен постояти в холодильнику як мінімум 1 годину.
В даному випадку для крему ми використовуємо основу з кокосового масла і горіхів, однак якщо ви хочете повторити рецепт не пісному варіанті, то приготуйте морквяний торт з сметанним кремом , збивши жирну сметану з цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для коржа:
вівсяна мука - 2 ст.;
терта морква - 2 ст.;
сіль - 1/4 ч. ложки;
фініки нарізані - 2 ст.;
подрібнені горіхи - 1 ст.;
ваніль - 1 ч. ложка;
мед - 3 ст. ложки.
Для крему:
горіхи кешью - 2 ст.;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
фініки - 2 ст. ложки;
кокосове масло - 1 ст. ложка;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка;
сіль - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Терту моркву віджимаємо від соку і змішати з іншими інгредієнтами. З отриманої маси формуємо 2 коржа. Промазуємо коржі кремом, для приготування якого всі представлені інгредієнти необхідно подрібнити до однорідності за допомогою блендера.
Англійська морквяний торт з сиром «Філадельфія»
Не можна назвати цей рецепт класично англійською, проте, крем для торта з сиру «Філадельфія» - це прекрасний варіант, що допомагає заощадити багато сил і часу.
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
У мисці змішуємо попередньо просіяне борошно, корицю і цукор. Додаємо до сухих інгредієнтів рослинне масло і яйця, а після все ретельно збиваємо за допомогою блендера. Тепер додаємо подрібнені горіхи і терту моркву. Отримане тісто ділимо між двома 23 см формами для випікання і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин при 180 градусах.
Для крему збиваємо крем-сир, маргарин (або масло) і цукор. Збиваємо все за допомогою міксера. Додаємо ванільний екстракт і горіхи.
Змащуємо торт кремом між коржами і обмазуємо поверх. Прикрашаємо торт шматочками горіхів.
Якщо під рукою не знайшлося сиру «Філадельфія», то приготувати морквяний торт можна з сирним кремом . Для цього сир слід перетерти і змішати з іншими інгредієнтами з рецепту, після чого збити міксером.
Рецепт американського морквяно-імбирного торта
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з корицею, содою, порошком для випічки і меленим імбиром за допомогою віночка.
В окремій мисці змішуємо цукор, рослинне масло і яйця. Збиваємо до однорідності, після чого вливаємо розтоплене вершкове масло. Ананаси нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в масляно-яєчну суміш разом з морквою, ананасом і горіхами. З'єднуємо вміст двох мисок і збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
Виливаємо тісто в змащену маслом форму для випічки і відправляємо корж випікатися 40 хвилин при 180 градусах. Перед нанесенням крему даємо коржу охолонути.
Для крему з допомогою міксера збиваємо масло, сир «Маскарпоне», трохи молока, цукру і ванілі. Змащуємо кремом остиглий корж і прикрашаємо його залишками горіхів. Перед подачею морквяний торт з «Маскарпоне» повинен постояти в холодильнику як мінімум 1 годину.
Пісний морквяний торт без випічки
В даному випадку для крему ми використовуємо основу з кокосового масла і горіхів, однак якщо ви хочете повторити рецепт не пісному варіанті, то приготуйте морквяний торт з сметанним кремом , збивши жирну сметану з цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для коржа:
Для крему:
Приготування
Терту моркву віджимаємо від соку і змішати з іншими інгредієнтами. З отриманої маси формуємо 2 коржа. Промазуємо коржі кремом, для приготування якого всі представлені інгредієнти необхідно подрібнити до однорідності за допомогою блендера.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з ананасами
Не знаєте такого новенького і цікавого зробити до чаю для домочадців? У нас є для вас є відмінне рішення - торт з ананасами. Давайте дізнаємося
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
Яблучний торт
Всі ми любимо солодощі, в тому числі і торти. Різновидів їх створення дуже багато. В нашій сьогоднішній статті ми докладно поговоримо про яблучному
Морквяний кекс
Кекс - це дивовижно смачна випічка. А чи знаєте ви, що його можна приготувати з морквою? Вийде смачно і корисно. Пропонуємо вашій увазі кілька