Інгредієнти: морква - 400 Грам яйце - 4 Штуки кленовий сироп - 5 Ст. ложок пекарський порошок - 05 Ст. ложки подрібнений мигдаль - 400 Грам кориця - 1 Ст. ложка сирний сир - 150 Грам м'яке вершкове масло - 50 Грам кленовий сироп - 15 Ст. ложки Інструкції Нагріваємо духовку до 160°C. Чистимо моркву, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші. Яйця поділяємо на жовтки і білки. Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни. Додаємо до збитою яєчною масою шматочки раскрошенного мигдалю, морквяну кашку, порошок для випічки і ретельно перемішуємо. Білки збиваємо в міцну піну і додаємо їх в морквяно-горіхову масу. Дно форми для випікання застеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. Масу перекладаємо в форму, підрівнюємо, ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин. Готового пирога даємо спочатку охолонути, потім витягуємо його з форми на блюдо. Тепер готуємо крем. Ретельно збиваємо розм'якшене вершкове масло, сирний сир і кленовий сироп в масу. Промазуємо кремом поверхню пирога. Прикрашаємо пиріг часточками консервованих фруктів або тертим шоколадом.
Кількість порцій: 4