Пудинг із моркви
Пудинг з моркви - страва, що відноситься не тільки до розряду корисних, але і смачних. Особливо він дуже подобається дітям. Подають такий десерт трохи остившім до чаю або молока. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів його приготування, а ви самі виберіть найбільш підходящий для себе.
Інгредієнти:
манна крупа - 7 ст. ложок;
морква - 5 шт.;
яйце - 3 шт.;
кефір - 1 склянка;
вода - 50 мл;
масло вершкове - 10 г;
сіль;
цукор - 3 ст. ложки;
сода - щіпка;
оцет - 05 ч. ложки;
маргарин - 150 р.
Приготування
Манну крупу заливаємо домашнім кефіром і залишаємо хоча б на 30 хвилин постояти, щоб вона трохи набрякли. А цим часом чистимо моркву натираємо її на дрібній терочке і злегка притушиваем на сковорідці. Для цього розтоплюємо шматочок вершкового масла і додаємо трохи води.
У манку з кефіром додаємо цукор, сіль, остиглу моркву і гашену оцтом соду. Можете додати за смаком трошки кориці або ванільного цукру. Все ретельно перемішуємо і вводимо яйця. Форму для випічки змащуємо маслом і обережно виливаємо тісто. Випікаємо 35-40 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів.
Інгредієнти:
морква - 2 шт.;
сир - 500 г;
яйце - 2 шт.;
манка - 4 ст. ложки;
цукор - 4 ст. ложки;
сметана - 4 ст. ложки;
масло вершкове.
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і ретельно збиваємо з цукром, використавши міксер або блендер. Потім додаємо манку і знову все гарненько перемішуємо. Моркву миємо, обсушуємо рушником, очищаємо від шкірки, обполіскуємо і натираємо на крупній тертці.
Сир розминаємо виделкою, додаємо моркву, кладемо сметану і виливаємо приготовлену раніше яєчну суміш. Все тісто ретельно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Чашу мультиварки рясно змащуємо вершковим маслом, викладаємо рівномірно сирно-морквяну суміш, виставляємо на приладі програму «Випічка» і засікаємо час 60 хвилин.
Після звукового сигналу готовності, кришку відразу не відкриваємо, а даємо пудингу трохи часу настоятися і злегка охолонути. Потім акуратно виймаємо його за допомогою контейнера-пароварки, перекладаємо на плоске блюдо, посипаємо цукровою пудрою і кличемо всіх пити чай.
Інгредієнти:
яблуко - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
чорнослив без кісточок - 50 г;
яйце - 4 шт.;
ванільні сухарі - 1 ст.;
цукор -2 ст. ложки;
молоко - 15 склянки;
кедрові горішки - 1 ст. ложка;
цукрова пудра - 1 ст. ложка;
мелена кориця.
Приготування
Морква і яблуко очищаємо від шкірки, промиваємо, нарізаємо кубиками і припускаємо в молоці. Чорнослив замочуємо приблизно на 1 годину, відварюємо і дрібно шаткуємо. Яєчні жовтки гарненько розтираємо з цукром, з'єднайте з морквою, яблуками, меленими сухарями, чорносливом і корицею.
Все ретельно перемішуємо, вводимо збиті в піну білки і перекладаємо отриману масу в змащену маслом форму. Запікаємо пудинг із моркви і яблук до готовності в гарячій духовці, після чого посипаємо цукровою пудрою, кедровими горішками і подаємо до столу.
Інгредієнти:
пшоно - 150 г;
сіль;
вода - 400 мл;
морква - 2 шт.;
яблуко - 1 шт.;
сир - 150 г;
молоко - 150 мл;
яйце - 1 шт.;
сметана - 25 г;
цукор - 40 г;
масло вершкове - 40 г;
сухарі панірувальні - 20 р.
Приготування
Отже, спочатку варимо в'язку пшоняну кашу і охолоджуємо. Моркву чистимо, дрібно шаткуємо і протушиваем в невеликій кількості води. Потім беремо велику миску, з'єднуємо в ній всі інгредієнти і замішуємо однорідне тісто. Викладаємо її в змащений сотейник і запікаємо до готовності.
Рецепт пудингу з моркви
Інгредієнти:
Приготування
Манну крупу заливаємо домашнім кефіром і залишаємо хоча б на 30 хвилин постояти, щоб вона трохи набрякли. А цим часом чистимо моркву натираємо її на дрібній терочке і злегка притушиваем на сковорідці. Для цього розтоплюємо шматочок вершкового масла і додаємо трохи води.
У манку з кефіром додаємо цукор, сіль, остиглу моркву і гашену оцтом соду. Можете додати за смаком трошки кориці або ванільного цукру. Все ретельно перемішуємо і вводимо яйця. Форму для випічки змащуємо маслом і обережно виливаємо тісто. Випікаємо 35-40 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів.
Сирно-морквяний пудинг
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і ретельно збиваємо з цукром, використавши міксер або блендер. Потім додаємо манку і знову все гарненько перемішуємо. Моркву миємо, обсушуємо рушником, очищаємо від шкірки, обполіскуємо і натираємо на крупній тертці.
Сир розминаємо виделкою, додаємо моркву, кладемо сметану і виливаємо приготовлену раніше яєчну суміш. Все тісто ретельно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Чашу мультиварки рясно змащуємо вершковим маслом, викладаємо рівномірно сирно-морквяну суміш, виставляємо на приладі програму «Випічка» і засікаємо час 60 хвилин.
Після звукового сигналу готовності, кришку відразу не відкриваємо, а даємо пудингу трохи часу настоятися і злегка охолонути. Потім акуратно виймаємо його за допомогою контейнера-пароварки, перекладаємо на плоске блюдо, посипаємо цукровою пудрою і кличемо всіх пити чай.
Пудинг із моркви, яблук і чорносливу
Інгредієнти:
Приготування
Морква і яблуко очищаємо від шкірки, промиваємо, нарізаємо кубиками і припускаємо в молоці. Чорнослив замочуємо приблизно на 1 годину, відварюємо і дрібно шаткуємо. Яєчні жовтки гарненько розтираємо з цукром, з'єднайте з морквою, яблуками, меленими сухарями, чорносливом і корицею.
Все ретельно перемішуємо, вводимо збиті в піну білки і перекладаємо отриману масу в змащену маслом форму. Запікаємо пудинг із моркви і яблук до готовності в гарячій духовці, після чого посипаємо цукровою пудрою, кедровими горішками і подаємо до столу.
Пудинг із моркви з яблуками і пшоном
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку варимо в'язку пшоняну кашу і охолоджуємо. Моркву чистимо, дрібно шаткуємо і протушиваем в невеликій кількості води. Потім беремо велику миску, з'єднуємо в ній всі інгредієнти і замішуємо однорідне тісто. Викладаємо її в змащений сотейник і запікаємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
Сирний пудинг в духовці
Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
Сирна запіканка з персиками
Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте
Банановий пудинг
Любите пудинги? Тоді ця стаття написана саме для вас. У ній ми розповімо про приготування ніжного бананового десерту, яке припаде до смаку усій
Пудинг з гарбуза
Пудинг з гарбуза - це корисне і смачне ласощі, яке сподобається навіть дітям. А зробити його зовсім не складно, і в цій справі вам допоможуть наші