Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Банановий пудинг

Банановий пудинг

17-01-2015, 22:36
809
Банановий пудинг
А чи знаєте ви, що таке пудинг? Правильно! Це десерт з борошна, молока, яєць і цукру з додаванням фруктів. У наші дні господині практично не готують пудинги будинку, але сьогодні ми з вами з легкістю це виправимо і зробимо смачний банановий десерт.

Банановий пудинг - рецепт


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 4 ст. ложки;

  • цукор - 5 ст. ложок;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • яйце - 3 шт.;

  • банан - 5 шт.;

  • панірувальні сухарі - 1 ст.;

  • ананасовий сік - 05 ст.


  • Приготування
    Як приготувати банановий пудинг? Для початку беремо цукор і гарненько збиваємо його з маслом і жовтками. Потім очищаємо від шкірки банани, раздавливаем їх в пюре і перекладаємо до маслу. Поступово вливаємо ананасовий сік і додаємо панірувальні сухарі. Яєчні білки добре збиваємо до утворення пишної піни і потім перекладаємо в наше тісто. Форму для пудингу змащуємо вершковим маслом, виливаємо приготовану масу і ставимо в заздалегідь розігріту до 180°C духовку приблизно на 35 хвилин.
    Готовий пудинг з бананів можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді. За бажанням можете прикрасити його зверху кружальцями банана, вівсяним печивом або листочками свіжої м'яти.

    Банановий пудинг в мультиварці


    Інгредієнти:

  • банан - 4 шт.;

  • манна крупа - 100 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • вершкове масло - 100 г;

  • цукор - 100 г;

  • сіль - щіпка;

  • ананасовий сік - 100 мл;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • цукрова пудра - для посипання.


  • Приготування
    Яйця поділяємо на білки і жовтки і прибираємо білки на деякий час в холодильник. Жовтки гарненько збиваємо міксером, поступово додаючи цукор. Потім кладемо розм'якшене вершкове масло і ще раз збиваємо все міксером до отримання пишної однорідної маси. Банани очистити, ламаємо на шматочки, додаємо до них трохи лимонного соку і перетираємо блендером в пюре.
    Банановий пудинг
    Потім додаємо бананову масу в яєчну суміш і добре все перемішуємо. Підливаємо ананасовий сік і всипаємо манну крупу. Залишаємо готове тісто для пудингу приблизно на десять хвилин, щоб манка встигла трохи розбухнути. А ми з вами в цей час збиваємо міксером охолоджені білки з сіллю до міцних піків. Додаємо їх в тісто і вмішуємо акуратними круговими рухами. В результаті у вас повинно вийти повітряне ніжне тісто.
    Чашу мультиварки змащуємо маслом і переливаємо в неї приготовану масу для пудингу. Готуємо десерт 60 хвилин на режимі «Випічка» при закритій кришці мультиварки. Потім дістаємо пудинг, повністю охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пудинг в мультиварці
    Пудинг в мультиварці
    Пудинг - це повітряний і смачний десерт, який без перебільшення, сподобається вашим близьким і гостям. А приготувати його швидко і просто нам
    Сирний пудинг - рецепт
    Сирний пудинг - рецепт
    Незаперечна користь сиру породила безліч рецептів страв з цього інгредієнта, найбільш популярними з яких залишилися запіканки і пудинги: з рецептом
    Морквяний пудинг
    Морквяний пудинг
    Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
    Сирний пудинг в духовці
    Сирний пудинг в духовці
    Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте
    Фруктовий пудинг
    Фруктовий пудинг
    Пудинг - це популярний англійське блюдо, яке зазвичай подають на сніданок. Він буває овочевий, м'ясний, молочний, і звичайно ж, фруктовий. Ось про