Пудинг в мультиварці
Пудинг - це дуже легкий десерт, який неодмінно сподобається вашим гостям. Готуватися страву дуже легко, особливо у мультиварці, а виходить неймовірно ніжним і чудово ароматним.
Інгредієнти:
сир - 400 г;
яблука - 2 шт.;
куряче яйце - 2 шт.;
манка - 3 ст. ложки;
цукор - 100 г;
вершкове масло - 30 г;
вода - 1 л.
Приготування
Пропонуємо простий рецепт, як приготувати пудинг в мультиварці. Зелені яблука очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і видаляємо серцевину. Потім подрібнюємо їх блендером в пюре, додаємо сир, половину порції цукру і манку. Все ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
В окремій чаші злегка збиваємо яйця, поступово всипаючи цукор, що залишився, до утворення легкої піни. Після цього дуже акуратно вливаємо збиті яйця до яблучно-сирною масою і легенько перемішуємо. Форму для приготування страви на пару змащуємо вершковим маслом і обережно перекладаємо в неї приготовану масу.
Ставимо форму в мультиварку, попередньо залив в неї необхідну кількість води, і готуємо близько 40-45 хвилин в режимі «Варка на пару». Готовий пудинг з сиру в мультиварці по своїй консистенції повинен вийти дуже ніжним і смачним.
Інгредієнти:
рис - 1 ст.;
молоко - 3 ст.;
цукор - 05 склянки;
лимон - 1 шт.;
кориця - 1 паличка.
Приготування
Молоко попередньо підігріваємо, але не кип'ятимо. Потім додаємо в нього цукор, подрібнену лимонну цедру і корицю. Переливаємо суміш в каструльку і висипаємо туди ж рис. Готуємо молочний пудинг в мультиварці на режимі «Випічка» хвилин 30. Готову страву охолоджуємо і подаємо на стіл з скибочками лимона і корицею.
Інгредієнти:
яблука - 2 шт.;
банан - 2 шт.;
геркулес - 1 ст.;
цукор - 05 склянки;
молоко - 1 ст.;
родзинки - 05 склянки;
кориця - 1 ч. ложка;
яйце - 4 шт.;
сіль - щіпка;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
масло вершкове - 10 р.
Приготування
Родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 15 хвилин. Геркулес подрібнюємо в борошно з допомогою кавомолки. Яблука промиваємо, очищаємо разом з бананами від шкірки і натираємо у велику миску на крупній тертці. До подрібненим фруктів додаємо корицю, поливаємо лимонним соком і перемішуємо. Потім додаємо геркулесову борошно і знову злегка збиваємо.
У чашу мультиварки кладемо вершкове масло, включаємо режим «Смаження» і розтоплюємо його. Топлене масло переливаємо до яблучно - бананової суміші, виливаємо сюди ж молоко і кладемо родзинки. Гарненько перемішуємо. В окремій мисці збиваємо міксером яйця з цукром і сіллю до міцної піни. Акуратно з'єднуємо яєчну піну з яблучно-геркулесовим тестом. Перекладаємо масу в каструлю, закриваємо кришку мультиварки і випікаємо пудинг на режимі «Випічка» протягом 60 хвилин. Готову випічку подаємо до чаю тільки в теплому вигляді.
Інгредієнти:
молоко - 20 мл;
цукор - 50 г;
пшеничне борошно - 50 р;
вершки - 2 ст. ложки;
какао - порошок - 3 ст. ложки;
коньяк - 1 ст. ложка;
куряче яйце - 2 шт.;
сода - 05 ч. ложки;
масло вершкове - 50 г;
мигдаль - 2 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 120 г;
цукор - 1 ст.
Для ванільного соусу:
картопляний крохмаль - 1 ст. ложка;
ванільний цукор - за смаком;
яйце - 3 шт.;
молоко - 1 л;
борошно - 1 ст. ложка.
Приготування
Какао змішуємо з панірувальними сухарями, а потім поступово вливаємо молоко та вершки. Гарненько перемішуємо і залишаємо масу хвилин на 10. Розм'якшене масло ретельно розтираємо з цукром, додаємо туди курячий жовток, додаємо борошно і кладемо соду. Все розмішуємо і з'єднуємо з розмоченими сухарями, мигдалем і коньяком. Білки збиваємо окремо, і тільки потім змішуємо з основною масою. Ретельно вимішуємо тісто до однорідного стану і поміщаємо в каструлю мультиварки.
Готуємо шоколадний пудинг , використовуючи програму «Випічка» протягом 60 хвилин. Подаємо блюдо гарячим, полив його зверху ванільним соусом. Для його приготування беремо каструлю, наливаємо в неї молоко і кип'ятимо його. Окремо яйця розтираємо з цукром, додаємо борошно, крохмаль і з'єднуємо з молоком.
Яблучно - сирний пудинг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо простий рецепт, як приготувати пудинг в мультиварці. Зелені яблука очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і видаляємо серцевину. Потім подрібнюємо їх блендером в пюре, додаємо сир, половину порції цукру і манку. Все ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
В окремій чаші злегка збиваємо яйця, поступово всипаючи цукор, що залишився, до утворення легкої піни. Після цього дуже акуратно вливаємо збиті яйця до яблучно-сирною масою і легенько перемішуємо. Форму для приготування страви на пару змащуємо вершковим маслом і обережно перекладаємо в неї приготовану масу.
Ставимо форму в мультиварку, попередньо залив в неї необхідну кількість води, і готуємо близько 40-45 хвилин в режимі «Варка на пару». Готовий пудинг з сиру в мультиварці по своїй консистенції повинен вийти дуже ніжним і смачним.
Рецепт рисового пудингу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Молоко попередньо підігріваємо, але не кип'ятимо. Потім додаємо в нього цукор, подрібнену лимонну цедру і корицю. Переливаємо суміш в каструльку і висипаємо туди ж рис. Готуємо молочний пудинг в мультиварці на режимі «Випічка» хвилин 30. Готову страву охолоджуємо і подаємо на стіл з скибочками лимона і корицею.
Банановий пудинг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 15 хвилин. Геркулес подрібнюємо в борошно з допомогою кавомолки. Яблука промиваємо, очищаємо разом з бананами від шкірки і натираємо у велику миску на крупній тертці. До подрібненим фруктів додаємо корицю, поливаємо лимонним соком і перемішуємо. Потім додаємо геркулесову борошно і знову злегка збиваємо.
У чашу мультиварки кладемо вершкове масло, включаємо режим «Смаження» і розтоплюємо його. Топлене масло переливаємо до яблучно - бананової суміші, виливаємо сюди ж молоко і кладемо родзинки. Гарненько перемішуємо. В окремій мисці збиваємо міксером яйця з цукром і сіллю до міцної піни. Акуратно з'єднуємо яєчну піну з яблучно-геркулесовим тестом. Перекладаємо масу в каструлю, закриваємо кришку мультиварки і випікаємо пудинг на режимі «Випічка» протягом 60 хвилин. Готову випічку подаємо до чаю тільки в теплому вигляді.
Шоколадний пудинг в мультиварці
Інгредієнти:
Для ванільного соусу:
Приготування
Какао змішуємо з панірувальними сухарями, а потім поступово вливаємо молоко та вершки. Гарненько перемішуємо і залишаємо масу хвилин на 10. Розм'якшене масло ретельно розтираємо з цукром, додаємо туди курячий жовток, додаємо борошно і кладемо соду. Все розмішуємо і з'єднуємо з розмоченими сухарями, мигдалем і коньяком. Білки збиваємо окремо, і тільки потім змішуємо з основною масою. Ретельно вимішуємо тісто до однорідного стану і поміщаємо в каструлю мультиварки.
Готуємо шоколадний пудинг , використовуючи програму «Випічка» протягом 60 хвилин. Подаємо блюдо гарячим, полив його зверху ванільним соусом. Для його приготування беремо каструлю, наливаємо в неї молоко і кип'ятимо його. Окремо яйця розтираємо з цукром, додаємо борошно, крохмаль і з'єднуємо з молоком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Манний пудинг
Манний пудинг - це солодкий десерт, який можна готувати з різними ягодами, фруктами, згущеним молоком, шоколадом - все залежить від ваших уподобань.
Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
Молочний пудинг
Пудинг - це ніжне і легке ласощі, яке відмінно підходить для сніданку. Основою його приготування є молоко. Ось про рецепти молочного пудингу ми
Банановий пудинг
Любите пудинги? Тоді ця стаття написана саме для вас. У ній ми розповімо про приготування ніжного бананового десерту, яке припаде до смаку усій
Хлібний пудинг
Пудинги - це улюблене багатьма ласощі на сніданок. Готуються вони досить просто, а задоволення від частування отримаєте в повній мірі. І сьогодні ми