Сирний пудинг - рецепт
Коли вам хочеться порадувати себе і своїх близьких смачним і корисним стравою, сирний пудинг, підійде для цього як не можна краще.
Сирний пудинг в духовці
Якщо вам потрібен смачний десерт, який не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих, ми розповімо, як приготувати сирний пудинг з ягодами.
Інгредієнти:
сир - 1 кг;
яйця - 4 шт.;
цукор - 200 г;
масло вершкове - 150 г;
ванільний пудинг - 1 пакетик;
будь-які ягоди - 100 р.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром до однорідного стану. Потім, продовжуючи збивати, додайте в масу яйця, по одному, а після цього сир і ванільний пудинг. Ягоди вимити, форму для запікання змастіть маслом, посипте борошном і перекладіть в неї суміш.Зверху розкладіть ягоди і відправте пудинг в духовку, нагріту до 180 градусів на 1 годину. Коли він буде готовий, посипте при бажанні, цукровою пудрою і подавайте до столу.
Сирний пудинг з манкою
Інгредієнти:
сир - 500 г;
молоко - 350 мл;
яйця - 4 шт.;
манна крупа - 150 г;
цукор - 150 г;
ванілін за смаком.
Приготування
Насипте манку в холодне молоко, розмішайте, поставте на вогонь і варіть до загустіння. Після цього дайте охолонути. В цей час відокремте білки від жовтків, збийте останні зі 100 г цукру, з'єднайте з сиром і ваніліном, і добре збийте міксером. Потім додайте до сиру остиглу манку і знову ретельно перемішайте. Білки збийте з залишками цукру і влийте в сирно-манну суміш. Форму для випічки змастіть маслом, покладіть в неї тісто і поставте в розігріту до 180 градусів духовку.
Готуйте сирно-манний пудинг приблизно 50-60 хвилин і подавайте зі сметаною.
Дієтичний сирний пудинг - рецепт
Інгредієнти:
нежирний сир - 500 г;
сметана - 100 г;
картопляний крохмаль - 2 ст. ложки;
яйця - 5 шт.;
цукор - 1 ст.;
ванілін за смаком.
Приготування
За допомогою блендера змішайте сир, сметану і яєчні жовтки. Потім додайте ванілін і крохмаль. Білки збийте в тугу піну з цукром і дрібкою солі. Після цього акуратно з'єднайте обидві суміші, змішуючи їх ложкою.
Форму для запікання змастіть маслом і обережно перекладіть в неї підготовлену масу. Духовку розігрійте до 160 градусів і випікайте пудинг протягом 50-60 хвилин. Коли пудинг буде готовий, дайте йому охолонути, не виймаючи з форми, і тільки після цього дістаньте і подавайте до столу.
Пудинг сирний з яблуками
Процес приготування цього сирного пудингу настільки простий, що його можна зробити, навіть якщо у вас мало часу, а терміново потрібно смачне частування.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
смажений мигдаль - 50 г;
яблука - 2-3 шт.;
молоко - 300 мл;
мука - 4 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
цукор - 100 г;
вершкове масло - 1 ч. ложка.
Приготування
Яблука помийте, поріжте тонкими скибочками і викладіть на дно форми для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом. Молоко, цукор і сир змішайте за допомогою блендера. Потім додайте до них манку і подрібнені горіхи.
Яйця збийте з дрібкою солі і обережно вилийте в сирну масу. Перемішайте все гарненько і залийте цією сумішшю яблука. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте в неї пудинг приблизно на 50 хвилин.
Пудинг сирний з родзинками
Інгредієнти:
сир - 150 г;
манка - 15 г;
сметана - 50 г;
панірувальні сухарі - 5 г;
цукор - 15 г;
вершкове масло - 5 г;
родзинки - 20 г;
яйця - 2 шт.;
сіль і ванілін за смаком.
Приготування
У одного яйця, відокремте білок від жовтка. Змішайте останній з сиром, цукром, сіллю, розм'якшеним маслом, борошном, ваніліном і промитим ізюмом. Гарненько все перемішайте. Форму змастіть маслом, посипте сухарями і викладіть туди сирну масу. Сметану змішайте з другим яйцем і змажте цією сумішшю поверхню майбутнього пудингу. Поставте його в духовку і готуйте при 200 градусах 25-35 хвилин. Після випікання дайте готового десерту постояти у формі ще 5-10 хвилин, а потім діставайте.
Не забудьте також скуштувати банановий і шоколадний пудинг за нашими рецептами. Приємного апетиту!
Сирний пудинг в духовці
Якщо вам потрібен смачний десерт, який не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих, ми розповімо, як приготувати сирний пудинг з ягодами.
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром до однорідного стану. Потім, продовжуючи збивати, додайте в масу яйця, по одному, а після цього сир і ванільний пудинг. Ягоди вимити, форму для запікання змастіть маслом, посипте борошном і перекладіть в неї суміш.Зверху розкладіть ягоди і відправте пудинг в духовку, нагріту до 180 градусів на 1 годину. Коли він буде готовий, посипте при бажанні, цукровою пудрою і подавайте до столу.
Сирний пудинг з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Насипте манку в холодне молоко, розмішайте, поставте на вогонь і варіть до загустіння. Після цього дайте охолонути. В цей час відокремте білки від жовтків, збийте останні зі 100 г цукру, з'єднайте з сиром і ваніліном, і добре збийте міксером. Потім додайте до сиру остиглу манку і знову ретельно перемішайте. Білки збийте з залишками цукру і влийте в сирно-манну суміш. Форму для випічки змастіть маслом, покладіть в неї тісто і поставте в розігріту до 180 градусів духовку.
Готуйте сирно-манний пудинг приблизно 50-60 хвилин і подавайте зі сметаною.
Дієтичний сирний пудинг - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою блендера змішайте сир, сметану і яєчні жовтки. Потім додайте ванілін і крохмаль. Білки збийте в тугу піну з цукром і дрібкою солі. Після цього акуратно з'єднайте обидві суміші, змішуючи їх ложкою.
Форму для запікання змастіть маслом і обережно перекладіть в неї підготовлену масу. Духовку розігрійте до 160 градусів і випікайте пудинг протягом 50-60 хвилин. Коли пудинг буде готовий, дайте йому охолонути, не виймаючи з форми, і тільки після цього дістаньте і подавайте до столу.
Пудинг сирний з яблуками
Процес приготування цього сирного пудингу настільки простий, що його можна зробити, навіть якщо у вас мало часу, а терміново потрібно смачне частування.
Інгредієнти:
Приготування
Яблука помийте, поріжте тонкими скибочками і викладіть на дно форми для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом. Молоко, цукор і сир змішайте за допомогою блендера. Потім додайте до них манку і подрібнені горіхи.
Яйця збийте з дрібкою солі і обережно вилийте в сирну масу. Перемішайте все гарненько і залийте цією сумішшю яблука. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте в неї пудинг приблизно на 50 хвилин.
Пудинг сирний з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
У одного яйця, відокремте білок від жовтка. Змішайте останній з сиром, цукром, сіллю, розм'якшеним маслом, борошном, ваніліном і промитим ізюмом. Гарненько все перемішайте. Форму змастіть маслом, посипте сухарями і викладіть туди сирну масу. Сметану змішайте з другим яйцем і змажте цією сумішшю поверхню майбутнього пудингу. Поставте його в духовку і готуйте при 200 градусах 25-35 хвилин. Після випікання дайте готового десерту постояти у формі ще 5-10 хвилин, а потім діставайте.
Не забудьте також скуштувати банановий і шоколадний пудинг за нашими рецептами. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Шоколадний пудинг - рецепт
Якщо ви вирішили порадувати діточок шоколадним пудингом, але не знаєте як підійти до приготування цього десерту, то наші рецепти допоможуть вам. А ще
Десерт із сиру
Коли хочеться чогось солодкого і ніжного, то варто віддати перевагу не купівельними сиркам, а творожному десерту, приготовленому будинку -
Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
Сирний пудинг в духовці
Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
Пиріг з ківі
Вміння пекти пироги - це, так би язикати, надбання кожної господині. Хочете включити у свою колекцію ще один чудовий рецепт? Пиріг з ківі і готувати