Шоколадний пудинг - рецепт
Пудинг вважається справжнім англійським десертом. Як правило, пудинг подається до різдвяного столу, навіть існує спеціальний рецепт цього десерту, який готується саме на Різдво. Якщо ж ви просто хочете порадувати себе і своїх близьких смачним ласощами, то вам підійде звичайний шоколадний пудинг.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 200 г;
вершки 30% - 80 мл;
вершкове масло - 120 г;
молоко - 50 мл;
цукор - 100 г;
борошно - 75 г;
яйця - 4 шт.
Приготування
Спочатку візьміть силіконові форми, змастіть їх маслом і приберіть в холодильник. Розтопіть вершкове масло і шоколад на водяній бані. В окремій ємності змішайте вершки з молоком і доведіть суміш до кипіння. Яйця збийте з цукром, всипте борошно і ще раз все добре збийте. Молочної суміші дайте трохи охолонути і потім влийте її в яєчну. Добре перемішайте і повільно влийте розтоплений шоколад з вершковим маслом. Повторно перемішайте ваш пудинг і розлийте в приготовлені форми. Потім поставте пудинг в морозильник. Коли він застигне, дістаньте його з морозильної камери і відправте в духовку з температурою 200 градусів на 15 хвилин. Правильно приготовлений пудинг повинен бути запекшимся зовні і рідким всередині.
Інгредієнти:
борошно - 3 ст. ложки;
какао - 3 ст. ложки;
цукор - 1/2 склянки
ванілін - 2 ч. ложки;
молоко - 2 ст.;
вершкове масло - 100 г;
ванільне масло - 1 ст. ложка.
Приготування
У невеликій каструлі змішайте борошно з цукром і потім додайте молоко. Добре все змішайте і поставте на середній вогонь. Коли суміш загусне, додайте розтоплене вершкове масло, після чого розділіть молочну суміш на дві рівні частини. Одну частину змішайте з какао, а другу з ваніліном. Підігрійте окремо обидві порції суміші до сильного загущення. Викладіть ваш пудинг в креманки шарами. При бажанні можете посипати десерт подрібненими горіхами. Дайте йому трохи охолонути в холодильнику і подавайте до столу.
Цей смачний шоколадний пудинг з манки, буде чудовим доповненням до вечірнього чаю.
Інгредієнти:
темний шоколад - 200 г;
манна крупа - 50 г;
цукор - 100 г;
молоко - 600 мл;
ром - 4 ст. ложки;
маскарпоне - 220 г;
полуниця - 300 г;
кориця - 1 ч. ложка;
мигдаль - 50 р.
Приготування
Молоко закип'ятіть, потім повільно влийте в ємність з манною крупою. Додайте цукор, перемішайте і на повільному вогні варіть до загустіння приблизно 20 хвилин. Чорний шоколад подрібніть і додайте манну кашу. Не знімаючи з вогню, помішуйте кашу, поки весь шоколад не розчиниться. Зніміть суміш з вогню, додайте ром, корицю і добре перемішайте. Частина сиру так само додайте в кашу і збийте міксером до однорідності, потім розкладіть в невеликі охолоджені формочки і приберіть в морозильник.
Мигдаль обсмажте на сковороді, очистіть від шкірки і поріжте. Полуницю порізати на часточки, а решту сиру збийте. Замерзлий пудинг викладіть з формочок, прикрасити полуницею, сиром і подрібненим мигдалем.
Багато господинь задаються питанням, як зробити шоколадний пудинг в мікрохвильовій печі. Ми розповімо про швидкий і легкий спосіб приготувати смачний десерт.
Інгредієнти:
какао - 3 ст. ложки;
маргарин - 180 г;
цукор - 5 ст. ложок;
молоко - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
борошно - 6 ст. ложок;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Маргарин розтопіть при кімнатній температурі. Цукор перемішайте з какао, додайте маргарин і добре розітріть. Окремо збийте молоко з яйцями і влийте в маргарин. Потім змішайте борошно з розпушувачем і так само всипте в суміш. Все ретельно перемішайте до однорідності. Викладіть кремоподібна тісто у форму для мікрохвильової печі і готуйте на максимальній потужності близько 6 хвилин. Дайте пудингу постояти хвилин 5 а потім подавайте до столу.
Як приготувати шоколадний пудинг?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку візьміть силіконові форми, змастіть їх маслом і приберіть в холодильник. Розтопіть вершкове масло і шоколад на водяній бані. В окремій ємності змішайте вершки з молоком і доведіть суміш до кипіння. Яйця збийте з цукром, всипте борошно і ще раз все добре збийте. Молочної суміші дайте трохи охолонути і потім влийте її в яєчну. Добре перемішайте і повільно влийте розтоплений шоколад з вершковим маслом. Повторно перемішайте ваш пудинг і розлийте в приготовлені форми. Потім поставте пудинг в морозильник. Коли він застигне, дістаньте його з морозильної камери і відправте в духовку з температурою 200 градусів на 15 хвилин. Правильно приготовлений пудинг повинен бути запекшимся зовні і рідким всередині.
Шоколадно-ванільний пудинг
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій каструлі змішайте борошно з цукром і потім додайте молоко. Добре все змішайте і поставте на середній вогонь. Коли суміш загусне, додайте розтоплене вершкове масло, після чого розділіть молочну суміш на дві рівні частини. Одну частину змішайте з какао, а другу з ваніліном. Підігрійте окремо обидві порції суміші до сильного загущення. Викладіть ваш пудинг в креманки шарами. При бажанні можете посипати десерт подрібненими горіхами. Дайте йому трохи охолонути в холодильнику і подавайте до столу.
Шоколадний пудинг з полуницею - рецепт
Цей смачний шоколадний пудинг з манки, буде чудовим доповненням до вечірнього чаю.
Інгредієнти:
Приготування
Молоко закип'ятіть, потім повільно влийте в ємність з манною крупою. Додайте цукор, перемішайте і на повільному вогні варіть до загустіння приблизно 20 хвилин. Чорний шоколад подрібніть і додайте манну кашу. Не знімаючи з вогню, помішуйте кашу, поки весь шоколад не розчиниться. Зніміть суміш з вогню, додайте ром, корицю і добре перемішайте. Частина сиру так само додайте в кашу і збийте міксером до однорідності, потім розкладіть в невеликі охолоджені формочки і приберіть в морозильник.
Мигдаль обсмажте на сковороді, очистіть від шкірки і поріжте. Полуницю порізати на часточки, а решту сиру збийте. Замерзлий пудинг викладіть з формочок, прикрасити полуницею, сиром і подрібненим мигдалем.
Шоколадний Пудинг в мікрохвильовці
Багато господинь задаються питанням, як зробити шоколадний пудинг в мікрохвильовій печі. Ми розповімо про швидкий і легкий спосіб приготувати смачний десерт.
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтопіть при кімнатній температурі. Цукор перемішайте з какао, додайте маргарин і добре розітріть. Окремо збийте молоко з яйцями і влийте в маргарин. Потім змішайте борошно з розпушувачем і так само всипте в суміш. Все ретельно перемішайте до однорідності. Викладіть кремоподібна тісто у форму для мікрохвильової печі і готуйте на максимальній потужності близько 6 хвилин. Дайте пудингу постояти хвилин 5 а потім подавайте до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Десерт із сиру
Коли хочеться чогось солодкого і ніжного, то варто віддати перевагу не купівельними сиркам, а творожному десерту, приготовленому будинку -
Сирний пудинг - рецепт
Незаперечна користь сиру породила безліч рецептів страв з цього інгредієнта, найбільш популярними з яких залишилися запіканки і пудинги: з рецептом
Ванільний пудинг
Пудинг - це смачний англійський десерт, який обожнюють всі діти. Готують його з найпростіших інгредієнтів молока, цукру, яєць, борошна. І зараз ми
Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і
Пиріг з ківі
Вміння пекти пироги - це, так би язикати, надбання кожної господині. Хочете включити у свою колекцію ще один чудовий рецепт? Пиріг з ківі і готувати