Пропонуємо приготувати вам до чаю приголомшливо смачний, ароматний і корисний морквяний пудинг, який не залишить нікого байдужим.
Рецепт морквяного пудингу
Інгредієнти: яйце - 3 шт.; кориця - щіпка; лимонна цедра; морква - 5 шт.; цукор - 05 склянки; вершкове масло - 3 ст. ложки; сіль - щіпка; рослинне масло - для змазування. Приготування Сиру моркву чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо сік і злегка обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору. Потім збиваємо міксером, додаємо жовток, цукор, лимонну цедру і корицю. В останню чергу додати до морквяної маси білки, вспушенние окремо в міцну піну. Викладаємо приготовану суміш у формочки, змащені маслом, присипані меленими сухарями і запікаємо в духовці. При подачі на стіл поливають пудинг розтопленим вершковим маслом.
Морквяно - сирний пудинг
Інгредієнти: крупа манна - 1 ст. ложка; куряче яйце - 2 шт.; сир - 400 г; морква - 1 шт.; цукровий пісок - 2 ст. ложки; молоко - 05 склянки; вершкове масло; сметана - 3 ст. ложки. Приготування Манку заливаємо водою і залишаємо намокати. Моркву тремо на дрібній тертці, змішуємо з молоком і розтопленим маслом. Викладаємо масу в чашу мультиварки і виставляємо час 20 хвилин і режим «Гасіння». Яйця перетираємо з цукром і змішати з сиром. Після цього з'єднуємо сирну масу з манкою і знову все гарненько вимішуємо і злегка збиваємо блендером до пишного стану. Тепер змішуємо мус з морквяної масою і ставимо морквяно - сирний пудин р в мультиварці на 40 хвилин, включивши режим «Випічка».
Морквяний пудинг з яблуками
Інгредієнти: морква - 500 г; яблука - 300 г; рослинне масло - 2 ст. ложки; яйце - 1 шт.; манна крупа - 2 ст. ложки; сухарі мелені - 2 ст. ложки; цукор - 1 ч. ложка; сіль - щіпка; сметана - 2 ст. ложки. Приготування Очищену моркву натираємо на крупній тертці, вливаємо трохи води, додаємо рослинне масло і ставимо на плиту гасити. Яблука очищаємо, шаткуємо соломкою, заливаємо водою і теж протушиваем. З'єднайте овочі з фруктами і протираємо все через сито, додавши манку, цукор і яйця. Викладаємо всю масу в змащену маслом і посипану меленими сухарями форму і випікаємо морквяно - яблучний пудинг до появи рум'яної скоринки.