Повітряний і ніжний пудинг з чашкою кави - прекрасний початок дня. Корисний та смачний десерт порадує і дітей і дорослих. Кількість інгредієнтів можна змінювати в залежності від ваших бажань. Не бійтеся експериментувати з начинками, яких безліч! Готується ця солодкість швидко, легко і приємно, тому що хочемо познайомити вас з рецептом сирного пудингу у духовці.
Сирно-рисовий пудинг в духовці
Інгредієнти: рис - 3 ст. л.; сир - 250 г; сметана - 2 ст. л.; цукор - 6 ст. л.; яйце куряче - 3 шт.; манка - 1 ст. л.; сіль - щіпка; масло рослинне - 1 ч. л.; ягоди, яблука або банани для начинки - 150 р. Приготування Перед тим як почати готувати пудинг в духовці, визначаємося з начинкою. Якщо це ягоди, то промиваємо та нарізаємо їх невеликими кубиками. Попередньо очистивши, те ж саме проробляємо з яблуками, бананами або іншими фруктами, до яких ви небайдужі. Сир перемішуємо до однорідної маси, додаємо в нього цукор, сметану і манку. Далі білки відділяємо від жовтків, останні вливаємо
в загальну масу. Рис відварюємо і розміщуємо в миску з іншими інгредієнтами.
Потім все гарненько перемішуємо. Білки в окремій мисці з допомогою міксера перетворюємо в ніжну піну, можна додати щіпку солі для прискорення процесу. В сирно-рисову масу додаємо майбутню начинку з ягід або фруктів, вливаємо збиті білки. Форму для випікання змащуємо олією і викладаємо в неї нашу десертну основу. Залишаємо пудинг в духовці приблизно на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Прикрасити страву можна шоколадною крихтою, ягідним джемом, кружечками бананів, карамеллю або збитими вершками . Краще всього подавати це частування гарячим.