Пудинг з вишнею
Пудинг з вишнею - дивовижно ніжний і повітряний десерт, який чудово прикрасить ваш повсякденний стіл. Вишня надає випічці незвичайну кислинку і робить пудинг неповторним на смак. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування цього простого, але в теж час смачної страви.
Інгредієнти:
вишня без кісточок - 100 г;
чорний шоколад - 100 г;
масло вершкове - 100 г;
яйце - 4 шт.;
пудра цукрова - 40 г;
борошно пшеничне - 40 р.
Для соусу:
вишня без кісточок - 50 г;
цукор - 30 г;
вода - 2 ст. ложки;
червоне напівсолодке вино - 75 мл.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо соус. Для цього беремо вишню без кісточок і подрібнюємо блендером до однорідного стану. У каструльку насипаємо цукор, вливаємо трохи води, перемішуємо, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Варимо сироп кілька хвилин, помішуючи. Потім додаємо подрібнені ягоди, даємо закипіти і вливаємо червоне вино. Варимо соус 5-7 хвилин, після чого знімаємо його з плити і залишаємо остигати.
А цим часом поки займемося приготуванням вишневого пудингу. В мікрохвильовці розтоплюємо шоколад і вершкове масло, остуджуємо. Яйця збиваємо в міцну піну, поступово додаючи цукрову пудру. Потім акуратно змішуємо з шоколадною масою і невеликими порціями всипаємо борошно. Все перемішуємо тісто і прибираємо на 10 хвилин у холодильник. Формочки для випічки змащуємо вершковим маслом, розподіляємо тісто по формах і відправляємо на 10 хвилин у духовку, виставивши температуру 190 градусів. Потім духовку вимикаємо і залишаємо пудинг остигати. Перед подачею на стіл, робимо в середині випічки отвір і наливаємо зверху соус.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
сир - 500 г;
манна крупа - 2 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
звинувачуючи без кісточок - 200 г;
ванілін - за смаком.
Приготування
У глибокий посуд викладаємо сир , додаємо яйце, всипаємо цукор і манку. Все ретельно перемішуємо і кидаємо вишню без кісточок. Форми для випікання змащуємо вершковим маслом, присипаємо манкою, викладаємо приготоване тісто і відправляємо в попередньо нагріту духовку приблизно на 25-30 хвилин. Пудинг повинен покритися апетитною скоринкою. Перевіряємо готовність зубочисткою і подаємо сирний пудинг з вишнею до столу, прикрасивши свіжими ягодами.
Шоколадний пудинг з вишневим соусом
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо соус. Для цього беремо вишню без кісточок і подрібнюємо блендером до однорідного стану. У каструльку насипаємо цукор, вливаємо трохи води, перемішуємо, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Варимо сироп кілька хвилин, помішуючи. Потім додаємо подрібнені ягоди, даємо закипіти і вливаємо червоне вино. Варимо соус 5-7 хвилин, після чого знімаємо його з плити і залишаємо остигати.
А цим часом поки займемося приготуванням вишневого пудингу. В мікрохвильовці розтоплюємо шоколад і вершкове масло, остуджуємо. Яйця збиваємо в міцну піну, поступово додаючи цукрову пудру. Потім акуратно змішуємо з шоколадною масою і невеликими порціями всипаємо борошно. Все перемішуємо тісто і прибираємо на 10 хвилин у холодильник. Формочки для випічки змащуємо вершковим маслом, розподіляємо тісто по формах і відправляємо на 10 хвилин у духовку, виставивши температуру 190 градусів. Потім духовку вимикаємо і залишаємо пудинг остигати. Перед подачею на стіл, робимо в середині випічки отвір і наливаємо зверху соус.
Рецепт повітряного пудингу з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
У глибокий посуд викладаємо сир , додаємо яйце, всипаємо цукор і манку. Все ретельно перемішуємо і кидаємо вишню без кісточок. Форми для випікання змащуємо вершковим маслом, присипаємо манкою, викладаємо приготоване тісто і відправляємо в попередньо нагріту духовку приблизно на 25-30 хвилин. Пудинг повинен покритися апетитною скоринкою. Перевіряємо готовність зубочисткою і подаємо сирний пудинг з вишнею до столу, прикрасивши свіжими ягодами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пудинг в мікрохвильовці
Пудинг - це смачний англійський десерт, але на наших столах він зустрічається не часто. І ми вирішили виправити це упущення і приготувати чудове
Морквяний пудинг
Пудинг - це англійський десерт, який можна готувати з різними інгредієнтами. Він може бути сирний, шоколадний, ванільний і т. д. Але сьогодні ми
Сирний пудинг в духовці
Пудинг - це чудовий і швидкий сніданок, як для дітей, так і дорослих. Його можна приготувати з різними інгредієнтами. І сьогодні ми з вами поділимося
Банановий пудинг
Любите пудинги? Тоді ця стаття написана саме для вас. У ній ми розповімо про приготування ніжного бананового десерту, яке припаде до смаку усій
Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
Фруктовий пудинг
Пудинг - це популярний англійське блюдо, яке зазвичай подають на сніданок. Він буває овочевий, м'ясний, молочний, і звичайно ж, фруктовий. Ось про