Соте на зиму

Соте з кабачків на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Найскладніша частина рецепта приготування соте – підготовка всіх овочів. Для страви необхідно рівними кубиками нарізати кабачки, солодкий перець і моркву. Всі підготовлені овочі перекладіть на сковороду і спасеруйте до зарумянивая. Як тільки шматочки стануть золотистими, залийте їх томатами, рослинним маслом і додайте цукровий пісок. Залиште суміш тушкуватися близько півгодини, а в самому кінці приготування покладіть пасту з часникових зубков і додайте оцет. Кількість останнього варіюйте з урахуванням кислоти томатів, якщо останні занадто кислят, то можна обійтися і зовсім без оцту. Гаряче соте з овочів розкладіть по стерильним банкам і заготовте на зиму, щільно загорнувши кришками. Охолоджені банки поставте зберігатися в прохолоді до моменту потреби. Подавати соте можна прямо холодним, як салат, а можна розігріти і отримати чудове гаряче рагу до гарніру.
Салат-соте з баклажанів на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як закрити соте на зиму, підготуйте тару для його зберігання – вимийте банки і кришки, заготовивши їх

Рекомендуємо добрі рецепти

Овочеве соте з баклажанів
Однією з улюблених овочевих консервацій у багатьох господинь є різні салати або соте. У холодну пору цю чудову закуску використовують як гарнір до

Соте з кабачків на зиму
Серед великої кількості різної консервації у кожної господині знайдеться пара баночок смачного соте. І зовсім не даремно, адже це нехитре блюдо

Соте - рецепт
Рецепти, які представлені в цій статті, припадуть до душі тим, хто не байдужий до тушкованим овочам. Соте чудово впишеться в будь-меню: буденне або

Соте з баклажанів в мультиварці
Головним достоїнством мультиварки є приготування різних страв з мінімальним вашою участю. До таких страв можна віднести і тушкування овочів.

Соте з баклажанів на зиму
Одне з найпростіших овочевих страв - це соте. Рецептів його приготування є дуже багато і найбільш смачним воно виходить зі свіжих сезонних овочів.

Соте з курки
Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином