Варення з персиків з апельсинами
Спогади про «оксамитовому сезоні» можна донести з собою до самих холодів, засукавши баночку персикового варення в компанії з ароматними апельсинами. Насичене і ароматні ласощі послужить вам гарну службу в інших десертах або на шматочку свіжого хліба з маслом. Про те, як варити варення з персиків з апельсином ми розповімо в наступному матеріалі.
Інгредієнти:
стиглі персики - 980 р;
апельсини - 340 г;
лимонний сік - 30 мл;
цукровий пісок - 690 р.
Приготування
Поставте ємності для консервації і кришки для них стерилізуватися будь-яким зручним способом. З персиків зніміть шкірку і наріжте м'якоть на четвертинки. Покладіть шматочки персикової м'якоті в блендер і збийте в пюре. Змішайте пюрированные плоди з лимонним соком. Очистивши апельсини від цедри, білої м'якоті і перетинок, також подрібніть їх і з'єднайте з персиковим пюре. Перелийте пюре в емальований посуд, всипте цукровий пісок і залиште всі дійти до кипіння. Закипевшее варення проваріть не менше трьох хвилин, а потім розподіліть по гарячих банкам і швидко закатайте.
Інгредієнти:
песики - 750 г;
сік двох апельсинів;
мед - 25 мл;
гілочки м'яти - 3-4 шт.
Приготування
Персикову м'якоть покладіть в каструльку, залийте цитрусовим соком і залиште гаситися на самому мінімальному вогні. Через годину покладіть до плодів нарізані листочки м'яти, влийте мед і залиште все побурлить ще на півгодини. Ще вируюче варення розкладіть по ємностей і закатайте.
Якщо ви захочете приготувати варення з персиків з апельсинами в мультиварці, то попередньо звільнивши персики від кісточок і шкірки, покладіть їх у чашу разом з усіма іншими інгредієнтами, виставте режим «Випічка» і дайте варенню побурлить близько години.
Інгредієнти:
персики - 14 кг;
малина - 450 г;
цукровий пісок - 360 г;
цедра двох апельсинів;
лимонний сік - 190 мл
Приготування
Зріжте з персиків шкірку, а з апельсинів – цедру. Покладіть персикову м'якоть в емальований посуд разом з цитрусовою цедрою, додайте ягоди малини і влийте лимонний сік. Дочекайтеся моменту, коли всі кристали цукру розчиняться, а потім, помішуючи, варіть джем до загустіння. Ще гарячим розлийте його по чистим банкам, розмістіть на водяній бані і стерилізують, накривши кришкою, близько 20 хвилин. Загорніть банки і остудіть перед розміщенням на зберігання.
Рецепт варення з персиків з апельсинами
Інгредієнти:
Приготування
Поставте ємності для консервації і кришки для них стерилізуватися будь-яким зручним способом. З персиків зніміть шкірку і наріжте м'якоть на четвертинки. Покладіть шматочки персикової м'якоті в блендер і збийте в пюре. Змішайте пюрированные плоди з лимонним соком. Очистивши апельсини від цедри, білої м'якоті і перетинок, також подрібніть їх і з'єднайте з персиковим пюре. Перелийте пюре в емальований посуд, всипте цукровий пісок і залиште всі дійти до кипіння. Закипевшее варення проваріть не менше трьох хвилин, а потім розподіліть по гарячих банкам і швидко закатайте.
Варення з персиків з апельсинами і м'ятою
Інгредієнти:
Приготування
Персикову м'якоть покладіть в каструльку, залийте цитрусовим соком і залиште гаситися на самому мінімальному вогні. Через годину покладіть до плодів нарізані листочки м'яти, влийте мед і залиште все побурлить ще на півгодини. Ще вируюче варення розкладіть по ємностей і закатайте.
Якщо ви захочете приготувати варення з персиків з апельсинами в мультиварці, то попередньо звільнивши персики від кісточок і шкірки, покладіть їх у чашу разом з усіма іншими інгредієнтами, виставте режим «Випічка» і дайте варенню побурлить близько години.
Варення з персиків з апельсинами і малиною
Інгредієнти:
Приготування
Зріжте з персиків шкірку, а з апельсинів – цедру. Покладіть персикову м'якоть в емальований посуд разом з цитрусовою цедрою, додайте ягоди малини і влийте лимонний сік. Дочекайтеся моменту, коли всі кристали цукру розчиняться, а потім, помішуючи, варіть джем до загустіння. Ще гарячим розлийте його по чистим банкам, розмістіть на водяній бані і стерилізують, накривши кришкою, близько 20 хвилин. Загорніть банки і остудіть перед розміщенням на зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Компот з персиків з кісточкою
Всупереч поширеній помилці, консервування персикового компоту – процес простий і швидкий. Цей напій стане чудовим солодким доповненням до зимового
Варення з аличі - прості рецепти
У кулінарії використання аличі носить досить широкий і різноманітний характер. Зрілі плоди застосовуються при приготуванні різних видів консервації -
Варення з малини з цілими ягодами
Малинове варення – це смачна, корисна і лікувальна консервація, яка послужить вам доброю помічницею на всю зиму. Крім усього варення виходить
Компот з апельсинів та яблук
Рецептів яблучних компотів зараз настільки багато, що часом неможливо чимось здивувати. Але ми постараємося, запропонувавши вам кілька варіантів
Варення з персиків
Варення з персиків по праву можна вважати делікатесом, адже варення з таким дивно приємним смаком у нас не прийнято їсти кожен день. Пропонуємо вашій
Варення з апельсинів і лимонів
Всі ми звикли до вареньям, які прийнято варити влітку з сезонних фруктів і ягід. Але є і такі види цього ласощі, які можна варити навіть у холодні