Патисони на зиму

Рецепт патисонів на зиму
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Беремо шатківницю для овочів і з її допомогою нарізаємо патисони упоперек на тонкі скибочки. Чим більш товстими вийдуть шматочки, тим більше вони будуть хрустіти після засолювання.
Шматочками аналогічного розміру нарізаємо цибулю. Змішуємо скибочки патисона і лука зі столовою ложкою солі і залишаємо в холодильнику на 2 години або, якщо є можливість, на ніч. Надлишки рідини зливаємо, а овочі промаківающімі паперовим рушником.
На дно невеликої банки, десь на 150-200 мл, кладемо трохи кропу, зерна гірчиці, чорного перцю, подрібнений часник і чилі. Також можна поекспериментувати і додати в банки коріандр, зіру , або насіння фенхелю.
Тепер переходимо до готування маринаду. У невеликому сотейнику доводимо до кипіння два види оцту і цукор, варимо до тих пір, поки кристали цукру не розчиняться. Заливаємо маринадом вміст банок і закорковуємо їх. Якщо необхідно зберегти консервацію на всю зиму, ті попередньо банки слід простерелизовать.
Патисони, мариновані на зиму
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування

Інгредієнти для маринаду кип'ятимо до тих пір, поки кристали цукру і солі не розчиняться. Банки і кришки для консервації стерилізуємо і укладаємо в них насіння коріандру, чилі, чорний перець, цедру, нарізаний часник і імбир. Зверху розміщуємо шматочки патисонів і заливаємо все гарячим маринадом. накриваємо банки кришками і ставимо на водяну баню на 15 хвилин, після чого закатуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви з патисонів
Патисон - різновид звичайного гарбуза, правда невеликого розміру і чудернацької форми. Милі маленькі патисони відмінно виглядають на столі і легко

Фаршировані патисони
Патисони - родичі кабачків, тому їх можна точно також маринувати, тушкувати, робити ікру і т. д. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами

Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Маринований редис - рецепт
Редис - корисний і улюблений багатьма овоч. У ньому міститься велика кількість мінеральних солей, ферментів і вітамінів. І сьогодні ми розповімо, як

Помідори на зиму - рецепти
Любите різні соління, заготовлені на зиму, які чудово доповнять будь-який гарнір або просто виступлять в якості закуски, тоді рекомендуємо